А з якою метою розроблявся звичайний автомобіль? Також було щось дике, гуркотливе, смердюче..... а зараз?
А зараз хтось в Ланковому собі електромобіль завів, я порахував шо за ціну маршрутки можна 15 раз в Сокаль і назат проїхати.
В Сокалі колись було надиво багато москалів (рускоязичних), але з фамілією Чаленко таки наврят чи він з дитинства рускоязичний
Реакція людей на розгін Тесли. Від 0 до 100 за 3 секунди. Кажуть навіть дешеві електромобілі мають чудовий ривок View: http://youtu.be/ju4NgecWXtc
Новости науки и техники: китайцы презентовали первый беспилотник для перевозки "пассажира с сумкой" Новости науки и техники: китайцы презентовали первый беспилотник для перевозки "пассажира с сумкой"
Був на півночі Китаї зимою, в якмусь місті , що починається на букву "Х", мороз -30 з вітром, ледве не замерз.. Як здалека фотографувати, то гарно, а як зблизька - не дуже, більше туди не хочу
Бував в Індії, їздили на закупи з братом - брудно, жарко, гидко...Щось таке Все пізнається на власному досвіді...
Як відпочивати, то може й добре... з інших країн - Парагвай - враження - недовго - країна для парагвайців, дешево і сердито.. Чилі - класно, якби не один неприємний випадок в Кордильєрах, а так - добре
А це яке місто? Я колись був в Мумбаю (Бомбей) , то так крім таких місць є ще цілком не погані місця.З гарними будинками , чисто.Виглядає як десь в Португалії або Італії. Там , в Мумбаю, є знаменита "труба" , яка проходить через район трущоб.Люди в своїх фанерних хатах не мають туалетів , то ходять випорожнятися на трубу.Під палючим сонцем , це "все" швидко сохне і майже не смердить.А потім мусонні дощі це все змивають.Недалеко люди перуть білизну і самі миються.Так і живуть. Є ще район-прототип амстердамських "червоних ліхтарів". Але в гіршому варіанті - брудно і повний набір різних хворіб.Ціни від 500 рупі і до 2000. Взагалі то цікаве місто , раз поїхати подивитися можна. Яk мені казали індійські трущоби , це ще порівняно з трущобами Бангладешу "район люкс".Треба віддати належне що населення трущоб досить добродушне до себе самих і туристів.