І це притому що в нас 50% тіньової економіки, реальна середня зарплата мінімум в півтори рази вища 400 доларів в Албанії - незнаю звідки взяли офіційна в Албанії ~320$, враховуючи їхній мізерний ВВП і відсутність промисловості, наврядчи в них є потенціал тіньової економіки, відповідно такого розриву між реальними доходами і офіційними як у нас немає
То дурниці то все. Шо таке світова конкурентоздатність? 12 контрольных показателей, определяющих национальную конкурентоспособность: Качество институтов. Инфраструктура. Макроэкономическая стабильность. Здоровье и начальное образование. Высшее образование и профессиональная подготовка. Эффективность рынка товаров и услуг. Эффективность рынка труда. Развитость финансового рынка. Уровень технологического развития. Размер внутреннего рынка. Конкурентоспособность компаний. Инновационный потенциал.Отаке: http://gtmarket.ru/ratings/global-competitiveness-index/info Навіть перегнали на 3 пункти. Ше можна побалакати за основних конкурентів - Ботсвану, Трінідад і Тобаго, Намібію... Дайте спокій.
то нікому не потрібні рейтинги, не більше якщо там Венесуелу запхали в саме дно, Чехія, яка обігнала Італію.. вибачайте
А шо є нелогічне? То може ви не чули - Італія мало не збанкрутувала, а Венесуела і була все жиккє на самому дні. То суб'єктивні відчуття ніякої не грают ролі. Таке саме і з нами - ми маємо в очах білих людей імідж єк у Туркменії і тут не тра самообманом сі займати.
Якщо не знаєте то ліпше не пішить самі навели перелік як може Чехія бути над Італією як Саудівська Аравія над Кореєю чи Францію Саудівська Аравія це взагалі нафтовий придаток штатів, із середньовічними порядками про яку еффєктівность ринка труда і развітость фінансового ринка в КСА може йти мова? той весь рейтинг писався якимось студентом за склянку чаю і канапку ---------- Додано в 12:29 ---------- Попередній допис був написаний в 12:27 ---------- Латвія яка перебуває в повній кризі вище Словаччини... Україна то вище Аргентини Аргентини, яка за всіма економічними показниками є суперником Польщі...але з перспективнішим ринком далі не читаю
А чому ви думаєте шо ваше слово більш авторитетне, ніж міжнародної організаціїї. Може провадите дослідження в себе вдома?
А чому до речі сі вважєє, шо у Львові розвинуте програмуваннє? Най буде, кодерів багато, то їх в Індії і Китаї ше більше. А покажіт шоч одну відому програму, шо львівські кодери написали. І шоб вона була українська, а не для якоїс корпорації міжнароднов. Їден хлоп з Надвірнов вивчивсі в Києві в політеху, та й написав прожку для Макинтошу, по пару долярів сі продає. Так він тепер мільйонером стов, набров офіс в Києві в пентхоузі, крутий, думає зо всім офісом в Гамерику переїхати. А яка з цего користь для України?
http://www.doctor.eleks.com/Deployments-uk.aspx ---------- Додано в 13:38 ---------- Попередній допис був написаний в 13:36 ---------- Купляючи ноутбук на вінді, наприклад від Acer, маєте змогу глянути на зоопарк "вбудованого" софту, який накодили китайці за миску рису.
База даних, чи шо? Най буде, вона з нулє написана, не на базі єкогось 1С? От той самий 1С російський, чи Касперський - то я розумію девелопери.
А 1С з нуля написана? на російській мові програмування з російськими шаблонами проектування програмного забезпечення та з російськими моделями розробки ПЗ на базі російської архітектури російського процесора? І тестилась на російській баг-трекінг системі мабуть на російській операційній системі?
Ну по ним хоча би видко, шо вони тим сі займают, я не фанат російського софту. Але Львів має чим сі похвалити перед ними?
Може давайте Україна, тоді і сталкер буде, і антивірус Зіллє і Warface від Crytek Kiev (тут кацапня думала шо то російський продукт ), то найперше що спало на думку.
Ну з цілої України ми може сі назбираємо шось з горем пополам (до речі розробники Сталкера припинили існування), але за всю Україну я не чув, шо вона сі позиціонує в тотій сфері, а за Львів не раз чув.
На економічній карті світу фігурують -Львів, Київ, Донецьк(Україна) Москва, Новосибірськ, Владивосток(Росія) Львівська парфюмерна фабрика викуплена скоріше за Свточ!
тому що у Львові можуть розрекламувати те, чого насправді нема, або воно не таке, як його рекламують (це я про айті) ---------- Додано в 09:27 ---------- Попередній допис був написаний в 09:24 ---------- Пан Dzeko правильно каже. Все в нас на базі чогось зроблено: модулі для 1С, сайти та програми на якомусь фреймворку. З нуля ніхто нічого не робить тому що є купа готових рішень, які можна трішки підпиляти напильником і вони вже виконують поставлену задачу.
В чому вони там фігуруют? В випуску металобрухту? Не знаю. Знаю Кельвін Кляйн, Нівея, Ланком, а такого не знаю. Куди викуплена? Робити за найнижчу в світі зарплату? Може б уже ми десь шось викупили?