Що робити з ісламом?

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем KabMiner, 9 лют 2007.

1. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Теорія <---> реальність:
    "в сфере секса в мусульманском мире мужчины и женщины пока действуют по принципу: виноват не тот, кто украл, а кого поймали":
    "Жестокие сексуальные правила исламского мира"
    http://smi.marketgid.com/news/3468/partner/15?partner=15

2. D.M.

D.M. Well-Known Member

Все правильно. Коли Схід був більш розвинутим, Захід лютував інквізіцією. Коли ж Захід більш розвинутий, Схід лютує тероризмом. Справа не в релігії, а в рівні розвитку.

• Подобається Подобається x 2
  3. Моя одногруппница из Николаева говорила, что там довольно много мусульман. Это правда?

4. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

думаю справа таки в релігії. сердньвічна європа. знала менше ніж Римська імперія в часи Христа

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

від Миколаєва - до Криму рукою подати, а там ше більше мусульман.

6. Но в Николаеве татар не очень много.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

я чув, що палка, якою згідно Корану, можна бити жінку, повинна бути не товстіша за її великий палець.

• Подобається Подобається x 5
  8. Игорь

Игорь Well-Known Member

Действительно, ислам около земли, внизу. Господь давал людям представления о себе, в соответствии с их уровнем развития. Так и арабам он просто дал правила простой жизни. Это не Евангелие. А то что люди становятся проше по своему уровню в массе , к сожалению, это так. Им будет далека "высшая математика" христианства и ближе элементарная арифметика ислама. Печально, но вполне возможный вариант. И все станут такими "правильными".

9. франц-йосип

франц-йосип Well-Known Member

Папі Пію(XII???) ніби-то належить такий вислів ,стосовно конфлікту на Близькому Сході:
    «конфлікт може бути вичерпаний двома шляхами: перший варіант-реальний,якщо буде втручання Господа Бога ,другий фантастичний-сторони домовляться».
    Мені здається на сьогоднішній день це можна екстраполювати на взаємини ісламу з усім світом взагалі.
    (підтвердження –недавня конференція в Женеві)

10. Чупага

Чупага Well-Known Member

Нас таким ісламом лякають у знайомих татар Богородиця на стіні висить. Татарка говорить-А раптом і нам допоможе?

• Подобається Подобається x 1
  11. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ну и тема) а может его не трогать?

• Подобається Подобається x 2
  12. франц-йосип

франц-йосип Well-Known Member

Але Европу вже не лякають,Голандію особливо, вони там насолоджуються мультикультурним товариством.
    А татарка з Богородицею,-це добре,це як козак з Торою,а юдей з Кораном. "дружба народов" називалося у комунії.

Почекаємо,поки "само рассосьотся?" так он Крим на підході,ще пару років...

13. Чупага

Чупага Well-Known Member

14. Омар Люлька

Омар Люлька Well-Known Member

А я вже думав, ця тема заглухла...
    Миху, Ви чули, не правду. Але, то таке, що почули, тей сказали... Мене дивує, як люди Вам, за цей допис поставили відмінну карму. Це якби я сказав, що десь чув, що згідно Об'явлення від Івана, в кінці часів прийде Ісус, і буде в нього з роту виходити меч, і цим мечем він буде рубати всіх не християн. Комусь, мій би допис сподобався?
    Знайома думка, чув її не одноразово. Я її для себе назвав "ГЗ" - (гординня звичайна). Я розумію логіку людини, яка думає, якщо якісь люди вірять, не так як я, значать вони або дурніші за мене, або гірше поінформовані, або залякані, або неадекватні. Одни словам, вони стоять на щабель нижче, ніж я, і мої єдиновірці, а інакше, вони б і вірили, як ми...
    Ващі знайомі чинять гріх, виходячи з Ісламу...
    Не знаю, як на ЗУ, але тут, на словах майже всі вважають себе православними (впевнений,запитай, то 97%, як мінімум сказали б, що я православний(на)), але й фен-шуй йде, "на ура" :) По-роботі суджу, не дай Бог, зображення водоспаду на стіні, на столах різні пірамідки, черепашки і тд. Коли, кажу що це гріх і з т.з. Християнства, мені, бусурманину, не вірять...

15. Омар Люлька

Пропонуєте розтрілювати на місці, чи може десь зсилати?

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Омаре, ви мене не зрозуміли, я просто хтів вас викликати з відпустки.

17. Омар Люлька

Дякую :)
    Мене дещо інша події викликала з відпустки.
    Саме смішне, це коли я сьогодні отримав листа, з форуму "дівочі посиденьки", мені навіть в сні не могло приснитись, що я добровільно зараєструюсь, на такому форумі :) Але потім, знайшов форум, і взнав, що до чого...

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Омаре, тим не менше, у мене є вам що сказати, бо я багато набрався інформації про іслам і тепер маю про що питати.

19. Омар Люлька

Будь ласка, але в мене зараз не так багато часу на дискусії. Тому якщо у Вас конкретні питання, щоб зрозуміти самому, то можете питати, на що знаю відповім, якще не знаю то пипитаю в більш знаючих, або пораджу в кого питати. Але, якщо мета "переконувати опонента", то я на це час гаяти не хочу... Без образ... Я можливо, і на форумі так мало з'являюсь, тому що нікого, ні в чому, не хочу переконувати. Два роки назад (по-неофітству) такі бажання проявлялсь, а зараз зовсім ні.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

я чув... що це є у Корані(про те, що жінку треба бити) 4 сура 34 айят).

а де твій аватар? :)