ЩО там, за кордоном?

Тема у розділі 'Що у світі чути', створена користувачем Mazerati, 17 чер 2010.

1. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

:good::good::good:
    ....хатынка в Дубровнике... поездка в Н.Зеландию...;)
    на "честно",по Одесски заработанные денежки ...:)))

• Подобається Подобається x 1
  2. Gron

Gron тафгай

3. Так: машина записана на жінку, дім на брата, яхта на тещу.

4. Gron

Gron тафгай

.

• Подобається Подобається x 6
  5. nikolas

nikolas Well-Known Member

Я не пам"ятаю в якому місті,але ведмедики приходять до мусорних баків,як безпритульні і шукають шось смачненьке.Уявляєте дикі ведмеді гуляють по вулицях,це показували по телевізору.

6. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Тобто іспанцям - зась, бо традиції не виправдовують? А українцям - можна, бо притулки для них задорогі?

До речі, саме завдяки корриді збереглась до наших днів порода іберрійського бика.

7. Agaton

Agaton Well-Known Member

Таке то і у Польщі і Словаччині трапляється.
    Ну, по вулицях, правда не бігають, аде нп яблука господарям в горах крадуть :).
    Сам міська бачив у польських Татрах тільки раз, узімку, недалеко перевалу Кшижне. І слава Господу - з далека.

Не знаю як зараз в Булгаріі, але колись в булгарських горах Ріли (особливо район Рибніх Озер) чи Піріну місцеві ведьмедів боялись - краще було пізно ввечер і по ночі не лазити.

• Подобається Подобається x 9
  8. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

А, то ви, пані, м"яса не їсьте?

9. coffeefan

coffeefan Well-Known Member

• Подобається Подобається x 7
  10. Максим

Максим Well-Known Member

Рибко, я ніяк не можу зрозуміти, Ви жартуєте в такий спосіб?

Apropos, сиротинці, будинки інвалідів etc - ще дорожчі.

Якщо навіть деяким людям це не шкодить з морально-етичного погляду, то їх мало б все одно це турбувати з санітарно-гігієнічного - подібні масові захоронення трупів стають серйозним джерелом епідеміологічної небезпеки.

Тобто, Ви згідні, що так не має бути, але виправдовуєтеся тим, що хтось інший теж робить щось подібне?

11. meduzka

meduzka Member

от про те і мова, що там за спиляне дерево - штраф, а в нас...або узагалі немає відповідних законів, або дав чиновнику на "лапу" і вирубуй хоч пів лісу. Нікого не хвилює наявність червонокнижних видів чи якась загроза біоценозу...
    За кордоном просто інші пріоритети... І вони переймаються середовищем в якому живуть, і тим, в якому стані воно дістанеться їхнім дітям..

• Подобається Подобається x 8
  12. Максим

Максим Well-Known Member

Страшилки про закордон від Читателя, серія друга. :)

Не вигадуйте, Читателю, за випадковий наїзд на тварину штрафу немає. Порушення закону настає, якщо цю тварину заберете собі для конзумування чи інших цілей, про це і була мова.

• Подобається Подобається x 9
  13. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ні. Це їх природнє місце перебування. Люди повинні підлаштовуватись - огороджувати автостради від оточуючого середовища... (як на німцях).

---------- Додано в 12:57 ---------- Попередній допис був написаний в 12:44 ----------

В нас закон Ланд-крузера - чим дорожча машина, тим більше правил можна порушувати (у всьому).
    Що до ніколи - скажу тільки Ніколи не кажи ніколи (007 с.).

---------- Додано в 13:00 ---------- Попередній допис був написаний в 12:57 ----------

Та й при чому тут гроші - громадські роботи - це і є гроші. Там вони є а в нас армія за табак...

• Подобається Подобається x 4
  14. Чупага

Чупага Well-Known Member

З Росії в Китай їдуть за спокоєм і стабільністю.
    Зрозумів щo китайці дуже цінують файну кухню , якщо зможете їх здивувати своєю екзотичной на їхній смак стравою, будете там жити добре. Викладачів теж приймають не погано.

15. Знущатися над тваринами не можна НІКОМУ. Але вбивство собак хоча б якось можна виправдати тим, що вони можуть бути небезпечні.

А при чому тут м'ясо? Я за те, щоб тварин вбивали гуманно. А штрихати бика шаблями - це середньовічне звірство. Добре, що в деяких регіонах Іспанії це вже заборонили.

Якщо у вас є гроші, збудуйте притулок - питання відпаде. Звикли звинувачувати КОГОСЬ.

ВОНИ, ВОНИ...
    А ви? Ви переймаєтеся? Чи знову дивитеся за паркан до сусіда, а в самого у дворі безлад? Треба починати з самого себе, а не чекати, що хтось почне, а я підтягнуться. Так і живемо: всі погані, всі винні, а я хороший.

А якби не збереглася, то що?

16. Un.Known

Наївна Рибко, собак в Україні зараз вбивають тільки тому, аби не впасти пицею в багно. Бо у всіх "розвинутих", як Ви написали, країнах, на вулицях немає бездомних собак.

Гм... А може б Ви перестали переживати за звірські вбивства биків у Іспанії, а почали щось робити у своїй країні? Я розумію, обурюватись легше, ніж щось робити руцями чи віддавати кровну гривню.
    :)

То Ви б мали причину сказати, що через корриду вигинули іберрійські бики.

17. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

За зубних можу розказати, бо ми мали трохи перипетій.
    Наша фірма оплачує додаткове страхування, відповідно кожен член сім*ї має 2,5 тисячі на рік на послуги стоматолога. Правда, не завжди покривають 100%, іноді доводиться платити 15-20%, залежно що робити.
    Дарко мав два роки тому операцію. Під загальним наркозом витягнули 6 верхніх зубів. Операція коштувала 2400, ми заплатили лише 150. Мені робили тепер зубний канал, то коштувало це 1150, з яких страхівка мені повернула 876. Звичайний ремонт - пломба, чистка тощо покриті на 100%, ніколи ще не платила за це з власної кишені.

18. Patrick

Patrick Well-Known Member

Аналогічно і в нас такий самий іншуранс.Дещо покриває повністю , за дещо трошки доплачую.
    Там ще входять $300-400 що два роки на окуляри. Лікарства теж покриває.Є ще масаж , фізіотерапія , ортопедичне взуття.
    Я на це не ходжу , але моя жінка(дуже хоче бути гарна) свою і деколи мою порцію цього масажу чи фізіо використовує....

19. Правильно, бо їх треба стерилізувати. Хоча... Я люблю вуличних тварин. Хай залишаться.

Ви знаєте, шановна, що я роблю, а що ні? Я шаную природу і тварин, бо без цього ми не змогли б прожити, а природа без людей жила б чудово. Я не знущаюся над природою, не смічу на вулицях - навіть якщо смітника поряд нема, не лінюся протягнути свій зад до урни і викинути папірець. По можливості бездомих тварин підгодовую. І роблю так не тому, що так роблять у розвинених країнах, а тому, що це по-людськи. Взагалі не люблю рівняння на когось, заглядання за паркан до сусідів: "От у них добре, а в нас погано!" Робіть щось руками, думайте головою, ГОЛОСУЙТЕ З РОЗУМОМ - буде і у вас добре. А якщо тільки жалітися і заздрити, толку буде нуль, так в багні і сидітимете.

20. Un.Known

:)

Нема, бо їх треба стерилізувати? Чи вбивають, б треба стерилізувати?

Це з Вас (черговий раз) промовляє тінейджерський дух протиріччя - "хай дурниця, зате впоперек".

Коли змудрішаєте, зрозумієте, що бродячі тварини - це не тільки миле видовище, але інфекції, закакані дитячі майданчики і покусані громадяни.

Чесно - не знаю. Але дурниць пишете багато.
    Не займайтесь плагіатом. :)

Мабуть саме тому, що я роблю руками, голосую і в першу чергу думаю - в мене все добре.
    От справді, не знаю, що б я Вам, шановна, позаздрила... ))))

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)