Відповідь: Щастя... От цікавий момент. Може в житті бути багато проблем, багато неприємностей і одночасно мир в душі...
Відповідь: Щастя... пан мих, це означае, що усu цi "проблеми" -- дурниця, що е щось, що перевершуе все... Додано через 2 хвилини пс. все, може зможу поспати. всiм: хорошого життя...
Відповідь: Щастя... Я думаю, що щастя - це відчувати, що ти існуєш, що ти здатен на почуття і на спілкування з усім оточуючим творінням. Щастя - це усвідомлення своєї потрібності комусь, своєї приналежності. До друзів, до близьких. До Бога!..
Відповідь: Щастя... фальш! щастя -- омана... коли ТВЕРЕЗІЄШ -- усвідомлюєш, що це була насправді ілюзія...
Відповідь: Щастя... Пупере, one question. Що Ви відчуваєте, коли щасливі? В які миті буваєте щасливі? Невже Ви при цьому думаєте, що це через хвильку мине. Тоді це несправжнє щастя. Щастя, справжнє, як і любов не ставить ніяких стоп-сигналів, воно ллється зсередини і це стан, який триває і підносить нас кудись до висот, до блаженства. Принаймні, у мене такі відчуття.
Відповідь: Щастя... Тему щастя взагалi важко обговорювати, тому що щастя - дуже iндивiдуальна рiч. У кожної людини свої цiнностi, а вiдповiдно i щастя в рiзних людей викликають рiзнi причини. Особисто я вважаю, що до щастя потрiбно прагнути. Щастя - це досягнення мети! Тому в життi потрiбно постiйно ставити перед собою цiль i не зупинятись на досягненому.
Відповідь: Щастя... цинізм, який ВИКРИСТАЛІЗУВАВСЯ за ці роки, змінив мене.... а так, мені досі 18 років...
Відповідь: Щастя... Просвітіть мене, що ви мали на увазі? Я ось про ці Франкові слова говорила: Що щастя? Се ж ілюзія, Се привид, тінь, омана… О ти, ілюзіє моя, Зрадлива і кохана! Додано через 1 хвилину Який типово чоловічий вислів... Може, ти останнім часом забуваєш туди дописувати?
Відповідь: Щастя... Мабуть, в цьому світі щастя таки немає, є просто його відблиски,є ейфорія, яку вчені це пояснюють просто виділенням в кров нейромедіаторів і ендорфінів...
Відповідь: Щастя... Відповім віршем Ліни Костенко: Щасливиця, я маю трохи неба і дві сосни в туманному вікні. А вже здавалось, що живого нерва, живого нерва не було в мені! Уже душа не знала, де цей берег, уже втомилась від усіх кормиг. У громі дня, в оркестрах децибелів ми вже були, як хор глухонімих. І раптом, – Боже! – після того чаду і тарапати, рівної нулю, – я чую дощ. Він тихо плаче правду, що я когось далекого люблю. І чую тишу. І співають птиці. Проходять люди гарні і незлі. В пахучій хмарі дощової глиці стоїть туман, як небо на землі. Пасуться тіні вимерлих тарпанів, навшпиньки ходять сутінки і сни. Весна підніме келихи тюльпанів, – за небо вип’ю і за дві сосни! А може, щастя у надзвичайній простоті? І може, щастя і бути щасливим властиво тим, хто вміє терпіти і очікувати зміни і "визволення"?
Відповідь: Щастя... Рух - щастя, відсутність руху - нещастя, рух по колу - ілюзія щастя. Рух може бути душі, думки, фізичний. Вихід з стану болі може принести тимчасове почутя щастя але воно скороминуче. Тимчасова відсутність руху може сприйматись по різному: тривога, ейфорія від тільки що здобутого, нервова напруга перед атакою де звільнення приносить радість, щасливий і безтурботний сон. Є також і неґативні приклади цеї фази: напр. надто довге очікування бажаного яке може перерости в неприємне самовідчуття з якого найкращий вихід це рух, якщо такий можливий. Повернення до одного і того ж не обов'язково є рухом по колу. Наприклад: повернення до домівки (якщо ви її любите) де кожен день щось змінюється (рухається). Відсутність руху напр. духовного росту і змін приводить до самовідчуття нещастя, що надзвичайно корисно бо якщо і не зразу то приводить до змін. Бажання знайти замінники змінам приводить до руху по колу, напр. людина може їсти але ніколи не наїдатись, або коли комусь ніколи не вистарчає грошей скільки би їх не було.