Що Вам заважає перейти на спілкування українською мовою?

Тема у розділі 'ГРАНД vs', створена користувачем ГРАНД, 22 кві 2011.

1. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Сам дивись
    http://www.umoloda.kiev.ua/number/750/211/27276/
    http://ukrtime.com/node/543

2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Сказав відвідувач при вході в кафе з об'явою - "тільки для некурящих".
    Мілена, та вся проблема в тому, що не слов'яни нав'язували угро-фінським суздальцям образ життя, а якраз навпаки. Проблема України в тому, що ви хочете законсервувати тут культуру "рашен", яка довела мій народ до одного з саме відсталих в Європі. Але ми все ж з часом очистимося від цих реп'яхів.
    Мілена, не копіюйте поведінку першого Сухова (Ю.Долгорукого), який вчив жити всіх - від угро-фінського народу Меря до киян, які в кінці кінців і вбили цього носія регресу та агресії.

3. НаСекундуЗагляну

НаСекундуЗагляну Елки, какой самостоятельный и обаятельный

я и так бачу шо не москалька:)) (с)

но по версии Гранда - она чебурашка...:pardon:

4. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Ну як вона може бути "чебурашкой" при тому, що рідні дід з бабусею (мої земляки до речі) таки справжні крокодили?о_О;):)):)):))

5. василиса

василиса Просто Прекрасная

От я чогось не розумію!!!!! Невже, настільки важливо спілкуватися державною мовою????? Форум, наскілки я розумію, створен міжнародним!!! Тоді мова має бути зрозуміла кожному!

6. Милена

Милена Дуже важлива персона

:o От нет чтоб поддержать слабу жіночку, так нет,Ви все питаетесь до горі ногами вивернуть :)):rolleyes:

7. НаСекундуЗагляну

НаСекундуЗагляну Елки, какой самостоятельный и обаятельный

а потому что

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Я вибачаюсь, шановна Мілена, але для мене на даний час "слаба жіночка" є одна, під назвою УКРАЇНА.
    А вас ніхто тут не примушує міняти свої звички. Я просто висловлював своє ставлення без нав'язування відповідної ідеології.

9. Inga

Inga Дуже важлива персона

:)

скучно им... :pardon:

10. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Can't deny :)

11. Forpost

Forpost Стоїк

Ґи! мислите жи як я по -російськи скажy Rukousha все що про нього думаю ,то йому буде приємніше?:

12. Милена

:scratch_one-s_head:, а с чего єто она, Украина, для Вас , самая слабая ?

13. василиса

василиса Просто Прекрасная

Я навіть не можу собі уявити, те , про що Ви міркуєте...., а если Вы скажете ему - это на русском???!!! Будет приятней???!!

14. bars

bars Well-Known Member

Звісно, чи послати, или послать, то є дві такі разніци...Коли тебе посилають на твої рідні мові, то є набагато приємніше... Заодно розумієш, як тебе поважають!:))

15. serg-shs

serg-shs Well-Known Member

ну то вже як кому: комусь вона державна, комусь- рідна, комусь - міжнародна...

16. Милена

)) фсё, жесть , капец и черепица , что там еще , про спилкування )

17. Милена

Там уже всё поубирали ? :)

18. ostrov_stranger

ostrov_stranger Well-Known Member

Без відродження української мови у нас немає шансів відбутися як державі. Це не значить, що треба когось там до чогось примушувати. Ті, що, в силу різних обставин, втратили рідну мову, повинні самі усвідомити необхідність повернення до витоків. Принаймні, не чинити опір українізації і не заважати своїм дітям робити вибір.

19. Оникс

Оникс Well-Known Member

Даже Янукович это понимает... ;)

20. olegp

olegp миється в бані

все вам какие то неликвиды пиарить,австрияки, швейцарцы и масса иных наций существуют не только Без відродження своиї мови, но и вообше без своиї мови,
    так что плохому танцору яйца мешают, а вам отсутствие відродження української мови :))

а де твій аватар? :)