Відповідь: Щастя... І тим відчутніший, і тим солодший той мир, коли довкола - суцільні болючі проблеми і гнітюче напруження.
В цьому з Вами не згоден. Хiба щастя не є для Вас метою? Тобто, я хотiв сказати, що щастя - це i є мета людини. Кожна маленька життєва перемога приносить вiдчуття щастя. Невже ви не знаєте, що Вам необхiдно для щастя?
Відповідь: Щастя... Просто у щасті не пишуть віршів. Додано через 3 хвилини Це типово чоловічий спосіб бачення. Чоловік живе ідеями, і як у настільній грі, переступає по кубику до мети, а там нова мета. Жінка в тому плані інша. Кажуть, що жінка живе особою. Вона вміє мати постійне відчуття щастя. Їй не треба навмисне його шукати, воно просто є. Жінка тут схожа до Сонця. А чоловік до однієї із планет, що бігає, метушиться, шукає одну мету, іншу... У мене відчуття щастя не залежить від якихось життєвих земних досягнень.
Відповідь: Щастя... Миху, мені точно пора на гілку "разрешите признаться". Ви мені так настрій піднімаєте, як мало хто.
Щастя нi вiд чого?! Це, знаєте, чимось нагадyє сміх без причини. Наведіть приклад, що y Вас викликає відчyття щастя і я доведy, що Ви не праві.
Відповідь: Щастя... ні, не я... щастя -- лишатися в душі дитиною... і одразу з цього виникає нещастя -- бо тебе не розумітимуть...
Відповідь: Щастя... Сча́стье (укр. Щастя) — город районного значения в Луганской области Украины, подчинён Луганскому городскому совету города Луганска. Расположен на реке Северский Донец вблизи железнодорожной станции Огородный.Население 13 799 чел. http://ru.wikipedia.org/wiki/Счастье_(город)
Відповідь: Щастя... Попытаться определить понятие "счастья" можно по аналогии и в единстве со "здоровьем". Когда здоровье есть, его не замечаешь. Когда утрачено - наступает нездоровье, болезнь. То же самое: счастье - несчастье. При несчастье страдает душа и провержен дух. Человек осознает, что ранее был счастлив. Счастье есть естественное здоровое духовное и душевное состояние. Проявляется оно в положительных эмоциях и чувствах. Прав сказавший: "Человек рожден для счастья, как птица для полета". :radist:
Відповідь: Щастя... Від часу навернення ніколи не зникав стан душі, який інші називають щастям. Попри всі болі і біди, що мене спіткали. Як ніколи не відчувала самотності з того часу. Додано через 4 хвилини Хто себе так образить, як не сама людина. Чому не розумітимуть? В ідеалі в душі кожного має залишатися дитина. Не всі вміють то зберегти.
Навернення? Це ж бо до віри, чи що? Почитайте Істархова "Удар рyсских богов" або Лео Таксиль "Забавная Библия"