У зв'язку із останньою подією у Москві. Це едина точка зору, яка мені ближче серед усіх висловлених в останні дні. Якщо хочите побачити, що відбувається з західно-українською дівчиною, яка переїжджає у Москву, теж дивіться (я маю на увазі ведучу Юлію). http://tvrain.ru/articles/psiholog_...trela_v_shkole_prinuzhdenie_i_nasilie-362133/
1. Фільм дивились? Відомо, що сценарий створений при участі Стругацьких? І що там є вірш, який у мене в стрічці повідомлень зацитований. 2. Це дуже правильно, що не вітиться, якщо це не стосується Творця. Бо вірити треба лише у Творця, єдиного, а усі інші речі не підходжують для віри.
Га? Тонкощі української мови. Можна вірити у когось, можна у щось, можна чомусь, можна комусь. Учите матчасть.
Учился как-то на техника-механика. Сам в машинах разбираюсь плохо за рулем не сидел, соответственно и в этой сфере не работаю. Встречал одногруппников, один - программист, другие - на заводе, треть - там-то, и лишь немногие по специальности, думаю, т.к. редко кого вижу! Так вот и спрашивается, зачем я там учился?
Да? Мне другое выражение нравится:"Образование не для того, что бы что-то знать, а для того, что бы знать где это что-то искать".
Поддерживаю! А еще вот: "Образование не для того, чтобы что-то знать, а для того, чтобы думать, что ты что-то знаешь".
Это для Украины актуально. Для меня актуальнее:"Чем больше я знаю тем больше понимаю что ничего не знаю."