Вражає одразу на границі порядок. На нашій стороні митники бігають, скачуть, плюються, матюкаються, їх ніхто не слухає, з ними всі спорять, дають взятку поводяться як з наволоччю якою по суті вони і являються. Та тільки переїжаєш нейтральну зразу порядок. Всі їдуть по черзі і криве слово митнику зразу в кінець черги або з поворотом додому. Рівні дороги те що кидається в очі в перші хвилини перебування. Чистота всюди, в Чехії мене вразив велитенський міст для переходу звірів через дорогу))) Міст зроблений так, що звірі і не помічають що це штучно створено, на мості росте трава, дерева, є звичайно огорожа, але крім неї нічого не нагадує про втручання людей. Ще вражає ставлення в усіх магазинах, в усіх) Куди не зайдеш, всі добрий день, раді бачити, приємного дня, будем раді бачити знову, ... Ну дуже приємно. Ще вражає транспорт, це взагалі окрема тема. Та вдумайтесь тільки, в них як і у Львові(зробили недавно) окрема лінія для транспорту. От тільки в Європі на зупинках є таблички з номерами транспорта який тут курсує і ПО ХВИЛИННИЙ ГРАФІК. При чому маршрутки приїжають рівно в той час коли НАПИСАНО, і жодного разу я не бачив щоб один автобус перекривав другому дорогу, тай взагалі щоб їх підїзджало два. Завжди вчасно приїжає потрібний номер, через хвилину по графіку другий, ще через хвилину по графіку третій і так всюди. Це просто супер, в нас такого не зустрінеш ніде. Ще дуже вражає доступність якісного одягу та їди. В Польщі до прикладу за 200-300 злотих можна прогодувати сім'ю з чотирьох людей місяць. А заробити ці гроші можна за два-три дні. В Україні для цього потрібно 3000-4000 грн мінімум (400-500злотих) а це для багатьох пів місяця роботи. Та і при цьому якість тих продуктів що ми їмо бажає кращого. Доречі при нагоді хочу подякувати цій фірмі StarWay | "Зоряний шлях" - Світ без кордонів! саме з ними я вже давно подорожую і працюю за кордоном. Тільки зараз про це подумав. Ну ось так коротко
Бувають) Допис того пана є, в основному, цілком вірним. Я, навіть, хотів йому поставити "Погоджуюся", але те все він написав виключно заради реклами якогось там ресурсу)))
Йой, як каже Юрко. Можна ще лайкнуть цьому хлопцю в темі "Чи варто йти на програміста". Там він теж той сайт рекламує. В кожному меседжі. Розвелося заробітчан інтернетських як собак нерізаних.
Було цікаво, як ця людина "загорнула" рекламу сайту. Не те щоб ВАУ, але оригінальніше і дотепніше, ніж решта тупуватих спамерів. З рештою, реклама, або заробіток в інтернеті - це не є злочин. А Ви й досі читаєте Юрка? Краще вже рекламу 25 компаний, которые не зря заплатили своему дизайнеру
Працює в Інтернеті багато людей. Моя донька працює, бо сидить з дитиною дома.Так то ж праця, а це примітивне засмічування форумів. Тому і "заробітчанство". Може є і краще слово, не знаю. Якби людина раз написала, то була б реклама, а то пішов зразу спамити по темах. Юрка читати важко,вже не читаю, але не хочеться красти в нього його галичанське слівце))
Як казала одна цікава жіночка, прибиральниця на одній із минулих робіт: "Нічого, нічого! Ваші сліди - мої гроші." Модераторам теж потрібна робота
Друзі, сталася подія величезного значення! З мису Канаверал приватною кампанією SpaceX був зроблений пуск SpaceX Falcon Heavy, 1420 тон (надважна ракета) з корисним вантажем (червоненький Tesla Roadster, з якої упродовж усього польоту звучатиме Space Oddity Девіда Боуі!) Два прискорювачі якої повернулися на землю в точно позначене місце, третя ступінь вивела Теслу на орбіту і та з швидкістю 10000км\год летить на Марс. Камера на ній стримить прямо на Ютуб. Все можна подивитися. Вартість - усього &98млн. По низькій затратности нема рівних. Проекти NASA, європейські проекти істотно дорожчі. А Роскосмос можна взагалі закривати. У цікавий час ми живемо! Весь світ це обговорює. А про рашу кажуть, що і їй пора Ладу-Каліну до якого-небудь моря запустити. У SpaceX плани на Марс - в 2020 і в 2025 вже з людьми і матеріалами для наукових експериментів (чи вже для колонізації Марсу, не знаю)) Країни по 50 років займаються космічними проектами, спалени шалені гроші, все ракетоносії горять в атмосфері, а тут 15 років - і такі результати. Тесла з манекеном випущена на орбіту:
Полный список лиц «кремлевского доклада» и новые санкции Вашингтона против России promdevelop.ru/news/kremlevskij-doklad-i-novye-sanktsii-vashingtona-protiv-rossii/ Как говорится , пофиг пляшем. Ну куда Рашка дотанцует то ? Мне кажется еще один сезон Путина и будут крах страны
За кордоном, залежно від країни, свої звичаї та порядки, які можуть вам сподобатись або ні. Податки на території ЄС, наприклад, вищі ніж по Україні. Знайомі з Берліну постійно скаржаться, що доводиться економити воду, світло, бо дуже великі рахунки приходять. І вони не те щоб жебракують, можна сказати, емігранти, що пробилися до середнього класу. Робота більш оплачувана (цілком логічно), ніхто не буде змушувати вас перероблювати у неробочий час, але у Германії усі люди виконують свою роботу як можна якісніше та продуктивніше, це їх менталітет. Раджу з'їздити, можливо по каучсерфінгу, пожити з україномовними емігрантами, щоб повністю відчути що там.
Хтось робив посвідку на проживання для іноземця? Хотілось би отримати відповідь про процесс і які документи будуть потрібні на практиці. Бо в теорії можна знайти інформацію: Временный вид на жительство в Украине для иностранцев во Львове
Загорівся одним телефоном після перегляду огляду на ютубі, по ціні він в нас трохи дорогий. Цікаво скільки за границею коштує Huawei Mate 20 Pro