То не жарт... В 5-х шахтарів з 33 знайшлися коханки. У одного їх аж чотири. Плюс законна дружина. Шахтарі ще були під землею, а їх компенсацію вже ділили... Може, надіялись, що вони не піднімуться?
Талиб отрезал 12-летней жене нос и уши ---------- Додано в 15:56 ---------- Попередній допис був написаний в 15:54 ---------- І щасливе закінчення цієї страшної історії: Дико, але є люди (і навіть тут, на форумі), які захищають це варварство, яке є в основі "державної політики" деяких східних країн... Захищають з єдиною метою - принизити роль США, НАТО і антитерористичної коаліції у викоріненні ісламістського тероризму. Так, і серед натівців взагалі, і американців зокрема трапляються відморозки, як у будь-якому суспільстві. Але їх виявляють і карають, бо такі виродки в цивілізованному суспільстві не можуть бути серед людей! А ось таліби і подібні до них, а також їх "високоосвічені" захисники вважають їх дикунство єдино правильною "державною" політикою на Землі!
Бачте, їм лячно що змінюється хранція і не в надто привичну для них сторону. Так само як і Америка, яка не сприймає соціалізму і не готова бути соціалістичною державою, куди її бумбама з силою пхає, хош чи не хош. Я підтримую те що якщо виходиш на пенсію в 62 роки, той пенсія повинна тобі бути виплачена повністю... в США є так, що в 62 роки вважається «рання» емеритура а в 67 повна, але я он оговорилась і якось сказала що ми йдемо на пенсію в 75, то мене поправили але зауважили, що до того часу поки я досягну пенсійного віку, він таки напевне буде піднятий до 70 років. А до чого це я, так до того що бюджету ма, а людей багато, бо медицина добра. Але бачте зрушення пенсійного віку, то палка двох кінців. З одної сторони люди працюють довше, і довше платять податки і менше використовують пенсійний фонд країни а з іншого, старша особа займає робоче місце на яке б міг піти молодий спеціаліст, отже випускник університету не може так легко знайти собі роботу, бо бюджет підприємства не може собі дозволити ще одну людину. Можна багато говорити і писати але що то змінить.
В європі завжди тратили більше ніж заробляли-коли останній раз та ж Франція мала бездефіцитний бюджет?Прийшов час жити по коштах і тут можна страйкувати чи ні але грошей не добавиться-один варіант -соціалізм і всім порівну але до чого це приводить ми бачили в серісері.Держава повинна дати мінімум і тільки тим що дійсно не можуть самі а решта якщо щось хоче то робити треба і пенсія повинна бути з власних зоощаджень
У Торонто крім виборів мера (як і у Львові) обговорюють суд над полковником канадськоі арміі, який крав жіночу білизну, перевдягався і займався мастурбацією. Потім почав жінок вбивати. Це вже не перший випадок з військовими, які повертаються з Афганістану. У американських військових був "в*єтнамський синдром", у радянських - "афганський синдром". Тепер він повторюється у канадських військових. Багато людей повертається з війни з посттравматичним стресовим розладом і іх поведінка непередбачувана. Ми знаємо як себе поводять деякі колишні радянські десантники на своє свято. Також у Канаді обговорюють питання, чи можна розміщати на сторінках газет такі фото. На мій погляд, "Торонто стар" могла б від цього утриматись. З іншого боку, ці фото показали по багатьох канадських телеканалах. Демократія. http://www.torontolife.com/daily/in...go-on-the-front-page/attachment/toronto-star/
Тоді податку в пенсійний фонд також не треба платити. Замість того щоб держава забирала в мене гроші для того щоб виплачувати пенсії бідним і немаючим, я собі буду ті 300 долларів з кожного чеку в кишеню класти. Ну то я собі назбираю, а що робити з тими хто в країні ні дня не працював? їх куди? Ні я вважаю що я ціле життя пропрацювала на державу і мені належиться пенсія від держави. Звичайно що вона мізерна і на неї не дуже виживеш. Якщо дехто привик ціле життя їздити на дорогих автах і мати будинок який вартує кілька мільйонів. Він себе забезпече, а решта пересічних громадян що? Особливо якщо середній клас як такий зменшується і руйнується. Отже я працюючи, належу не до середняків а до бідняків, бо не в стані звести кінці з кінцями.
Кофефан знов позитив приніс про Канаду але до чого тут Афганістан приплів не знаю-полковник там ніколи не був а карєру зробив возячи премєрів і міністрів на літаку ---------- Додано в 10:21 ---------- Попередній допис був написаний в 10:16 ---------- Марусино я не знаю як там в Вас а тут державна пенсія 700 дол на місяць-правда внески теж не більше 2000 з копійками на рік коли робиш-з мене перестають стягувати десь в травні.а хочеш більше то або сам відкладаєш або на пенсійний фонд профспілки-в мене за рік пророблений десь 5о дол потім в місяць виходить-тобто 25 років дасть 1250 плюс 700 державної-правда з 65 років віку
У нас державну пенсію отримують тільки працівники держ установ ну і поліцейські, пожежники, ітп. Вона якраз дуже добра. Я говорю про виплати з пенсійного фонду і в Америці рахується скільки кварталів ти відпрацював на державу. Якщо б мені завтра стукнуло 67 років, не менше, то я б могла отримувати пенсію від СоцЗабезпечення десь в розмірі 2,5 тисячі. Якщо ви говорите про мінімальну виплату людині яка ніколи не працювала в державі але і не має змоги працювати або за станом здоров’я або за віком, то в середньому ця сума буде 550 долларів, плюс 90 долларів картки на їжу плюс привілегії на 8-му програму, тобто субсидоване помешкання, де за квартиру платиш не 600 долларів а лишень 150-200. Ну і звичайно державне медичне забезпечення. Я не говорю про цих людей, вони не працювали, але я працюю і плачу найбільший процент моєї зарплати власне на Сошл Секюріті, і його ніхто не перестає змінати в залежності від пори року чи обертів місяця. Виходить що лишень за 2,5 місяці на соц забез я вже заплатила $1200, ну то прошу порахувати скільки то буде за рік. Деякі тут визволителі б’ються за 50 долларів російської пенсії а ви кажете що вам ті 700 не потрібні? А мені потрібна та пенсія яку я заробила своїми кров’ю і потом. Я знаю що до кінця життя не назбираю аби себе забезпечити і ще внукам залишити, бо я буду по-вуха в боргах дякуючи нашому виключно чудовому президенту (державний довг який я буду платити у вигляді податків) і особистий, за дітей які захочуть іти вчитись в університет, а університет коштує 50 тисяч в рік. Так що, ось такі байки, малята.
Я думаю, що пенсійний вік в США чи Франції іншій подібній країні треба понизити, а не підвищувати. Знизити до 50 років для жінок, 52 для чоловіків. Але платити так: ідеш на пенсію в 50 років - 100 баксів на місяць пенсія, за вихід на пенсію в 60 - 800 баксів пенсія, за вихід в 65 - 2500, за вихід в 70 - 3500. Аналогічно в інших країнах, тільки рівень пенсії відповідний, до можливостей бюджету. І тоді все буде тихо і спокійно. У скільки хочеш - у стільки і йди на пенсію.
Ну на рахунок тихо і спокійно то не знаю, але в принципі в нас воно так і є, що якщо ти вийдеш на пенсію в 62, то дістаєш 75% заробленої пенсії, он правда тоді не отримаєш державного медичного забезпечення але як хтось дітей не мав то собі легко гроші наскладав на будь що і може вийти на пенсію навіть в 50. В Америці проблематично коли є діти, бо тоді вони багато грошей смокчуть ціле життя а як дітий нема, той нема чим ся журити - на пенсію в 40, а далі власний бізнес для власної розваги.
Дуже багато знайомих кажуть мені, що в Штатах часто молодь починає заробляти сама досить рано. Чому мають смоктати, та ще й ціле життя? До праці.
Все правильно, але школу вони самі собі не заплатять. А якщо врахувати що в мене їх 4-ро, і хоча б кожне пішло в трохи кращу ніж середня школа то мене це було коштувати солодко. Особливо якщо школа приватна. Та ціле життя вони напевне самі не захочуть сидіти мамі на шиї але борг з навчання буде наді мною висів. В Америці якщо щось коштує 10 штук в рік, то це швидше всього дворічний коледж і до того до всього він державний. ---------- Додано в 20:45 ---------- Попередній допис був написаний в 20:43 ---------- Моя племінниця працює (морозиво продає) і племінник працював на протязі літа, поки не вчився, але це всеодно не знімає відповідальності оплати за школу з моєї сестри. Знаєте як американці кажуть, так діти в 18 всі швидкі щоб йти з дому, але чомусь вони всі повертаються коли їм 30.
пенсійний фонд держави наповнює хто? ті ж самі люди. Не знаю, як у вас, а у нас, якщо б зробили пенсійний вік 75 для чоловіків і 70 для жінок, то пенсійний фонд був би нєпрікосновєнний ващє. А взагалі, пенсійне забезпечення - то суцільна намахаловка. Гарує людина 40 років, а мізерної пенсії побере з пять років і в ящик.
Ну на рахунок мізерії погоджуюсь, а он що ще прожиє тіко 5 літ, то це не скажіт. Американські старушки спортом сі занимают і медицину строго по-графіку талують, а ви кажете 5 років. Ну хіба тепер їм будуть давати медицину на вкорочення віку, тоді їнча справа.
Якби смерть на це зважала, то люди на Заході жили б вічно. (Не плутати з совковим "мі всє в долґу пєрєд родіной, ґосударством і партієй). Але про пенсію в Франції. Подивіться, хто виступає проти. Молоді люди яким до пенсії 40-50 років. Тим тільки дайте привід щоб з чимось боротися. Ви подивіться на людей на Заході яким по 60 років. Це доволі молоді люди, сповнені енергії, шукають собі нових бой- і ґерлфрендів. Тривалість життя поступово наближається до 90... Чому платники податків повинні тримати на шиї таку армію здорованів які ще можуть працювати і працювати?
Очевидно, що держава найперш має створити такі умови, щоб людина заробляла собі на старість сама. І щоб сама вирішувала, скільки і як їй працювати. Тобто - більше свободи. Ще більше. Це завдання №1 для держави, назавжди.
Ну, тепер вже дроти не крастимуть! Дуже розумний, своєчасний та потужний хід. Це і інвестиції у високі технології, і одночасно - в інфраструктуру.