Не зрозуміло про що конкретно мова (сенсорні екрани, які як би розроблені уже), але в любому випадку в тому ж Еппл, чи Самсунг, чи Сіменс своя наукова база на порядок потужніша, лабораторії, досвідчені спеціалісти. Хай навіть знайдуть якогось самородка українського, вихованого на транзисторних лампах, по-моєму зрозуміло що провідний напрямок не передадуть йому у Львів. Ви знаєте що головний телецентр в Києві працює досі на лампах?
Я кажу що ПЗ, яке комусь в СНГ ( вибачайте), виявляєтся зручним та потрібним, виробляють наші люди. Еплл не безглуздий, тримати в Україні офіс та платити зп.
А ви знаєте що лампова техніка нині найдорожча? ---------- Додано в 18:37 ---------- Попередній допис був написаний в 18:34 ---------- Розробкою цілого програмного продукту рідко коли займається одна фірма. Зазвичай одна фірма тільки кортролює процес, даючи роботу іншим меншим фірмам (написати по 2 - 3 класи для програми), і потім все сама складає докупи. І так як менші фірми знаходяться в Україні, а зарплата в нас самі знаєте яка, собівартість продукту досить низька, а прибуток фірми контролера підвищується.
А, ПЗ, ну ясно, кодерів навербували як завжди. ПЗ - це не розробка, любий школяр може визубрити C++ і писати програмки для смартфонів. Їх кожен день з'являється в інтернеті по 200 штук, і платних, і безкоштовних. Мартіні писав про інженерів, там серйозніші завдання.
А СЕО любий школяр не може визубрити і стати недоСЕОшником, чиряком на тілі інтернету, паразитом сосущим гроші ні за що? Думаю що школяр якраз буде "вичити" сео, а не зубрити С++. Як би ви написали С# я б ще подумав чи відповідати вам в такому тоні.
Слухайте, ви мене вбиваєте своїми дописами. Ви як з цепу зірвалися. Лампова рухлядь випуску 1953-го року нині найдорожча? Чи може нова аналогова техніка найдорожча? Вона ефективна щоб вдома вініл слухати, чи вона ефективна для покриття сигналом всієї країни? Не пишіть мені, я вас благаю.
Подивітся скільки коштують нові лампові підсилювачі. Причому тут випуск 53-го року. Бачу і в акустиці ви недалекі. ---------- Додано в 18:49 ---------- Попередній допис був написаний в 18:46 ---------- - у цепу солдати йдуть у наступ шановний
Та ладно вам. Збийтеся з тими космічними інженерами та всякими ПЗ, СЕО і іже з ними... От краще скажіть, хто знає, чого у Львові фабрику гумових виробів №2 закрили? Вже давно цих товарів не було в продажі, а тепер знову з"явилися на прилавках одного супермаркету у Львові. Цікаво, де їх тепер виробляють... Остання стаття про фабрику ще за 2010р.
Виробництво з гуми не таке шкідливе, як виробництво самої гуми, але я був би радий як би ці вироби виробляли в китаї і продавали нам, а ми б їм продавали автоматизовані лінії для їх виробництва. Отак питання треба ставити, а виходить навпаки: купляємо у китаю засоби для шкідливого виробництва і труємо Україну.
ну та, з цим згідна. Але виробництво було таки не малим, і забезпечувало роботою багатьох, та і до бюджету надходження були значні.
Не варто шкодувати за тим що було, а краще думати як зробити краще. Бо місця то добре, а енергозатратне, малообплачуване і шкідливе виробництво то зле.
Так вони ж переважно нероздільні ---------- Додано в 07:20 ---------- Попередній допис був написаний в 07:15 ---------- Здається ніхто не згадав, що Львів започаткував в Україні виробництво і є найпотужнішим виробиком (в Україні) попередньо теплоізольованих труб і фасонини для тепломереж
Київ як завжди на висоті 130 співробітників в Києві і 120 у філіалі у Львові. Цей підрозділ ФМІ ще за Союзу займався космосом і працював прямо на Москву, а тепер у Києві створили нахлібників