Що робити з ісламом?

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем KabMiner, 9 лют 2007.

1. tropico

tropico Well-Known Member

я до цієї статті відношусь нейтрально, мені була цікава ваша думка :)

---------- Додано в 16:16 ---------- Попередній допис був написаний в 15:35 ----------

How to beat your wife
    http://www.youtube.com/watch?v=Y-Tw7WhH_aQ

Хамас взагалі жжот. Зомбування проходить прямо на дитячих каналах, вчать як треба ставати шахідками, вбивати невірних і т.д. (http://www.youtube.com/results?search_query=palestinian kid tv&aq=f)
    Kids shown video of their mother's suicide bombing death on Hamas TV
    http://www.youtube.com/watch?v=XELcNMhkKCo

http://www.youtube.com/watch?v=qSwpAX1xvrc

---------- Додано в 16:46 ---------- Попередній допис був написаний в 16:16 ----------

Islamic Imam explains why Jihad is good for you
    Egyptian Clerics Encourage Martyrdom in Gaza: 'We Must Love Death'; There Are Black-Eyed Virgins Ready For You'; We Must Teach Our Children to... Hate the Jews'
    http://www.youtube.com/watch?v=k-geQnqAjZQ

2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

.. тих дівчат, які роблять операцію перед шлюбом, неварто брати під увагу ;) А таких ого-го скільки там є.

3. nastinka

nastinka відсутня

ну так. але я знаю дівчат незаміжніх і ті які себе тримають під покривом. ми на каву ходимо інколи в гості одна до одної.
    Я вважаю, що це вірно і гарно. До речі я їм заздрю. вони всі вірять в Бога. підримують одне одного і стоять за своїх, і багато таких речей яких я ніколи не помічала в нас.
    не пють алкоголю. більшісь. частина пє.
    але я говорю тільки про тих що з еювету та саудівської. з іншими представниками мусульманського народу не знайома і не дуже хочу. бо знаю, що вони ненормальні всі там, сподіваюсь, що вони скоро вгомоняться

• Подобається Подобається x 1
  4. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Уявіть собі, знаємо.

Я впевнений - навпаки.
    Знаємо і про це, як воно насправді, нажаль. Штопка інтимних місць поставлена на потік. Головне - карають жорстко не кожного хто згрішив, а кожного, хто не сховався.
    Всі ті вірні речі еклектично зібрані з різних релігій, що існували до того. Це більш схоже на дайджест, ніж на одкровення. Нажаль, не запозичив у християн і юдеїв ЛЮБОВ ДО БЛИЖНЬОГО, обмежив любов колом мусульман, та й то обмежено.
    Ні, віруючим у поганських божків. І це великий плюс: таки призвичаїв арабів до єдиного і справжнього Бога-Творця.

---------- Додано в 11:05 ---------- Попередній допис був написаний в 10:54 ----------

А я знаю ВІРУЧИХ християнок, що зберігають/ли цноту до шлюбу. (Прошу не зараховувати до ВІРУЧИХ тих, що легко порушують християнські норми!)

Це - не весь час разом ;)
    Серед номінальних християн віруючих менший відсоток - масони та французькі (в першу чергу) енциклопедисти попрацювали :sad:
    Так само щодо ВІРУЮЧИХ християн. (Вино в міру християнсьтво дозволяє, наркоту - ні, на відміну від ісламу)
    А на Коран посилаються :sad: Так що щодо "скоро" - не впевнений.

5. nastinka

nastinka відсутня

про наркоту заю. багато там вживають але це заборонено...
    я також знаю...
    ну так. які були зруйновані у мецці і було встановлено каабу.
    а що на рахунок їхнього цього каменю?

і взпагалі чому вивважаєте, що мусульманство пошане..ця релігія зявилась просто пізніше. але мусульмани вірять в ісуса христа. і вірять в християнство ми віримо в одного ж того самого бога і по суті різниця в нас тільки те, що ми не віримо в Мохаммеда. до речі тіло якого заховане в мецці.
    загалом якщо ви хочете дискутувати. я завтра сяду зі своїм знайомим сауді і вам відповім.
    так ви таки втекли від відповіді чому це Загроза...вас це сильно зачіпає?
    люди Постять, моляться 5 разів на день, але чомусь саудівська аравія навіть не в першій десятці по утисненню жінок..
    пояснення чому жінка вдягає жіджбаб, кожен чоловік вважає, що вона є дорожче ніж золото і її треба берегти.
    чому можна мати 4 дружини...мало хто таке там робить, але все ж таки роблять, бо 70% населення жінок..
    в корані написано.
    Перший в життя Бог, далі матір, матір, матір, а тоді всі решта...
    а у нас? в новинах..син убив матір, жінки залишають своїх дітей...а там діти памятають про своїх батьків..а в америці здають у будинок пристарілих..а у них такого немає....хто зараз ходить в церкву? я тут ходжу...тільки старі люди...всі решта як тваринки...тільки б отримати хлопця на ніч..християнство як тільки назва??
    чому люди не постять..ви постите?
    мільйон питань..

6. Freedomseeker

Freedomseeker миється в бані

У VII столітті так може і було - християни і мусульмани поважали один одного і вважали просто відхиленням/сектою в доброму сенсі слова. Але невдовзі мирні настрої закінчились і на арену вийшов вогно разом з мечем. :cry:

7. аксакал

Дозвольте просвітити. Кааба була поганським святилищем, на ній стояли ідоли. Перероблена і переосвячена.

Ісус Христос (чому в Вас з маленької?) для мусульман є лише пророком, що жив, ходив, вчив, але не є іпостассю Бога. Так само ми, християни, визнаємо, що Мохамед жив, ходив, вчив.

Не втікав, не треба наїзжати. Але, якщо Вас так це чипає... Це взагали-то особисте... Я сам, коли зневірився в ідеях комунізму, розглядав і іслам для себе. Проте, вивчивши обставини, визнав, що християнство (справжнє) набагато ближче до Божої Правди.

ВІРУЮЧІ християни також постять, моляться. НЕВІРУЧІ мусульмани так само ухиляються, якщо не бачать люди.

Про причини я вже писав: масони, енциклопедісти. Атеїзм як офіційна ідеологія в багатьох країнах, що них помилково називали християнськими. Папа Іоан Павло ІІ навіть сказав : Франціє, що ти зробила зі своїм хрещенням? Зараз Папа Бенедикт XVI ставить питання по ВІДНОВЛЕННЮ християнсьтва в таких країнах.
    В мусульманских країнах також є РІЗНЕ, хоча набагато менше.

8. nastinka

nastinka відсутня

так які були зруйновані....
    тепер там стоїть куб який саме і називається кааба.
    http://ru.wikipedia.org/wiki/Кааба

з маленької то не означає нічого в мене. Ісус Христос перепишу, щоб ви не думали собі лихого. як і Мохаммед.
    Чому люди прирівнюють Ісуса Христа до Бога, я також не розумію, особливо в америці.... Ісус Христос прийшов для того, щоб вселити в людей віру як і Мохаммед...то ж яка різниця? тільки час, вигляд і люди і ім*я..але всьо то саме.

а всі мусульмани кажуть, що нас дурять і Біблію переписали так як вигідно людям..Та й всякі папи римські тільки позорять нашу релігію з педофілією і іншими неприємними фактами. Ну якщо особисте, нащо то писати, а потім не обгрунтовувати?
    ну то правда також.

вони визнають його тому, що він був присланий після.
    для замітки в україні 2 мільйони українців мусульмани.

нашо нам ті папи і священники на мерседесах?

чесно я не говорю про всі мусульманські країни я говорю тільки про саудівську аравію. про інших я не знаю. бо я знаю, що це агресивні люди і при чому самі саудівці їх не приймають... до речі їхня країна живе по законах корану. в них є смертна кара і за крадіжку відрубують руку, що є добре. я знаю дівчат які ходять як всі тут в джинсах і без хіджбабу...бо це як вони хочуть...

9. Balamut

Balamut Well-Known Member

При чому тут папи римські? Скандал з педофілією не можна розтягувати на всю релігію.

10. аксакал

Іслам, по крупному, лише тим відрізняється, що не опанував Велику Святу Таємницю, що Бог (що є Всемогутній!) є Один у трьох іпостасях. Ля іл-ля іль Аль-ля: Аль-Ат ва Аль-Ібн ва Аль-Рух-Аль-Кудус! Плюс - любов до ближнього, що не обов'язково належить до твоєї родини і конфесії.
    Якщо для Вас це нічого не варте - можете приймати іслам. Мусульмани (у більшості) є порядними сусідами і навіть друзями.

Знайшли автентічні тексти десь 5 віку до Р.Х. Поцікавтесь.

Поцікавтесь першоджерелами. Сам Папа Бенедикт XVI розпочав розслідування, щоби очистити Церкву (гадаете, в мусульман і інших християн цього нема? ), та це роздмухали папарацці :diablo: Мабуть тому, що Католицька Церква є головним бастіоном на варті справжнього християнсьтва.

Відповідаю за католиків: суцільня брехня! Жодного марнотратства коштів пересічних католиків.

11. nastinka

nastinka відсутня

я не хочу приймати нічого іншого...я вірю в Бога, Святого духа та Ісуса Христа. Я християнка.читаю Біблію, ходжу в церкву дуже часто, нічого за то гроші не даю, дуже сумую за службами у Львові.
    Що ще? не хотіла вас образити якщо вже на то пішло, я не вірю у Пап та священників, я не цікавлюсь тим всім, мене цікавить тільки те, що у Святій Книзі і всіма можливостями я це стараюсь виконувати.
    На рахунок ісламу, я просто вважаю, що ніц поганого там не маю.
    Але якщо вам не подобається ця релігія це ваше особисте право я і моє та кожної людини в цьому світі.
    Але чомусь жоден мусульманин не змінив свою релігію, а Християни - запросто.

почитаю про то. дякую.
    не сприймайте за суперечку. люби ближнього свого..

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Гм... стіко світу обїздили, а такого не знаєте....

• Подобається Подобається x 2
  13. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Ну звісно. А ватиканські церкви на які гроші збудовані? Не марнотратсво видурених грошей у пересічних католиків? Скількох обдурили індульгенціями скількох дуррять що молитви за мертвих допоможуть комусь?

---------- Додано в 21:35 ---------- Попередній допис був написаний в 21:33 ----------

Францію католициз м дістав настільки , що уряд ввів вкрай суворі закни про віддіілення церкви від держави

---------- Додано в 21:37 ---------- Попередній допис був написаний в 21:35 ----------

Католики і православні перетворюються на параноїків - звідусіль їм щось чи хтось загрожує, хоча самі створюють проблеми і закривають на них очі шукаючи ворогів і борячись з вітряками.

---------- Додано в 21:38 ---------- Попередній допис був написаний в 21:37 ----------

Ну звісно працює на публіку. дозволив би мати католицьким священикам мати нормальні сімї меншше було б галасу навколо тих соціопатів у яких від утриманнння поїхав дах.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Угу, внаслідок чого уряд Франції СЄ кваліфікував, як прибуткову організацію і зобовязав платити податки.:crazy:

Тільки от проблемка - судяться постійно СЄ:)))

---------- Додано в 21:52 ---------- Попередній допис був написаний в 21:49 ----------

ну чому менше? тоді б, подібні вам казали, що вони служать сімям, а не церкві.:)

15. Сергій аспірант

Закони Франції зачіпали і іншірелігії, в тому числі і іслам і католиків.
    Європейський суд виніс рішеня на користь свідків Єгови.

---------- Додано в 11:55 ---------- Попередній допис був написаний в 11:54 ----------

Хто ініціював процеси в Росії?

---------- Додано в 11:56 ---------- Попередній допис був написаний в 11:55 ----------

УГКЦ дозволяє священникам мати сімї, праволсавя і протестантизм також.
    А от бібілйних підстав примусового целібату немає.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як і обовязкового одруження.

17. Сергій аспірант

Католики майстри софістики.
    Людина вільна одружиитись коли за хоче перед священником вибрі - або вже перед освяченням або лишайся монахом. Епископи вклюючно монахи, всупереч бібілйним рекомендаціям.
    Може католицький священник мати дружину і бути священиком7 визнае церква такий шлюб?

18. coolzak

coolzak Well-Known Member

Ну знову свідки зі своїми 5 копійками влізли і дискусію хтозна куди завели.Іслам це компіляція різних релігій для темних арабів які не могли зрозуміти засади Троїці.Іслам не дає людині вибору-або робиш шо пише коран або секірбашка зразу-вибір бути добрим або поганим не стоїть МУСИШ бути добрим мусульманином.Тому вони вічно в дупі-мозок з дитинства не привик то пошуків віріантів -все вже в Корані.

• Подобається Подобається x 3
  19. Сергій аспірант

Середньовічна церква в середньовічіі діяла аналогчно, правда карала за незгоду з офіційною точкою зору.
    Щоддо думання то про розвиток ісламу в середньовічіі я вже писав.

20. Oxid

Oxid Well-Known Member

а де твій аватар? :)