Відповідь: Щастя... Для многих извечная проблема, как жить: рассудком или сердцем? И "мечутся", не зная, как поступить. Кто-то цинично сказал: "благими намерениями вымощены дороги в ад". Поверили, потому что отчасти это верно. Но так же можно говорить: "прагматики мостят дорогу в ад". Поверить еще легче. Если рожден совестливым, и не "искалечил" душу, никогда не будешь поступать подло. Сердце, совесть это гарантируют. Рассудок с ними с радостью согласится.
Маленькі радощі життя от надумалось: життя складається з дрібних подій. і ось, чи то у мене черговий перехідний період, чи то весняне повітря, - так хочеться радіти дрібницям: птахи співають, чоловік кавусі зварив та подав, зарплтню підвищили ))) ось у мене маленька радість - доня віддала назад мені мій фотопарат, що його була позичила на кілька місяців (бо її, зламався) і я тепер знов щаслива власниця фотоапарату )) ото, направду кажуть: як зробити людині добре? - зробити погано, а потім зробити, як було викладайте свої радощі, скільки вам потрібно для щастя?
В мене кожного вечора у п'ятницю, коли повертаюсь з роботи, мала велика радість - вдома прибрано і в суботу я відпочиваю. Щаслива відразу. Вікна помила, а їх дощ не покропив через півгодини - тішусь, як дідько цьвочком. Чоловік ноги намасував м'ятним гелем - алелуя, щасливішої нема. Мені взагалі для щастя мало треба.
Різні радощі бувають)) Побачити давніх друзів, отримати якесь повідомлення від важливої людини)) Щось смачне... Приємна пісня Сонце,тепло.. весна Літній дощ)))) Істина!
Ага..........наш Юрчик друг дєтства так би мовити з Канади повернувся:radist:,і я щойно від нього прийшла
А я сьогодні нарешті ходила у театр, разом із мамою та сестричкою. Всі радіють, та й я рада, що трошечки їх розвеселила!!!
В мене радість коли вдається тортик,коли всі здорові, і коли жити хочеться....І ше коли вечір,дивлюсь якесь мило і просто розслабляюсь.....
люблю театр, нехай навіть самодіяльний. дідо мій актором театру був, моя донька - в шкільному театрі грає. минулого року ставили виставу про наркоманську молодь - я ревіла, аж до червоного носа а мені радісно ті торти навіть очима ( чи "очами", як правильно? ) їсти
В мене мамин тато в театрі грав(в самодіяльному)...я в школі....і брат двоюрідний разом зі мною Направду то є суперово!!! Я б і зараз з радістю....
маленька радість кава з кавалком шоколаду, в тишині посмакувати...помріяти а так просто радіти кожному дню, усміхатись друзям та знайомим!