Хочу купити ЛСД телевізор Електрон (з моделю ще не оприділився) , тим паче що на них зараз акція до 10 березня , та нульовий кредит. Продавець в магазині казав що панелі до них та всю начинку робить самсунг. Якщо хтось знайомий з цими девайсами - прошу поділитися враженнями ( брати - чи не брати ). Жінка хоче купляти , я вагаюсь (як в анігдоті)
Гон! Я вже десь писав - туфта ще та... Як знайду свої спогади - дам посилання... ---------- Додано в 00:43 ---------- Попередній допис був написаний в 00:40 ---------- Знайшов. Якщо цікаво, прошу:
Панелі в Електрона різні: є гнусмас, є шарп, навіть деколи зустрічається панас. Але, на відміну від звичайного кінескопного ящика, в LCD панель то ще не весь телевізор, навіть не його половина (хоча по ціні вартує десь так 60% готового телевізора). Велику роль грає обробка зображення, яскравий приклад тому: моделі ЛЖ і Філіпса на одній панелі (тих часів коли вони робили панелі разом, LGP, зараз посварились) давали кардинально різне зображення. В Електрона можна вважати що обробки зображення взагалі не існує ---------- Додано в 11:00 ---------- Попередній допис був написаний в 10:59 ---------- Та чого ж, панелі їх цілком пристойні. Але от обробка хромає... ---------- Додано в 11:02 ---------- Попередній допис був написаний в 11:00 ---------- Прохання надалі не вживати абревіатуру ЛСД, бо вона трохи інше значення має Можна LCD, або ж українською - РКД.
в мене кінескопний Електрон із нових і певно останніх ... майже 5 років - політ нормальний, а от їхній рідкокристалічний бачив пару років тому, то зображення було гірше тих, що поряд Самсунги, Соні, ЛЖ.... Чесно кажучи ще не бачив ні в магазинах, ні у знаоймих LCD телевізора щоб ТВ зображення ( тв передачі, шоу і т.п., не фільми) було звичним до кінескопного ... якісь обличчя пластилінові і т.д. Може то пов"язано з джерелом сигналу. А загалом з LCD здається тяжче вибрати ... видно ще є потенціал для покращення.
А в мене був Електрон один з перших кольорових, Електрон-714, 1974 року випуску.30 років!!!!!! політ нормальній, звісно, ремонтувався періодично по дрібняку,в 1984 році вмонтували селектор децемитрових каналів, в 2000 році декодер ПАЛ/Секам, в 2004 відправив на заслужений відпочинок, і не тому що зіпсувався а просто захотілося обнову. Що саме цікаве- кольори як у нового, жодних ознак старіння кінескопа.
ніякий не гон, знаю бо бачив на власні очі, як збиралися такі телевізори мама прцювала на фірмі яка займалася збором і ремонтом кінескопних телевізорів, а я літом частенько там бував. Єдине, що від електрона зашилося то це хіба корпус. Телевізор був куплений в 1999 р на данний момент він ще служить бабці. Єдине що можу сказати - то кінескоп Філіпс, шассі - самсунг. а ше діти не бавтеся з секртними меню сервісними настройками шассі. я так поміняв частоту на якій працює пульт - вихід був один, купити універсальний пульт і після півтори години шукання правильного коду все ж таки можна було користуватися пультом - в то сервісне меню я більше попасти не зміг
Ви нічого не наплутали? Погляньте назву теми будь-ласка ---------- Додано в 23:18 ---------- Попередній допис був написаний в 23:15 ---------- В мене теж є ще один Електрон із трубкою філіпс але шасі наше. Кінескопу ніц практично не бракує. Але це теж офтоп.
ВІд себе не читаючи детально тми. Електрон колись славився неубиваймим (в міру звісно) воєєними кінескопами. Старі телевізори ще досі в багатьо працюють без проблем (в умовах сільського господарства) Щодо ЛСД знайомий купив десь 2 рпоки тому. Електрон. Хоч він використовують суто як телевізор та трішки підключенні до ДВД програача наріконь покищо жодних не було...
колись поляки їздили до львова за телевізорами електрон. взагалі в нас тут електрон це майже військова промисловість, а значить все круто і навічно. тепер електрон - це майстерні зі збору китайських (!) комплектуючих на територію колишнього заводу електрон і продаж під торговою маркою "електрон". тобто завод не працює, не робить мікросхеми, нічого не виготовляє. привезли запчастини, скрутили і продали. знаєте, як той бізнес із ручками - вам додому привезли ящик стержнів і ящик ковпачків з ручкою і скручуєте собі за копійки. кінескопи лсд везуть з китаю, і це навіть не самсунг. якщо ви справді цікавитесь, тто спитайте продавця чи гол. менеджера завод виробник кінескопів. хай покаже документ з печаткою і гарантією. моя особиста думка, що купувати збірку під відомими брендами це все рівно що купувати мешти карло пазоліні поклеєні на підзамче.
Я запитував менеджера маг. Світ електроніки! Дав пораду -до електрона вона негодна! Найкращий варіант -китайський телевізор, китайський(львівський)оператор кабеля!
1) звідки ви знаєте що в середині ? ви розбирали чи ваш друг колега розібрав і подивився ? 2) навіщо потрібна обробка зображення ? для цифрового сигналу якщо я буду виводити зображення без зміни масштабу 1 до 1
Є контакти "всередині" Для цифри так, в принципі не дуже тре, на відміну від аналу... Хоча додаткові функції (типу шарпенінг/антишарпенінг, плавність руху за рахунок збільшення частоти і т.д.) і на цифрі багатьом подобаються.