Що Вам заважає перейти на спілкування українською мовою?

Тема у розділі 'ГРАНД vs', створена користувачем ГРАНД, 22 кві 2011.

1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

:))"Я извиняюсь, но что это вы все холоп да холоп, что это за слово такое?"(с, Шпак):))

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Це наслідки першого етапу українізації. Думаю згодом прогрес в цьому буде більш вражаючим.;)

3. ГРАНД

"Цар, дуже приємно, цар....." Звідти ж.;):))

4. НаСекундуЗагляну

НаСекундуЗагляну Елки, какой самостоятельный и обаятельный

Ну так это не ваша заслуга - это заслуга ненавистного вам совка.
    Не украинизация научила меня украинскому языку.
    а ваши потуги ( потуги украинизации) приводят к совершенно противоположным результатам... зайдите в любую языковую тему любого форума.
    Это вам повезло, что я ваш оппонент в таком вопросе.. другие вас бы уже давно послали, и слушать не стали ;)

5. ГРАНД

Про думку, та хто нею багатіє, я вже кажись казав. Треба щось новеньке, більш сучасне.;):))
    Яким?:)

Ду...., йой,... тьфу! Знов за рибу гроші. :)) Вас "ВСІ" уповноважили за них розписуватись? Чи теж совок такому навчив?:));)

6. НаСекундуЗагляну

а таким, что хотя бы те, кто спокойно относился к украинскому языку стали его ненавидеть.

ЗЫ.. я их не оправдываю, это просто слабые люди.. но они есть.

7. ГРАНД

Гаразд. Як що слово "українізація" на декого тут впливає наче червона ганчірка на бика, то пропоную цей процес назвати якось по іншому. Демосквофікація наприклад. Або реінтеграція в галузі мовознавства, або .... пропонуйте варіанти. Мені особисто байдуже як це назвати. Головне щоб суть була зрозуміла.

8. ГРАНД

Приклади теж приведете?

9. НаСекундуЗагляну

вот про это подробнее можно?
    что она включает по отношению к украинскому языку?

10. НаСекундуЗагляну

ой.. зайдите на ОФ.. в языковую тему..
    там вам по 10 прикладов на каждой странице.

11. ГРАНД

Може і зайду якось. Поки немає бажання. Тим більше кажуть там наш старий знайомий нині підрядився постити?;):))

12. НаСекундуЗагляну

боитесь? ну тогда не ходите, там и пани Луна постоялец темы...
    вам привет, кстати, передавала... скучает за вами:)

13. ГРАНД

Нічого для Вас нового немає. Варто лише переглянути досвід Ізраілю, Італії, Фінляндії тощо.
    Балтійський досвід поки не пропоную, щоб зайвий раз не дратувати. Хоча і він також в нагоді пригодиться.

14. ГРАНД

Ну Ви ж чудово знаєте, що я нічого і нікого не боюсь. Знаєте, а все рівно хочете вкусити.:)) А як що пані Луна сумує за мною, то вона чудово знає де мене можна завжди знайти. При чому не лише на Острові.:)

15. НаСекундуЗагляну

Угу.. этот досвід ведет Украину прямо к двуязычию, вы бы с этим поосторожнее ;)

16. ГРАНД

Невже Італію чи Ізраіль привів до двомовності?о_О ох і відстав я від життя.;):))

17. НаСекундуЗагляну

ой, Дядьку.. ;)
    а Финляндию вы для чего упомянули? и тощо?:))

18. ГРАНД

Фінляндію я привів як приклад саме демосквофікації. А "тощо" , щоб спростити перелік країн де такі процеси теж були впроваджені.

19. НаСекундуЗагляну

а пост то зачем удалять? я ж успел процитировать:))
    это хорошо, что вы не стали дальше перечислять страны.. а то еще бы и Канаду, Швейцарию не дай бог упомянули)))

20. ГРАНД

Нічого я не видаляв. Не треба на мене наговорювати.
    Канаду не привожу, бо має теж пролбеми. Канаді повезло що там немає критичної маси москвинів, бо в такому випадку вже б відбувалось щось на кшталт Латвії та Естонії, або України. А англофони та франкофони між собою якось владнають. Бельгія також трищить по швах на цьому грунті, а значить не приклад вона в цьому питанні для нас. ох не приклад. Францію немає потреби приводити, бо там принаймгні на мовній ниві все давно влаштовано (баскську проблему не пропонувати для розгляду, бо там дещо інше). Та що я Вам розповідаю, бо Ви і так все це знаєте.

а де твій аватар? :)