Рибко, то ваша особиста риса. Я таких, як ви, зустрічала мало й щиро дивуюся тому, як і чому можна хотіти такою бути у 18. Канадці не те, щоби привітніші, у них просто є одна дуже важлива й хороша риса (в американців також) - повага до іншої особи.
Якщо у вас в поліційному відділку припнуть кайданками до батереї, повідбивають всі бебехи,зламають кілька ребер,зроблять "слоника"...напишете про свої відчуття,ок?
Я переважно теж, а скоро і назовсім. Справа не про порівняння правоохоронних органів двох краін, тут дійсно порівняння некоректне, хто ж буде сперечатись? Не можна говорити, що "там" все добре і ідеально. Особливо після серіі телепередач про використання тайзерів, дякувати богу, тут журналісти пишуть і показують все. Ну як можна 70-річну бабусю усмиряти тайзером? Правда, цей випадок був у південного сусіда. Зато Дзєканьського 5 нехилих поліцейських просто розстріляли тайзерами. Після випадку зі знайомим у мене змішані відчуття при виді поліціі, все не виходить з голови продовгуватий синець на голові, мабуть від кийка. Як у нас би написали, "сам впав на твердий предмет і так 10 раз". Відносно затримання під час самміту. Затримувати треба було винних у день заворушень, а не простих людей на слідуючий день. Налітали по троє-четверо на невинних людей, брутально валили на землю, часом з ран йшла кров. Вчора поліція робила прес-конференцію і показувала задокументовані знаряддя. Правильно, з анархістами так і треба, але при чому тут інші люди? Я не здивуюсь, якщо до поліціі будуть судові позови. Недільна акція поліціі виглядала як акція застрашення, а не підтримання правопорядку. Та ви подивіться на фізичний стан тих поліцейських! Кого вони можуть наздогнати або затримати? Дайте ім здати украінські нормативи, то вони і повмирають на дистанціі.
Ой... я вас прошу. Повмирають. Ну прям в Україні всі такі спортивні а в закордонії так ся всі зажерлись що нормативів ГТО не здадуть. Мдям...
Карочє,ляпну сакраментальне. "Добре там,де нас нема. А,також там,де нас не буко і ніколи не буде". Та й всьо... О...
Та ніби в Москві жиють а то столиця Японії, закордон одним словом... В кожному місті своя поліція але на загал всі вони добрі люди. Де би не їздив в яку би то країну завжди вели себе добре по відношенню до мене. Не розумію чому люди на них нарікають. Може то перспектива у мене така. Ось для прикладу пригадую часи рудого царька в Україні. Напивсь до чортиків, подзвонив на 02. Півгодини читав їм моралі по телефону, казав що потомок Мічуріна і буду схрещення з тою бідною лвівською поліцією робити всякі. Бідний пан оператор тільки то слухав і казав прошу пана. Під кінець сказав (на Чупринки вони були) що їм всім цвірінь буде. Ну на наступний день виховано попросили щоб я їм ту лінію так довго не займав бо мусять злочинців ловити. Щей вибачились за те що турбували. А я їх так мучив аж два роки... Не знаю як витримали бо я би не зміг. Гарні виховані пристойні люди ті поліцейські я вам скажу. І в Європі і в Азії і в Америках. Пригадую в НЙ розтрощив один бар наніц. Побив їм всі пляшки із лікерами. Вижу везуть мене до відділку. Заспівав їм файну пісню, всі посміялись. Потім кажу не везіть мене до відділку бо там нудно. Кажуть та добре повезем тебе до шпиталю. Завезли, щей на прощання подарували пачку цигарок конфісковану в якогось москаля. Посидів пять хвилин в шпиталю поки не довів медсестру до гістерики і вона мене випустила. Зайшов до іншої бари файно випив, пішов додому спати, втомлений але задоволений. Ну навіщо на бідних поліцейських гнати. Файні люди от тільки нудьгують багато. Завжди бачу поліцейську машину десь в Парижі, Ню-Йорку, Львові то відкрию двері і сяду з плєшкою і поговорю як з людьми а не роботами. Щей покатають мене по місту. Не можна трактувати людей погано бо вернеться завжди. Зараз маю контракт із сицілійцем і ще багато що ще. Але недавно бухали і згадав він історію із початку 80-х в НЙ. Сицилієць і один НЙ жид (сімя із Одеси, старий знайомий), вирішили вкрасти 7 метрову широку дошку із 3-тього поверху якогось будинку. (Мушу зазначити обоє десь 2 з добрим гаком метрів росту). Заховали білий вен щоб у випадку чого поліція не ввиділа. І план був такий - закинути півметровий гак на 3-тій поверх з канатом і по ньому піднятись а потім спустити дошку на канатах. Закинули, піднялись, обв’язують ту дошку канатами а тут із даху наступного будинку який десь 7 поверхів крик раптом. Десь коло двадцяти поліцейських кричать - спустіться тим же шляхом що залізли а то відкриємо вогонь, внизу їх ще більше. Обрізали вони канати до дошки, сицилієць лишив свій ніж і зкарабкались до низу. Поставили їх руками до стіни і питають що ви там на цвірінь на таму даху робили. Сицилієць каже дошку семиметрову тиряли. Мудрий жид каже коханням займались. І вся поліція починає ржати. Потім тільки сказали ще раз щось подібне затримаємо а так гуляйте. Що мені подобається в Ню-Йоркській поліції вони мають почуття гумору. )
Ви щось , пане , таке понаписували ...як би сказав мій старшина з армії:"кровь , гавно , песок и сахар"... Я не маю жодного бажання з Вами йти на конфронтацію , але виділені мною в Вашому пості місця попахують не тощо ділетанством , але і ...., перепрошую , неправдою. - за "за знаходження у нетверезому стані у публічному місці" , такого формулювання не має. Ви можете бути пяний "як ціп",але якщо Ви не хуліганите, не пробуєте сідати за кермо , не справляєте свої природні нужди на людях то Вас ніхто не затримає. А в вечері або в мороз Вас можуть ще і відвести додому.Як Ви знаєте (або не знаєте тут витверезників не має). І який це "нетверезий стан"? ...По якій шкалі його оприділити?... так як водіїв -0.8...? Чи йти дальше? Після 3х пляшок англійського елю (пива) я теж буду пяний для їзди шофером , але тверезий щоб бути пасажиром в таксі.... - Поліцейский своє прізвище на квитанції не ставить. Він ставить свій номер (badge number). А badge Вам перед тим показує. Пане , Ви в депресії?.... ---------- Додано в 19:07 ---------- Попередній допис був написаний в 19:05 ---------- А ви з ними побігайте на перегонки , ще можете і побитеся попробувати.... Вони тренеруються весь час. Поліцай 20-25 років на службі і 20-25 років тренерується і здає нормативи. Ви пишете ХЕРНЮ.
В нас в США то залежить від штату. Всетаки 50 незалежних країн. В деяких таке формулювання є. Здебільшого на Півдні. За Канаду не знаю. Хоч мій сицілієц пару місяців назад там сидів у вязниці. Описував - ржав. Особливо душ з "клійонкою в цвіточки". Сів за п’яне водіння кермом. А чому був в Канаді. Йому 63-літньому не дають права зустрічатись з його 19-літньою коханкою із Берліна в США. Не дають візи вже пару років. Гидотна ситуація, ... Ну дивлячись де. Пригадую сімю одної своєї фіансе в штаті Вискансин. Приїхав туди. Файно випив а то було опісля тої події коли моєї попередньої фіансе батько-жид погрожував мені і моїй мамі. Тому я був тоді злий. Гарно батька вдарив по писку один раз - пів морди було чорною місяць, мені більше не бере і тоді всю сімю десь чоловік двадцять взяв на мушку. Не одну там десь було коло двадцяти автоматів і ще більше іншої фігні. Зарази мене таки через шість годин обезброїли. Але то були прусаки - їхнього діда зазвичай до клена ланцюгом привязували коли випивав. Тобто свої люди - я був 100 процентною копією діда. А здав мене анґлосаксон-москаль у поліцію. Але який сервіс. Годину мене на морозі (тоді ще в квітні було десь метру снігу) везла прекрасна поліцейська блондинка якій я звірявся в коханні весь час хоч і в наручниках. Але накраще було коли вона мене приперла в психушку і витверезник за одно. Мням, звичайно я ніц не підписав. Але мене возила два дні прекрасна блондинка медсестра по тій психушці (переконав рукави розв’язати) і показувала мене всім з непідробленою гордістю як "художнинка з Ню-Йорку". Таке турне мені зробила. ) Потім звичайно була нефайна подорож аж в НЙ без фіансе. Але навіть з бодуна не розгубивсь і десь в штаті Огайо знеможено впав на груди 19-літньої японки в автобусі котру я потім спокусив у НЙ. Веселі то були часі. ) Хоч ще веселіші настануть. У той же час що впіймали російських шпигунів Верховний Суд прийняв рішення про дозвіл всім нам у США мати вогнепальну зброю. Ще не вирішив що куплю. )
Нормативи? Не смішіть. Подібні типажі всі ми бачили, хоча конкретно ця знимка з Росії: А це вже Ірландія, патруль на роверах: І Британія: Зверніть увагу на вік британського поліцая і його фізичну кондицію. Практика така, що поліцаї в екс-СССР ніяк не дбають про своє здоров'я і виглядають відповідно. Зрештою, як і військові.
Я канадських поліцейських не бачила. Але тут коли йде вулицею пара поліцейських - просто варта, проходять вулицями міста, то до них відчуваєш повагу, а не відразу.
Везде плохо..., где нас есть. ---------- Додано в 12:50 ---------- Попередній допис був написаний в 12:46 ---------- Канаду надо строить у себя дома. Притянуть...как и привезти... можно ... В прочем..., сейчас всё лечится.