Що Вам заважає перейти на спілкування українською мовою?

Тема у розділі 'ГРАНД vs', створена користувачем ГРАНД, 22 кві 2011.

1. TOTORO

TOTORO admin

[CENZ]теорію мяса дуже прошу похоронити , розумію що вона ще буде довго аукатися але БУДЬЛАСКА не використовуйте її як аргумент.
    Я ж постараюся щоб такого ніколи не повторилося.[/CENZ][OFFTOP][/OFFTOP]
    ;););)

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Тому що унікальний ексклюзив. і мені не хтілося щоб ним користались на шкоду моїм переконанням та справі.;):)

3. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Кто, где и когда (на этой ветке) требует кого-то отречься от родного языка? Речь идет о двуязычии - ну хотя бы отвечать на украинские посты по-украински. (Ведь именно вы часто так и делаете!)
    А насчет родного языка - так это именно многие украинцы (как ни печально, но таков результат целенапрвленной и многолетней руссификации) "забыли" родной язык. Пример - Янукович, жизнь "заставила" - забыл, но... ничто не вечно под луной - жизнь повернула по-другому, и вспомнил.

4. НаСекундуЗагляну

НаСекундуЗагляну Елки, какой самостоятельный и обаятельный

а зачем это мне? :)

5. ГРАНД

А навіщо Вам два ока? Адже ж і одним все видно. Навіщо Вам два вуха? одним теж чутно. Навіщо Вам дві руки? Бо і однією можна багато (як що не все) чого робити? Навщо?
    Он Вам подякував невідомий невідомого походження, і думаю не без натяку на щось. А Ви спитайте його, чи він володіє англійською? Як що так , то навіщо воно йому? Він заохочує Вас і таким чином стимулює, щоб Ви не дай боже при одному оці,вусі, з однією рукою раптом не замислились і не захотіли за будь що мати всих тих органів як і належно по два. А як що пофантазувати то і не відмовились би і від третьго ока (є фатастичні припущення, що колись жили надлюди і мали по три ока). Бо тоді він (той хто Вас заохочує) не буде над Вами почуватись вищим та повноцінним і цим вихвалятись (принаймні в подумках).

6. olegp

olegp миється в бані

шо сами не спросите:))

7. ГРАНД

Гидую.

8. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Христос Воскрес!

9. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

[OFFTOP]рамки это тебе не гладильная доска :rolleyes:[/OFFTOP]

10. НаСекундуЗагляну

Так речь идет о владении украинским и возможности его использовать?
    Так это я умею:) Советская школа дала все необходимые знания для этого;)
    Я думал вы хотите меня заставить с моей семьей по-украински разговаривать:))

11. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Ну да, ну да. :rolleyes:

12. ГРАНД

А ще більше савєцька школа у Вас забрала.

Вас заставляти можуть лише недоумки із бригади данєцьких. Бо вони по іншому не вміють. А ще московська, більш велика бригада, яка є натхненником та батьківською для донецьких, теж Вас може заставляти, бо теж по іншому не вміє. Пам"ятаєте прінуждєніє к міру? І будь що в житті москвинів робиься виключно принуждєнієм. Хіба ще не розібрались?
    У мене де що по іншому. Я, і такі як я намагаємось достукатись до свідомості. Іноді получається, а здебільшого ні. Хоча посіяні зерна рано чи пізно таки проростають.:pardon:

13. НаСекундуЗагляну

а шо так скептически?

14. НаСекундуЗагляну

да, да.. я в курсе.. :)
    Но тем не менее, знания в средней и высших школах я получил на порядок лучше, чем мой сын, который окончил тот же факультет..
    Шо не спросишь - "а это мы не учили.. а это мы не проходили"..
    блин, не университет, а 5-ти летние ускоренные курсы "взлет-посадка".. а лететь не научили..

15. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

Клава, это дело такое

Ł, ą, ę, ż, ć, ń

Эти буквы я на своей клаве наклацав.

У меня не польская клава стоит, но было бы желание....

16. ГРАНД

Не відхиляйтесь від теми.
    Хоча з Вашими доріканнями в бік ВНЗ цілком згоден. Але і не забувайте про проблему батьків та дітей. Кожне покоління свій час та досвід намагається співставляти з наступниками, і як правило не на користь наступників.

17. НаСекундуЗагляну

а шо до мене стукатись?
    меня от путинской идеологии и так воротит, тем не менее русский язык, на котором он разговаривает, не станет никогда для меня чужим..
    Та можно и до немцев домагаться, чтоб перестали разговаривать на языке Гитлера ;)

18. ГРАНД

:));)
    Не забувайте що німці покаялись за злочини свого народу під проводом Гітлера. А москвини ні. Німці очистились перед людством, а москвини все більше і більше забруднюються. Здавалось далі вже немає куди. Але ж......

19. НаСекундуЗагляну

Не получится у вас так "стукатись"
    Вот у моих друзей - украинцев, получается.. абажаю слушать как они на украинском языке разговаривают, у украинских писателей получается, у народных украинских песен.. могу слушать и наслаждаться бесконечно долго.
    а вот когда я слышу гавкающую украинскую речь пани Фарион - меня почему-то воротит...
    Не откроете тайну таких полярных чувств?;)

20. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Ой друже і не кажи...
    За допомогою вогню можна і страву приготувати і хату спалити. Чомусь в цьому ніхто не звинувачує вогонь...

а де твій аватар? :)