Що Вам заважає перейти на спілкування українською мовою?

Тема у розділі 'ГРАНД vs', створена користувачем ГРАНД, 22 кві 2011.

1. Inga

Inga Дуже важлива персона

тю, так у нас в Днепропетровской области украинский звучит не хуже, чем в этом клипе!
    и в Кировоградской области и в Сумской - тоже не хуже :))

2. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Звичайно,я все прослухала. Чудово, дякую:rose:
    В Умані , здається, були майже всі... А я часто буваю на Черкащині проїздом, п"ю каву в кафешках та СЛУХАЮ)

3. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Де саме крім г-Умані?:))

4. ГРАНД

Можливо і не гірше.
    От наприклад в Харківській області в краснокутському районі та в Богодухівському знаєте як кажуть на соняшникове насіння? СОН. або СОНЯ. Як що не місцевий, то треба здогадуватись що воно за СОН. Каже пригости соном. І хвилину думаєш, якого сну він просить:scratch_one-s_head::))

5. Luna

Була в Жашкові та Каневі.

6. ГРАНД

Ясно. Правим берегом.

7. Оникс

Оникс Well-Known Member

Это что... Мне однажды в Кировоградской области предложили дуже смачну страву з попердьохи... Я никак не могла решится то ли поесть, то ли отказаться - искала соответствие название-продукт... :rolleyes:

8. Luna

И что єто? Фасоль?)))

9. ГРАНД

То мабуть щось із квасолі, або гороху?;):)):)):rose:

10. Оникс

Оникс Well-Known Member

З квасоли... :))

11. Luna

))) Влучно...

12. olegp

olegp миється в бані

пардон, а что это за язык?

13. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

14. ГРАНД

Черкаський витвір під назвою Шулики, який готується на Маковія, теж мало хто зрозуміє що воно таке, поки не спробує.
    Це ламані кусками коржі,рясно присипані тертим маком, залиті молоком та з медом. За вуха не відтягнеш. Особливо дітей.

15. Оникс

Оникс Well-Known Member

Мене теж. У Шполі їла :)

16. ГРАНД

Вам сказали що то були Шулики?:) Бо в інших місцях України такого немає. може щось схоже, але не під такою назвою.

17. Оникс

Оникс Well-Known Member

Ага, шулішки, і рецеп співпав :) Я декілько разів їздила з студентами-істориками з Пітера по селах України, вони там народну творчість збирали - у Ленінграді була група, яка займалась істориєю України. І зараз є ...

18. Inga

Inga Дуже важлива персона

19. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Зря конечно. Но меня удивляет реакция наших форумных патриотов. Вернее, отсутствие реакции на эту новость. Вот если бы в России что-то подобное, вот тогда бы крику было!:)

20. Оникс

Оникс Well-Known Member

Так они не только украинский канал вещания закрыли, но и русский, и несколько других... К этому давно шло - дорогое удовольствие такое вещание...

а де твій аватар? :)