ЩО там, за кордоном?

Тема у розділі 'Що у світі чути', створена користувачем Mazerati, 17 чер 2010.

1. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Не я статтю називав. А ностальгуючих, дійсно - ніщо не переконає. Крім повернення на місяць в СССР. На нещастя для них, і на щастя дя нас - це неможливо. Хоча... Влада вміє сдєлать нєвозможноє возможним... Уже дєлає...

• Подобається Подобається x 1
  2. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

І не тільки українська. Взагалі якась така цікава тенденція у влади останнім часом... :blush:

3. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ага. Тільки різниця між нашими владами в тому, що у вас - тільки "цікаві тенденції", а тут - бандитські реалії. Вони набага-а-а-то цікавіші. Цікавіші, наприклад, навіть з точки зору спостереження за незрозумілими українцями, які чи то тупо терплять..., чи то чекають, поки травичка виросте, щоб влаштувати на ній лежачий протест...

4. hvosstenko

hvosstenko Active Member

А що там за кордоном? За західним піт,сльози але свобода, за східним кров, водка і ФСБ!

• Подобається Подобається x 3
  5. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Нажаль у нас вже давно не тенденції, а також невеселі реалії...
    Єдина різниця на яку можу погодитись, що я ще маю надію що можу щось змінити на наступних виборах, а споглядаючи на реалії України через призму інтернету і телебачення втрачаю надію що там будь-що можна змінити наступними виборами.

---------- Додано в 16:32 ---------- Попередній допис був написаний в 16:30 ----------

Я не хочу вірити в те що українці просто тупо терплять, але багато дій моїх співвітчизників мені не зрозумілі, для прикладу давання хабарів всім і вся, бо ж всі дають. Ось це оправдання мені незрозуміле.

• Подобається Подобається x 2
  6. hvosstenko

hvosstenko Active Member

Ваша правда! Попереймали московські традиції пияцтва і хабарів тепер не знаємо самі як вибратися!!!

• Подобається Подобається x 2
  7. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Шановний... Хабар і мзда - то від татаро-монгольського іга. Просто пізніше, коли іга не стало, його місце успішно зайняли "свої". Навіть не знаю - чиї це традиції - обдирати і обманювати своїх при найменшій можливості...

Розмовляв зі знайомим, який приїхав з Грузії. Він там був у відрядженні упродовж 2 місяців. Приїхав з квадратними очима. Каже - хабарів не беруть і не дають. І це в Грузії. А він ще при СССР був там же у відрядженні, то вже тоді ніде жодної здачі ніхто не давав. Тобто - "здача залишається продавцю" - то було "святе". Що вже казати про "ГАИ"...

А тепер - ні! Як вони змогли!? Може, допоміг галстук, який, нервуючи, жував Саакашвілі, бо саме ці кадри демонструють по російському телебаченні кожного разу, коли треба щось казати про Грузію?

Може, нехай би Путін з Януковичем з"їли по десятку-другому галстуків в прямому ефірі, щоб в країнах стало краще? Вони ж патріоти чи як?

8. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Его посылали на два месяца в командировку всучить кому то взятку ?о_О
    Однако..о_О.может просто денег мало дали?:scratch_one-s_head:
    Или совсем другие задачи стояли?:nea:

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Сацалізм рулить....

10. Saszko

Saszko Well-Known Member

А скільки Вам було років як Ви виїхали з України?

11. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

не мало не багато, 19-ть.

• Подобається Подобається x 4
  12. Saszko

Saszko Well-Known Member

Я пару років тому (наразі маю 20) мріяв жити лише по закону. Хоч і не вірилось. Ну таке суспільство. Не хочу його критикувати (просто впадло), розумію, шо як живеш в цьому суспільстві — ти його частинка і нічого не вдієш. Історія про Лота не для мене, я не праведник.

---------- Додано в 17:43 ---------- Попередній допис був написаний в 17:41 ----------

Итого? Дозвольте таке питання.

13. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Стараєтесь визначити мій вік? Скажу так, сину вже 10 років, а далі самі додавайте/віднімайте.

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

Надцять і всьо.
    Але,думаю,малось на увазі інше.
    Чи перебування в країні,де найстрашніші злочини - несплата податків і паркування в недозволеному місці вплинуло на становлення отроцької психіки?

15. zet

zet Дуже важлива персона

Ну вот... [​IMG] А я думала, что тут о японском землетрясении и цунами...Это ведь и о.Кунашир, родину сестры, точно достало... Что-то природа никак не успокоится..Соболезную всем пострадавшим...
    [​IMG] [​IMG]

• Подобається Подобається x 6
  16. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ми не Японія, але наше місто також дуже гарно затопило. Дві річки вийшли з берегів після проливних дощів. Плаваємо. Вода на рівні даху легкової машини.

Та перестаньте. Найстрашніший злочин це сказати щось проти демократів і їхнього коханого царя - таваріща Обами.

А щодо моєї психіки чи свідомості? То свідомість не змінилась, а лише ще більше утвердилась в своїх переконаннях. Мене завжди називали відвертою і непокірною. Непослух із своєю точкою зору.

17. Nevermind

Nevermind Просто персона

• Подобається Подобається x 8
  18. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ви чули, що ті хвилі рухались з швидкістю 80 км/год. Так навіть уявити неможливо.

Вже цунамі доплило до Каліфорнії, але це лише перші хвилі а вони найслабші. Наступні будуть сильніші.

19. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Цього разу вже не буде. Але якщо згадати, що LA стоїть на гігантському геологічному розламі, то рано чи пізно землетрус там буде. На жаль.
    Треба також пам"ятати, що не менш небезпечна в Європі зона Вранча в Румунії. Вона може дати у Львові понад 6 балів.
    А ще є Крим. Там те саме. І коли це може статися - не скаже жодна людина на Землі, чи завтра, чи за 5 років...

20. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Та в тому і справа, час від часу доводиться читати,про можливий землетрус і у нас. Після відео з Японії, і з інших країн, де недавно були землетруси - оптимізму не додається:sad:

а де твій аватар? :)