Що у Львові виробляють?

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем kitana, 11 кві 2012.

1. Полковник

Полковник миється в бані

С какого именно предприятия собираетесь начинать?
    В Китай поездом или литаками?

• Подобається Подобається x 1
  2. yasam

yasam Well-Known Member

ключова думка поста

а продукцію шкідливого виробництва можна закупляти вже у готовому вигляді в того самого китаю, розплачуючись коштами з продажу інтелектувального продукту, але це мрії, мрії, мрії....

3. kitana

kitana Banned

За словами Василя Буртника, в. о. директора Львівського обласного центру зайнятості, існує критична ситуація із працевлаштуванням молоді. Нині на Львівщині 90 тис. офіційно зареєстрованих безробітних, і більшість – це молодь віком до 35 років із вищою освітою.
    Він розповів, що центр зайнятості пропонує багато вакансій робітничих професій, однак кількість випускників професійно-технічних училищ навіть на половину не покриває потреби. Натомість службу зайнятості штурмує молодь із дипломами про вищу освіту. За словами посадовця, їх майже половина серед усіх безробітних, однак вакансій за такими спеціальностями лише 20-30%.

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

У Львові нажаль ніц не виробліють, але то байка, бо ніц не виробліють у всій Україні, лиш перепродуют одне одному китайське барахло та й так жиют.

• Подобається Подобається x 3
  5. Natal'ka

Natal'ka Well-Known Member

Як на мене, то хай будують. Це ж не в центрі міста. Така практика багатьох (якщо не всіх) прогресивних міст і Європі (та й не тільки, я так підозрюю). Так, шкідливо. А що тепер корисно? Так хоч люди будуть мати де працювати. Чомусь мені видається (можливо, я помиляюся), що іноземні підприємства ставляться до питань екології відповідальніше, ніж наші, відповідно, не думаю, що рівень шкідливості двох аналогічних заводів-виробників у Львові і десь в Європі, відрізняються. Плюс податки. Спростуйте, якщо що.
    Щось в цьому напрямку робиться, але нам ще бігти і бігти...
    Виробництво послугам не заваджає абсолютно.
    Я за виробництво.
    Шкода тільки, що за 20 років розбазарили практично все.

6. yasam

yasam Well-Known Member

практика Європи переносити шкідливе виробництво якнайдалі від себе

7. kitana

kitana Banned

За проектною документацією, кількість працівників на виробництві - 9-15 чоловік.
    От тільки не знаю, кого на роботу взяли, львів'ян чи турків. :)
    Цю базу побудувала турецька фірма, яка робить ремонт доріг у Львові.

8. Кохана

Кохана LuBimaya

це точно. Наших вже ніякі турки на роботу не візьмуть. Бо асфальт буде їхати не на дороги, а на дачі...

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Є таке. Турки нас випереджали по розвитку ще з Османів. А заре їх інфраструктура на рівні Італії-Іспанії. Наша ж на рівні Придністров'я, Албанія пішла вперед.

10. Natal'ka

Natal'ka Well-Known Member

Можете навести цифри, відсотки? Не претендую на 100%ну правоту, але з того що я зустрічала якраз виробництва виносяться за місто, але рівно на стільки, щоб було звідки наймати кваліфікованиі кадри (некваліфіковані всюди є, в селі теж). Чи Ви Китай маєте на увазі? Бо я не так глобально роздумую.
    Малувато буде.

11. kjk

kjk Дуже важлива персона

та нє, балкани (крім Греції Хорватії і Словенії) позаду нас

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

То ви всіх відкинули якраз, крім сербів, то теж страшні люди. А Албанію судіт самі: http://tema.ru/travel/albania/

13. kjk

kjk Дуже важлива персона

та нє, якщо в них столиця гірша від наших облцентрів, яка взагалі мова може йти)

Останнє редагування модератором: 15 тра 2012
  14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ая, гірша. Фото №3 - Європа-Європов. №4 - "хрущівка" не викликає затєжної депресії. Взагалі цікаво було би створити окрему тему "Албанія vs Україна", але ні для кого не таємниця шо то однаковий рівень і на Україну я би не ставив.
    За рік в Україні оборот приватного бізнесу разом з усіма олігархами - 100 млрд.$. То є оборот однієї (!) американської компанії, котра на 12 місцю у списку Форбса.

15. kjk

kjk Дуже важлива персона

http://tema.ru/travel/albania/IMG_2289.jpg
    це фото номер три не європа-європов, в якийсь Жидачів з вбитою дорогою і машинами 80-х початку 90-х

---------- Додано в 16:37 ---------- Попередній допис був написаний в 16:32 ----------

І наприклад Київ

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та ну, наприклад незрозуміло шо. Повставліти склопакети аби блищіло - більш ніц не навчилисі. Або я в Києві не був, то азіопське місто, ївропеускість за вуха кєгнут.

17. kjk

kjk Дуже важлива персона

Але точно ні в яке порівняння не може йти з Албанією

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Дивлячись шо порівнювати. Хочеться сучаснов архітектури - то є Берлін, а хочеться колориту - то Сардинія або Корсика, село селом, але то все в одних рамках, європейська культура не склопакетами сі вимірює.

19. kjk

kjk Дуже важлива персона

та не про архітектуру мова а про якість життя
    не дай Бог так жити як в Албанії

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не поспішійте давати відповідь.
    То є 2008-2009 рік. Ше безвізовий режим відкрили.

а де твій аватар? :)