ЩО там, за кордоном?

Тема у розділі 'Що у світі чути', створена користувачем Mazerati, 17 чер 2010.

1. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ну, в Києві пияки не тільки ходять під двері курити. Вони ще й просто... Ходять під двері. :)))

Щодо паління... Мені ті проблеми курців видаються смішними. Просто треба кидати палити, одразу купити абонемент в спортзал або займатися спортом самому - і все.

• Подобається Подобається x 5
  2. Оля

Оля Старожилка форуму

DIDIO, американці "такие тупые, ну такие тупые!" :) вони навіть не знають, що можна в кущики при дорогах, чи деінде ходити, не те, що під двері. :) Тут туалети на кожному кроці. І безкоштовні. :)

• Подобається Подобається x 13
  3. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Та я чув про американців. І не тільки від Заборнова, але й від них самих - працював з ними. :)))

• Подобається Подобається x 1
  4. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Фашистів доведеться відстрілювати снайперськими рушницями. Маю досвід. ))

Нє. На роботі курю. Щей до того трую два поверхи випарами які десь в сто раз гірші від паління тютюну за десять років в один день і ніц. )
    Пригадую мій тато колись працював в реставрації у Львові. З політехніки приперлась група архітекторів і відібрала у них весь поверх. Мій тато тоді посипав весь той поверх файним щуриним трійним ядом. За декілька днів ахітектори почали чхати, труситись у конвульсіях, тяжко сльозоточити. Одним словом забрались. Я добре знаю хімію, краще від поліції. ))

---------- Додано в 22:37 ---------- Попередній допис був написаний в 22:35 ----------

Американці кращі, ширяють героїн із шприца у мене на вулиці і теж пісяють там же. Кокі кущі. )

• Подобається Подобається x 3
  5. Patrick

Patrick Well-Known Member

• Подобається Подобається x 4
  6. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

A мені дуже хочеться за кордон. Я так сумую за тим часом, коли жив у США. Хоча, впевнений, що занадто довго там бути теж дуже важко. Пожив там 4 місяці. Перші 2 тижні взагалі туго було з мовою. Ніби й знав трохи англійську, але ця вимова... треба було звикнути. А ще ці 2 перших тижні страшенно хотілось додому. Така депресія!! Але потім відходиш. Починаєш роззнайомлюватися, вникати в їх "причуди"... Через кілька місяців вже знаєш деякі тонкощі, знаєш де і що купити, куди і як звернутись в різних ситуаціях. Приємно дивує ставлення до людини (нарешті розумієш, що ти таки людина, чого в Україні не відчувалось) як в установах, так і в повсякденному житті. А ще через місяць ці постійні "сорі" просто бісять. (крапкою для мене була ситуація, коли я, відступаючи назад, випадково протоптався по обох ногах перехожого мало не до колін, а він почав переді мною розкланюватись і вибачатись; я й слова не міг сказати - просто відпала челюсть!)
    А ще жахливий культурний шок при поверненні на Україну. Ще з самого аеропорту черги, сварки, брудна лайка і хамство.
    Там дуже не вистачало гречки і нормального хліба. Хоча і ці речі там можна знайти, якщо знати де шукати.
    Податки дуже дивували. По-перше, в різних штатах свій податок.
    По-друге, на полицях магазинів податки не враховані в ціну. Тобто, на ціннику 100$, а на касі оплачуєш 109$.
    Податки із зарплатні я повернув, будучи в Україні.
    Радують ідеальні дороги, чистота вулиць (NY я не рахую, там на околицях теж не дуже).
    Пиво - вода. ("Бадвайзер" більш-менш непогане)
    Та багато є дрібниць про які довго можна писати.

• Подобається Подобається x 6
  7. Patrick

Сашко , тут того пива ....сотні , а може і тисячу сортів....Які проблеми?
    ...неподобається місцеве , пийте імпортне ...європейське, африканське , австралійське....одного українського 7 або 8 сортів...

Бадвайзер якраз і не люблю.....

8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Їхали якось лісовою дорогою у штаті N.Y.. За кермом - американська українка. Хтось із "наших" попросив зупинитися в кущиках. Пані проїхала ще дві милі і зупинилася біля кнайпи. Пояснила, що там - безкоштовно.

Згодом вона з онучкою приїхала до Києва і замовила авто до Канева. Я поїхав з ними. Зупинилися на березі Дніпра, я побачив кущі ожини чи дикої малини, вирішив нарвати для дівчинки. Приношу, а пані сміється - "я подумала, що ти побіг у кущі. Усі туристи з України просять зупинитися "в лісі"". :)

9. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Українського бачив і більше сортів, але то лише на Брайтон Біч. А так переважно по супермаркетах на території США не така й різноманітність пива. Різні види Бад Лайта, Міллера, Корони... Кажу ж вода.

10. Оля

Оля Старожилка форуму

Вороне, про NY не говорю. Була там гальопом одного разу, як застрягла вимушено на два дні, як летіла до України. :) Нічого такого не бачила. У нас такого нема. Хоча з баром межую вже 12-й рік. :)

11. молоді люди з Італії були дуже здивовані, коли вони вийшли з літака і виявили, що вони в Сіднеї, але не в Австралійському, як планували а в Канадському. :))) Їхній агент помилився, коли замовив квитки і пара полетіла на інший материк, замість полетіти на іншу півкулю :) тут вони потратили день, щоб виправити цю помилку і отимали безкоштовний номер в готелі (мабуть заплатить їх агент)
    це не перший випадок, коли агенти і туристи плутають два Сіднея, пишуть Yahoo news

що мені особисто не видається дивним, бо ті, хто давав назви містам в Канаді, так виглядає, особливо не фантазували і дуже часто називали їх назвами міст, з яких вони приїхали :)

ось, наприклад, недалеко від моєї місцини: хочеш - їдь в Париж, хочеш в Лондон

• Подобається Подобається x 7
  12. Patrick

Якщо не має доступу до спеціалізованих магазинів то треба брати Самуель Адамс , канадський Молсон або австралійський Фостерс. Ці пива є всюди. і вони є ОК....і мексиканська Корона як на мене теж ОК , тільки її треба пити з лимоном і ту що не light

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

---------- Додано в 22:08 ---------- Попередній допис був написаний в 22:07 ----------

Олю , Ворон є художник і його дописи не треба сприймати буквально ,а як художник художника © ......сюрреалістично.

13. Полковник

Полковник миється в бані

За кордоном завтра Великие праздники.
    День взятия Бастилии не даром пройдёт!!!
    Но ещё боле приятно, что завтра братский осетинский народ празднует День миротворца. Это большой праздник для Республики. Слово миротворец состоит из двух слов, «мир» и «творец», поэтому миротворцы — это творцы мира, спокойствия, и ничего благороднее этой миссии на Земле быть не может.

14 июля 1992 года на основании Соглашения об основных принципах урегулирования грузино-осетинского конфликта, которое было подписано главами России, Грузии, Северной и Южной Осетии 24 июня 1992 года в зону грузино-осетинского конфликта вошли трехсторонние миротворческие силы. Они явились буфером между противоборствующими сторонами.

Считается, что благодаря вводу миротворцев удалось остановить боевые действия, которые длились три года и унесли сотни жизней. И сегодня миротворцы являются основным гарантом мира в зоне конфликта.

По поводу праздника в этот день проходят торжественные мероприятия. Среди них — парады миротворцев, в которых в прежние годы принимал участие и грузинский батальон ССПМ, показательные выступления, торжественные собрания и концерты.

14. nastinka

nastinka відсутня

я не відхожу..сумую за домом, коханим, друзями, хорошим львівським шоколадом, за якобзом монарх зеленим, за файною музикою в кафе..
    блін! як я хочу додому!! люди! заберіть мене звідси! а попаду туди я тільки в листопад!(
    я си тут вбю себе!(

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

от діти є діти... а вони у вікно не дивилисі, як летіли?

16. Gron

Gron тафгай

Отожбо, хмари та різні над континентами, нє.

• Подобається Подобається x 4
  17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ну так ми не США, ми НЙ, :mocking:

---------- Додано в 20:40 ---------- Попередній допис був написаний в 20:29 ----------

Ну і треба було... Я хотів щоб їх сприймали буквально. Хотів щоб менше сюди людей зі всяких словянських країн приїздило. І нє треба було мене спалити. Ґеолоґи! Моя мама була ґеолоґом. Всьо мусять спалити своєю буквальністю і щей мінерали в ящички посортувати. Сірка в ящичок із сіркою, селітра в ящищок із селітрою, вугілля в ящичок із вугіллям - ніби разом не краще. :ireful1:

18. Patrick

I'm so sorry....:blush:

19. Agaton

Agaton Well-Known Member

600 річниця Грюнвальдської битви.
    Тобто вона була позавчора, але нині відбувається велика реконструкція, мало приїхати декілька тисяч лицярів з цілої Європи і Великого Князсьства. Через декілька хвилин почнуть битву. :) ( є у ефірі TVP info польського ТБ).

Були вже президенти Польщі, Литви і Великий Майстер (?) Тевтоньського Ордена (Найсправжніший), Сказав навіть, що Орден вже не має територіальних і матеріяльних претензії до Польщі і Литви :pardon:

Сайт україньською теж є , а чо
    http://grunwald600.pl/ua

20. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

А жаль........
    :)))

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)