(перша, єдина) вища освіта це дуже важлива річ предмет має подобатися, а не має бути престижний чи батьки туди запхали довчатися не мусово, головне зрозуміти в який бік рухатися і на що звертати увагу якщо розумієш, що то не твоє -- одразу кидай навчання, шукай те, що подобається свою академію друкарства покинув на 5-у курсі не шкодую, що покинув, не шкодую, що там навчався! вважаю: не важливо ким працювати і де, головне -- робота повинна подобатися можна вантажником працювати, двірником, сантехніком і досягти прекрасних результатів а багато батьків чомусь вважає, що запхавши дитину на престижний факультет -- ухоплять Бога за бороду; ото і наплодилося стадо медиків, юристів, міжнародників...
Это уже заезженная и не интересная тема! А моя фраза уникальна, и актуальна она для людей, которые думают что, чем больше знают, тем больше понимают, что ничего не знают.
Тут я согласен! Я, например, шел учиться, куда шлось, что первое отец сказал, то решил туда и пойти, потом бросил, чтобы поступить куда нравится, но так мои планы не реализовались, и вообще, я забросил уже все свое "нравится" и все свои хобби. Жизнь, местами, такая никакая. ---------- Додано в 13:36 ---------- Попередній допис був написаний в 13:35 ---------- Вот и я об этом! Да простит меня моя совесть...