ЩО там, за кордоном?

Тема у розділі 'Що у світі чути', створена користувачем Mazerati, 17 чер 2010.

1. bostvl

bostvl Well-Known Member

Головне, щоб жінка з дочкою не захотіли в такий спосіб заробити і закрити кредит :)

• Подобається Подобається x 1
  2. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Зрідка буває.

3. coolzak

coolzak Well-Known Member

трейлер треш

• Подобається Подобається x 2
  4. Полковник

Полковник миється в бані

Да, зрячий я, зрячий!
    Но Родине всё-равно за капиталистическую пайку изменять не буду!

5. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Я не гніваюсь, Максиме, я його шукаю. Спосіб :) Ще раз - не сиджу рівненько, славши руці, працюю. Як можу. Але на фантастичні способи не надіюся :)

• Подобається Подобається x 4
  6. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Товарищ Полковник забыл уточнить, что страхование жизни в России так же существует и банки благосклонны к тем заёмщикам, что страхуют свою жизнь. Не очень понятна радость того, что банк поинтересуется, т.к. умный человек сам задумается, что будет случись что с ним. Так что отличий тут практически нет.

7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Полковник, ви спите? Летаргічним сном? А ви в якій країні живете?
    Путін, Дерипаска, Абрамович і прісні - це що, соціалісти? Комуністи?
    Та це хижаки - мільярдери. Патрик живе в країні де подібним хижакам хоч сякі-такі перепони поставили і вони як не як а таки хоч скоса дивляться на закон і іноді хоч зі скрипом але змушені його виконувати. А в вас? Яка родіна? Хто її бачив?
    Поки що дикий капіталізм. Прокиньтеся...

• Подобається Подобається x 10
  8. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

А что, Родина у вас - коммунистическая!? Вы агент Северное Кореи!?:ninja:
    Тогда северокорейцы вам могут только позавидовать... В Москве столько риииииисаааа..... :nyam2:

:)))

---------- Додано в 06:46 ---------- Попередній допис був написаний в 06:42 ----------

Я дав вам посилання на сайт www.ebay.es, це сайт аукціонів, на якому ви можете вільно продавати свої художні вироби, без будь-яких дозволів. Чи ви заходили на той сайт?

• Подобається Подобається x 5
  9. Patrick

Patrick Well-Known Member

Боже мій , який пафос!
    ...скоро Актябрскіє празднікі і тому треба готуватися до виступу в місцевому ЖЕКу.
    Потім після виступу всім таким старпєрам дадуть гречку , 2 консерви і бутилку водкі.

---------- Додано в 22:07 ---------- Попередній допис був написаний в 22:05 ----------

Головне не треба проектувати "нрави" своєї сімї на чужу.

---------- Додано в 22:18 ---------- Попередній допис був написаний в 22:07 ----------

згадався комедійний серіал Trailer park boys

Liquor & Whores (алкоголь і курви)

http://www.youtube.com/watch?v=QO92VGKOYy4

10. Pedro

• Подобається Подобається x 3
  11. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Не тільки заходила :) Але люди тут люблять покрутити в руках перед тим, як купити, чи купити дуже задешево, ну, раз на ибеи :).

12. Максим

Максим Well-Known Member

Продавайте не тільки в Іспанії, виставляйте на ebay.com i ebay.co.uk

13. Pedro

Пані Отсоа, я не хочу вмішуватися в ваші особисті справи, але я думаю, що головна ваша проблема - це родинна. Попробуйте її якось вирішити і я впевнений, що все інше буде надзвичайно легше вирішити.
    А щодо Іспанії, я б з вами з задоволенням помінявся на Австралію.
    Про Львів, думаю, трохи ранувато... Ви дивіться яка нечисть суне зі Сходу. Де гарантія, що вони не почнуть своїх порядків в Львові наводити.
    А вони будуть гірші від комуністів. По крайній мірі останні старались показати, що все що вони робили, робили з якоюсь ідеєю.
    Нинішні - то гопота і рецидивісти. Без жодних моральних чи юридичних правил.

• Подобається Подобається x 7
  14. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Пан Педро, що Іспанія, що Австралія, те ж саме, тільки сбоку. Тільки з роботою в Іспанії набагато гірше, ніж в Австралії. Та ще і країна "стара", якщо ви не в Мадриді, тобто в місті дуже змішаному, стати "своїм" майже неможливо. Ну, як вам цікаво бути "своїм" :) Особисто в мене вже ніяких проблем з рідними. Сім років назад була продана наша хата, ну, мені ж непотрібно :). Так що вже нема що рішати. Просто перестала спілкуватись. Так що я цілком пролетаріат, в мене тільки ланцюги :) В прямому і переносному сенсі :)

А у Львові... Я знаю. І будуть свої порядки наводити, то факт. Але Львів зістанется Львовом. Ви ж не кидаєте своєї хати, якщо там таргани заводятся, і вам вона не бридка ж з-за того?

15. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Та приїздіть вже... У Львові на Вас чекають іспанські ціни і 80-200 Євро на місяць зарплати. Ціни гарантовано одразу, зарплату - ні. Зате буде привід проклинати вже не Іспанію, а Україну.
    =====================================================

The Financial Times повідомляють:

http://www.youtube.com/watch?v=H9sxyg1m0AI

16. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Мене друзі в Стрию питають, коли я вже почну їздити на Канари, на що відповідаю, що поки в Стрию є батьки, Канари мені не так потрібні. А от грошей в Стрию витрачається як на Канарах, це факт...

17. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 4
  18. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Дивлюсь чілійських шахтарів... Вже 15 врятовано! Ні, вже 16! Слава Богу... Скоріше б всіх інших...

19. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Вони цілком доступні. Але якось не можу дозволити собі валятись там на пляжі, а до мами не їхати. От заплатити сім'ї і батькам Канари - ще не доробилась. :)

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Кажуть, що зустрічати тих шахтарів прийшли жінки і коханки, які там же і побились між собою :haha:

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)