Потребую щоб задзвонив телефон, почути дуже бажаний голос у трубці... А ще заставити себе не сумніватись, тому що з сумнівами часто втрачаю дорогих мені людей...
Скинути один зайвий кілограм, знайти 6000 євро для інвестування в бізнес і нарешті влаштувати собі відпустку за два роки
Йой яка інтересна тема. А я й не бачив раніше. Ну я за середньо-статистичне щастя писати не буду. Пишу свої 10 інгредієнтів які би мене зробили гіпер-щасливим 1. Богатирське здоровя (бо як сильно захорую то ніц мені не миле) 2. Здоровя моєї родини (бо як хто з них хорує то зара всі гриземося з того і ніц нам не миле) 3. Таку файну кубіту жеби я її любив, вона любила мене і би народила здорових діточок. 4. Здорових діточок від кубіти з пункту 3. 5. Можливість робити цікаву справу і мати з того достойний прибуток жеби прокормити/провдягати/надати жийло для тотих всіх людей з пунктів 3, 4 і частково 2 6. Мати таку силу чи таку владу жеби ніяке падло не прийшло до мене в хату, не забрало в мене мого і не обідило людей з пунктів 2, 3, 4 7. Прожити в силі і світлім розумі хоть би до 98 років шоби купу правнуків дочекати 8. Виховати дітисьок (та і решту внуків-правнуків) так шоб їх любили, поважали і боялися (ті кому треба боятися). Йой шо б то ше такого написати....... Ну давайте вже буду відриватися по повній 9. На старість придумати лікарство від всіх хворіб шоб прославитися на весь світ 10. Оволодіти гіпнозом, телепатією, телекінезом. А так по факту то я і зараз щасливий. Не на всі 100%, але достатньо щасливий. Ше б трохи ...... ЗІ. може троха глобально загадав, ну але шо ж мєлочітся
щоб рідні були здорові ну і я звісно також,вирішення проблем на роботі,розуміння,підтримки, щоб в людей було менше хитрості, покращення фінансового становища і т.д.
А мены нічого не потрібно для щастя, в мене все є .....а чого нема, але воно мені потрібно те добудемо по ходу справи
Що треба для щастя? Потреби у кожного свої,а розуміння щастя різні.Для однієї людини щастя коли всі здорові, ситі, усміхнені,чудова погода,мир та спокій на землі і в сім"ї..., то для іншої цього мало.... їй треба щось таке, чого ще нема в когось.... і грошей побільше