Що робити з ісламом?

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем KabMiner, 9 лют 2007.

1. Даяна

Даяна Well-Known Member

Ок. То був мій відступ у контексті теми. Не будемо оффтопити.;)

2. Яро

Яро Well-Known Member

А мені здається, що почастувати жінку по м'якому місцю (в міру) таки часом треба. Й Коран у цьому має рацію. Хоча я свою не б'ю - іншими каналами до неї умію донести. Але інших треба і таки добре.
    Що нам робити з Ісламом? Найперше треба з пануючою релігією щось робити. Щоб Іслам не проникав на порожню місце. Бо він релігія набагато практичніша за християнство. Тому й перемагає у Європі - як я зрозумів з фільму останнього. Нам це теж загрожує з часом. У тій Європі, у яку нас дуже вже хочуть вляпати...
    У фільмі показано народжуваність серед тубільців європейських. Але чи не фемінізм та інша гидота до цього довів?! Гидко дивитися голівудщину, де чоловік із жінкою влаштовують дискусії та перепалки істеричні... Чи довго такі сім'ї можуть існувати? Чи багато вони дітей народять? Отож-бо... Тому й тисне Іслам, як релігія більш природовідповідна, а отже, конкурентноздатна..
    Нам треба релігія відповідна природі людини і людського суспільства. Тоді й не буде проблеми з Ісламом...

• Подобається Подобається x 1
  3. smbds

smbds Well-Known Member

А якщо вона Вас теє, по м'якому місцю? Бо подумає, що таки часом треба. За Конституцією всі рівні.

Якщо "нам" це Вам, то нічого не маю проти. Якщо "нам" це нам всім, то нам жодна релігія не "треба" бо кожен сам для себе вирішить, що йому треба, а що ні. Інакще буде що? Правильно - камунізьм, дарма що у синьо-жовтих (чи ще яких) кольорах.

4. Яро

Яро Well-Known Member

Ги-ги...
    А при чому тут Конституція?:)
    Пробачте, али ви дуже однобоко розумієте значення релігій...

5. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

А він сам вже починає робити: "Каддафи: Мусульманские мужчины обращаются с женщинами как с мебелью" http://for-ua.com/world/2009/06/13/103319.html

І Європі, і пострадянським країнам (по різним причинам, а ліки однакові) потрібні ревні апостоли, як у перші віки по Р.Х. Хочеш змінити на краще - будь як апостол.

6. Яро

Яро Well-Known Member

Він такий мусульманин, як Лєнін православний...

7. аксакал

http://podrobnosti.ua/criminal/2009/07/24/617868.html
    Що робити, питаєте? ІМХО: Думаю, можливо через міжнародні правові канали таки тиснути, щоби вбивць ловили та карали. Просто як криминальних злочинців. Без релігійної "відмазки".

8. аксакал

Коли я дискутував ось тут с двома шановними мусульманами, писав взагалі, що в цілому "мусульманин" не дорівнює "святой". Сьогодні можу дати одне конкретне ім'я інтернетного злодюжки:

http://web17.webbpro.de/downloads/infobox.ru Botnet/infobox.ru Botnet.pdf

nick : H4R
    nama : harasin mokoginta
    ttl : gorontalo,13 okteber 1987
    kota : go-round-tallo
    agama : islam
    fs/e-mail : harasyeen_1320@yahoo.co.id

Останнє редагування модератором: 3 січ 2015
  9. аксакал

Зі звернення Всеукраїнської асоціації громадських організацій «Альраїд» і Всеукраїнської громадської організації «Український центр ісламознавства» з приводу теракту в Москві: "Священний Коран прирівнює вбивство однієї безневинної людини до вбивства всього людства."
    http://unian.net/ukr/news/news-369950.html

10. nikolas

nikolas Well-Known Member

Не вірю я їм,лукаві вони люди(хитрі),з одног боку таяк би засуджують,а з другого терористи плодяться і отримують благословіння на джихад в їхньому середовищі.В днину добридень,а в ночи ніж в плечі.Це вже не раз підтверджувалося.

11. Oxid

Oxid Well-Known Member

Було б все просто, якщо б так однозначно, мусульмани - вони різні...

12. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Це можна сказати про будь-яку релігію, в тому числі і про християнство.
    Є заповідь Не Вбий, а під час війни священники благословляють одних християн на вбивство інших християн.
    Таке життя...

• Подобається Подобається x 2
  13. Danilo

Danilo Well-Known Member

Про це я вже неодноразово чув, а чи так це насправді, хто знає?..

"Крымские татары обратились за помощью к традиционному сюзерену – Турции. Та пришла на помощь, но с явно недостаточной мощью. И вот тут, воспользовавшись благоприятной ситуацией, образовавшийся вакуум спроса на духовность в спешном порядке стали заполнять богатые арабские страны. Особенно старалась Саудовская Аравия. На её деньги Мекку посетило около 400 крымских татар. Тем временем в Крым устремились её миссионеры с большими деньгами и стремлением воздвигать мечети, где ведущие позиции заняли бы ваххабиты из Аравии.
    Эта арабская экспансия, вначале встреченная крымскими татарами доброжелательно, с середины 90-х годов вызвала противодействие со стороны традиционно верующего населения. И это сопротивление ваххабизму усиливается с каждым годом. Однако корни, пущенные в начале 90-х, невозможно уже уничтожить. В настоящее время в Крыму по неофициальным подсчётам меджлиса, который старается противодействовать арабской экспансии, насчитывается около 1000 последователей Мухаммеда ибн Абд аль-Ваххаба. В настоящее время среди них выделился и лидер, называющий себя Хан Темиром, который сплотил вокруг себя наиболее фанатичную группу сторонников, выделяющихся из массы верующих своим радикализмом и непримиримостью к любым отклонениям от догм арабского бытия.
    В чём же кроются противоречия, вызвавшие противостояние традиционных крымскотатарских мусульман с так называемыми ваххабитами? Попробуем кратко их раскрыть." ВАХХАБИЗМ В КРЫМУ

14. аксакал

Не скажу, що цахал білий-пухнастий, але щось у цьому є вартого уваги:
    http://topnews.ru/video_id_7063.html
    "В Интернете появилась пародия на захват "Флотилии свободы", снятая израильскими журналистами."

15. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Нажаль быльшысть доптсувачів дуже мало знають про іслам зокрема про сучасний іслам. Ісламський екстремізм і ваккхабізм не синоніми. Ваккхабізм є державною ідеологією Саудівської Аравії і цю країну важко запідозрити у співчутті терористам.

16. Сергій аспірант

Ми категорично проти поширення Тори і Євангелія кримсько-татарською мовою, – заявив з приводу цього муфтій Криму Еміралі Аблаєв. – Я не хочу нікого образити, не хочу сказати, що їхня релігія погана, але кожен кримський татарин, кожен мусульманин повинен боротися за свою культуру, за свою мову, релігію і Батьківщину».

«Багато хто з кримських татар не знає своєї мови, своєї релігії, а книги ці перекладаються кримсько-татарською мовою і поширюються, наче справ більше немає, – нарікає муфтій. – Краще б перекладали Коран кримсько-татарською мовою. Айдер Меметов – дуже здібна людина, і він може зробити це».

За відомостями Аблаєва, християнські книги кримсько-татарською мовою переклали на замовлення баптистських організацій.
    http://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/protests/36234/

Іслам на території України трохи дивний. Мусульмани поважають Тору і Євангелії.
    Жоден переклад КОрану не сприймається мусульманами як автентичний

17. аксакал

"Мер Нью-Йорка закликав не блокувати будівництво мечеті на місці Всесвітнього торгівельного центру (ВТЦ), зруйнованого 11 вересня 2001 року.
    За словами Майкла Блумберга, уряду не слід втручатися в релігію. Він сказав, що будівництво мечеті сприятиме зближенню між Заходом і мусульманським світом.
    Раніше, представники Республіканської партії піддали критиці президента Барака Обаму за підтримку планів по будівництву мечеті і суспільного центру на місці ВТЦ. До республіканців приєднався також лідер демократів, засудивши рішення про будівництво мечеті на цьому місці."
    http://www.imk.com.ua/ua/news/info/142573/
    Може, уряду не треба втручатись, а як громадяни США вони мають право на свою думку. І право на протест.
    Думаю, всі пам'ятають, як святкували в ісламських країнах успіх того кровожерного нападу. Будь я мусульманином у США - навіть не заявляв після цього о бажанні збудувати мечеть на такому місці. Совість - річ непогана.

От, звернув увагу на дивну річ: той муфтій не в ладах з елементарною логікою. Якщо люди не знають кримтатарської мови, як інтересам муфтія може зашкодити кримтатарське видання Біблії? :crazy: Не більше ніж китайське.

• Подобається Подобається x 3
  18. Сергій аспірант

Хіба усі мусульмаани повинні нести відповідальність за дії екстремістських течій - течій діяльність яких протирічить Корану. Думаю ні.

19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ну не на місці але біля. Збудували би трохи далі то би нікого не турбувало.

Багато родичів людей які там загинули обурені, і не тільки. Якщо їм неприємно то їм то треба навішати насильно щоб імам не образилися? Нічого крім лишньої злості не породить. Відповідальність там ні причому але відверта провокація має місце. Поваги до мусульман воно не викличе.

• Подобається Подобається x 5
  20. Huru

Huru Well-Known Member

А якби за дії СЄ поливали брудом християнську церкву? Коран забороняє вбивати людей. А екстремістські течії започатковані не Магометом, а аль-Саббахом. До-речі, є масонські посвяти коли той хто отримує посвяту доповідає на тему про аль-Саббаха

а де твій аватар? :)