Давно хотіла наростити вії, але боюсь що після зняття мої вії будуть дуже пошкодженні, хто вже протестував на собі цю процедуру, поділіться враженнями будь ласка
має велике значення якість клею. якщо ресниці клеються на якесь неякісне г..., то ресницям прийде капут!
Нарощенные ресницы- это красиво, а если качественно сделают , то и почти месяц не нужно делать коррекцию) Я по принципу : удовольствие от хорошего качества длится на много дольше чем радость от низкой цены
Ой, навіщо взагалі їх клеїти. Краще стежити за здоров'ям і вії будуть красивими. Та й взагалі природність зараз значно більше в моді. Чи ви не вірите у те, що гарні? Звісно, деколи хочеться щось приховати, але вії навіщо псувати?
Я робила один раз нарощування і один раз корекцію. Мені не дуже зручно в плані умивання, а ефектом задоволена була. Після зняття пошкоджені у мене не були.
І правильно! Коли бачу ЯВНО штучні вії - дівчина для мене від того привабливіша не стає. Радше навпаки... В однієї знайомої моєї дружини так і сталося)
Несколько раз делала, после него свои ресницы попортились. Сейчас попробовала ламинирование - осталась довольна. Внещний вид улучшается (подкрашивают, подкручивают) и еще питают, укрепляют ресницы
Найдіть хорошого майстра, такого, щоб підібрав вії за вашим типом, що використовує якісний матеріал, аби вії на вас виглядали природньо, а не віниками з дроту. І випадання при цьому не бійтесь - вії випадають і без нарощення, просто штучні ми більше помічаємо. )
я слышала, что у большинства они выпадают, а у знакомой вообще аллергия на них была, глаза все опухли
Ще раз. Вії штучні клеяться на вії власні. Випаде власна - на чому має триматись штучна? А щоб не опухали очі - дивіться пост вище і шукайте хорошого майстра, що використовує якісні матеріали, не аліекспрес. )
нарощені вії це чудово. Виглядає безумовно гарно, але якщо раптом в вас виявиться алергія на це, будуть проблеми с очима и доведеться їх знімати(