Я буду,але без торта...Як можна пропустити флюгери Чому?Я уявляю,як він мастить той торт на ДН....Бо колись свого часу ми всі(Ю.Андруховича не було,був Скиба,Павлюк і інші,я вже забула сиділи в кав"ярні на Д. Галицького(зараз там її вже немає) де грали живий джаз і готували смачні пляцки і всі їли і всім було класно...
з понеділка цілими днями дощ, та ось нарешті сьогодні небо втомилось й випустило сонце, щоб нам трохи підморгнуло. і, як просвітліло, глянула я на свою піонію і бачу, що там пуляхи з'явились! Багато! я вже уявляю, як вони будуть пахнути :radist:
І в мене така маленька радість,схожа на вашу - малявки-матіолки так дружно пнуться вгору!Тендітні стаблинки туляться один до одного - дружня підтримкаЛюблю цей запах,нагадує дитинство,бабусину чепурну хатинку,літній вечір і цей ніжний аромат
Щоб моя родина, а особливо - донечка, були здорові. Щоб стихійних лих і воєн не було. Щоб зарплата була людська. А решту докуплю)
дуже простий рецепт: коли створюється тема, автор її таїґує. написати програму, що сполучує теми з однаковими таґами - і буде Вам щастя та я за 10 рецептів не питала, а про ма-але-енькі радощі хотіла почути, а то всюди тільки роботи для Un.Known завдають ну, безобразіє - три роки ніхто на форумі про щастя не згадував мій рецепт на сьогодні: прибрати у хаті, постелити новий килим а тоді для повного щастя - посидіти з Hobgoblin-ом бажаю всім щасливих вихідних
Спокійно! Ми знаходимося в Україні. Національне гасло: нєт в жизні щастья! ---------- Додано в 23:20 ---------- Попередній допис був написаний в 23:18 ---------- Тоді ми потєряєм Свято з Ігроком. А модери втратять забавку "виписування штрафу за дублювання тем". Оно нам треба?
Ми теж свого часу (Бігбедера не було, зате був Вася з Тлумача і Місько), сиділи в кафе "Деруни", там були скатертини з матеріалу для шторів, деруни і по радію хтось лабов, всім було класно.
моя півонія зацвіла!!! а пахне!!! і калина "будуть пташки прилітати калиноньку їсти, будуть мені приносити з України вітсти"
часом хочеться зупинити час... а потім, як подумаєш, що все існує тільки в часі і просторі, то і - годі
І мені для щастя бракує того спокою,але очевидно, так і має бути ,як є... Щастя,це - коли рідним добре,тоді й мені добре і легко на душі.
Для щастя треба багато і дуже мало ... Щастя ставати до вечірньої молитви разом зі старшою внучкою Анночкою ,яка щиро читає молитву ,щастя до сліз... Щастя читати внукові Данилкові книжку і відповідати на всі " А цьому ???? " Щастя ,бо народилась маленька внучечка Марічка ... Щастя ,коли в дітей все добре ,коли всі здорові ... +100
1) Здоровье близких и своё собственное; 2) Чистая совесть; 3) Мир; 4) Это и 1 и 2 и 3 и до бесконечности - Бог в душе...
і мене... це і є щастя - мати духовний зв'язок з рідними, який не обривається з закінченням земного життя