Що у Львові виробляють?

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем kitana, 11 кві 2012.

1. Tanka

Tanka Well-Known Member

Ну що я точно знаю з львівської продукції, то це чудові львівські тролейбуси, що курсують по Харкову. Щоправда Гєпо так гроші за них львівській фірмі, що їх Харкову продала, так і не віддав. У мене таке враження, що Гєпо хоче взагалі увесь електротранспорт в Харкові тойво... поступову знищити. Вже декілька трамвайних колій розібрано. Тролейбусники бастували вже декілька разів, бо зарплату їм не виплачують... Отож бо покращення наступило.. А тролейбуси класні, мені дуже подобаються: красиві, з м'яким ходом, зручними сидіннями. Вони у нас по центру їздять.

• Подобається Подобається x 1
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я вже писов, тролейбуси нездалі, в Києві їх замінили кращими. І на ЛАЗі завжди керували-розробляли привозні спеціалісти, звичайно росіяни.

• Подобається Подобається x 2
  3. zherech

zherech Well-Known Member

А шо ж эуропейцев не пригласили керуваты и розробляты? :)Или гамерыканцив?

4. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Ехал на ЛАЗе, те которое из спальных районов, кондиш не работает, окна маленькие, поэтому жарко, по центру ездят с кондишем, но включен только впереди, поэтому все равно жарко

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Відки я знаю? Ліпше аби самі сі навчили. Отой тролейбус шо на знимкові, там стоєти неможливо коли він сі рухає, аеродинаміка така шо всі літают по салону. Ззаду двигун свистит, двері шиплє шо оглухнути мож. 10 зупинок проїхов - вже не хочеш нічо.
    Заре якісь не знаю чиї тролейбуси, може російські чи білоруські, там такого немає, плюс музика грає, деякі сидіннє з підлокотниками, вони маневреніші, швидше їздє.

6. morze

morze Well-Known Member

Львівська парфюмерна фабрика має 17 розкручених брендів по всьому Світу! А ось духи - "Львів'янка" -зайняли на 13 -му міжнародному форумі виробників парфум у Парижі: - третє, призове місце!!!

7. Tanka

Tanka Well-Known Member

Ну, "наша Галя не балована" (це я про себе), тому я тільки з цим жахом, що раніше по Харкову їздили та досі їздять по периферії зрівнюю. Різниця на декілька порядків на користь новеньких-зелененьких. Мені подобаються. Вони по дизайну та оснащенню дуже схожі на німецькі автобуси, що також для міста закупили. Не знаю, хто там по салону льотає - салон просторий, це правда, місткість більша, ніж в звичайних, поручні зручні. Нічого не скрипить, не рипить, як в звичайних, м`який хід, сидіння зручні, дизайн - класний, що ще треба - не знаю.. От маршрутки нові - то просто жах. Але то не львівські, а "Богдан", здається..
    Може у Львові якісь інші, ніж у нас? Я нічого такого, що ви пишете не помічала в наших.

• Подобається Подобається x 2
  8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

"Богдан" - це Луцький автозавод, їхні маршрутки мені білше сі подобают, ніж ЛАЗи. Добре шо ви нагадали, бо тоті тролейбуси, за які я говорив - то сі виявлєє також "Богдан". Так шо можна привітати колектив з випуском конкурентноздатної продукції.

---------- Додано в 12:31 ---------- Попередній допис був написаний в 12:27 ----------

В мене таке враженнє, шо ми перенеслисі в часи "Дзінтарс". Ви б ше "Потрійний одеколон" розрекламували.
    Насправді у Львові білше виходит займатисі харчовов промисловістю, єдині конкурентноздатні бренди - "Світоч", "Галка", "Приватна броварня", і то два останні з накежков.

9. kitana

kitana Banned

Йогурти "Галичина" бачила у кримських супермаркетах. :yes:

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я їх не купую, бо в передачі "Знак якості" здаєсі, чи на сайті з тестами продуктів у них не дуже висока оцінка була.

11. yasam

yasam Well-Known Member

львівські товари де-не-де продаються, але щоб був якийсь львівський бренд який би прогримів на весь світ... ну нема такого

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Український бренд жоден не прогримів.

13. Полковник

Полковник миється в бані

Есть такой.
    Сегодня знаменательный день для Львова.
    Интересно, львовяне помнят об этом?

Днём основания Львовского автобусного завода является 21 мая 1945 года. Около десяти лет завод выпускал автолавки, автокраны, автомобильные прицепы. В 1956 году экспериментальный цех завода выпустил первый автобус ЛАЗ-695 и с того момента начался их серийный выпуск. Для разработки этого автобуса ЛАЗ закупил образцы самых современных европейских автобусов — Магирус, Неоплан, Мерседес. Их изучали, испытывали, рассматривали с точки зрения технологий производства на ЛАЗе, в результате чего конструкция львовского первенца к концу 1955 года была практически разработана. Отправной точкой при его проектировании стала конструкция автобуса «Мерседес Бенц 321», а внешние стилистические решения были подсмотрены у автобуса Магирус TR-120
    С 1960-х гг. прошлого века и по настоящее время ЛАЗ является основным производителем специализированных автобусов, обслуживающих Центр подготовки космонавтов им. Ю. А. Гагарина и космодром Байконур.[2]

14. morze

morze Well-Known Member

В Чернігові, чомусь, просять Львівське пиво! А на Київському Вокзалі люди шукають пиво 1215!

---------- Додано в 22:50 ---------- Попередній допис був написаний в 22:45 ----------

У всіх барах України заказують Львівську горілку!

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

У всіх барах світу.

16. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Правда? Я 1715 спрашиваю? 1215 круче?

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Так, чим довша витримка - тим крутіше.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

У наших супермаркетах частенько витримка добряча на всі товари.

• Подобається Подобається x 4
  19. yasam

yasam Well-Known Member

Це тому що в нас супермаркети такі. Ідея супермаркету це хороша ідея, але в нас все вміють зіпсувати

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В Західній Україні білше на базарі сі скуповуют, ніж в супермаркеті.

а де твій аватар? :)