Що робити з ісламом?

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем KabMiner, 9 лют 2007.

1. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Відповідь: Що робити з ісламом?

http://news.trend.az/index.shtml?show=news&newsid=1163558&lang=RU

А тут сам фільм, "Fitna"
    Мужній чоловік, герой... дай йому Боже сил в боротьбі проти мусьлімського зеленого нашестя...

• Подобається Подобається x 2
  2. SerhijS

SerhijS Well-Known Member

Поки чоловіки Европи будуть тикати один одного в дупу ні про яку боротьбу мови не буде взагалі. :)

А показати як виривають сторінки з Корану побоявся.
    А навіщо було показувати напад на гамериканських солдатів в Сомалі. Війна. Чи по солдатах стріляти не можна?

Мабудь страшно.

3. Львiва

Львiва Well-Known Member

Развели тут канитель.
    За исламом будущее!!!

• Подобається Подобається x 1
  4. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

А якже, вже й рецепт прописаний:

Додано через 7 хвилин
    А Содом покарали сіркою...

Мою думку пропустили? Саме це є партизанські дії, але це - незначний відсоток на тлі тероризму.

Мабуть обережність не зашкодить.

5. Омар Люлька

Омар Люлька Well-Known Member

Аксакале, то була махінація, яка почалась з якогось американського каналу (точно, якого не скажу), і вже потім почали це теражувати інші новини, був кадр, як палестинці щось святкують, заснятий задовго до теракту, а потім йог просто всавили, що ось палестинці радіють сприводу теракту...
    Ну ось знову, 14 віків вона простояла, а тепер чому її вирішили знищити... Здається мені, що "боєвики" були засланими козачками...

Додано через 2 хвилини
    Правільніше, Покарав!

Додано через 6 хвилин
    Шановна, Львіво, відповім за Ісу. Він в Російській армії, не служив, так як служив, ще в Радянській.

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

7. Омар Люлька

Тю, тв нічого не робити, все буде, так як на це буде Воля Божа!

8. аксакал

Написано адже за рахунок чого: "Утім, звіт зазначає, що тоді, як пропорційна кількість римо-католиків залишається на однаковому рівні, у мусульман той показник постійно зростає через більші показники народжуваності. "

Так що тут не з Ісламом проблема, треба християнам любити, кохати (за Писанням), і не забувати кохатись по справжньому!

До панів Омара та Сергія:
    ось натрапив на интерв"ю колишнього охоронника Бен Ладена: http://www.inopressa.ru/telegraph/2008/03/27/12:38:54/bodyguard
    Зацікавлений фильмом "Фитна", натрапив на отаке:
    http://www.zk.ru/nurul-islam/1-2.html "ЭТО НЕ ГАЗАВАТ, А ФИТНА" - думка мусульманського лідера.

9. SerhijS

Це рішення Британського уряду. Вже майже 2 місяці тому було.

Так отож!:no:
    А теперь зміюємо слово "албанська" на... (ну як ви прийшлих називаєте), "сербська" на "українська", а "Косово" - на "Україну"...

И не пищіть потім про те, що "ах, понаїхали в неньку Україну, титульному народу дихати не дають..."

10. аксакал

Перепрошую - я навів інтерв"ю з мусульманським лідером. Там і линк є.

Додано через 3 хвилини
    Правильне попередження.

11. SerhijS

Статтю я перечитав.

А ось про Британських урядовців :)
    http://www.i-r-p.ru/page/stream-event/index-17673.html

12. Омар Люлька

Ну для когось, Саїд Ефенді лідер, для когось, можливо, Бін Ладен, для мене не той, не інший, тому могли б Ви уточнити запитання, що Вас саме цікавить? Свою думку, я виражав, вбивати озброєних ворогів, це добре, а жінок і детей, погано, з того часу ця думка не змінилась :)

13. SerhijS

Галубая волна!

Ну понєслась радімая!
    Черговий політик із Голяндії хоче Оскара.
    І як не смішно пєдєраст:shutup:.

14. Омар Люлька

Я думаю, ісламофоби повинні розуміти, що коли вони будуть йти війною проти Ісламу, саме такі Джамі, будуть прикривати їх тил...

15. coolzak

coolzak Well-Known Member

маю трохи часу то напишу про килимові бомбардування-я вважаю що якщо Штати хотіли знищити талібів як опору Ладена то вони не потребували окупації Авганістану-достатньо було розбомбити інфраструктуру і повісили авіацію над країною і просто весь транспорт знищити і будівлі які були базами .-сербський варіант.Один власний солдат дорожчий ніж весь Афганістан-працює тільки тактика яку ще СА робила-постріл з села в сторону військ і села нема.Але окупація Афганістану і Іраку це не просто війна з терором-це створення баз і зон напруженості в стратегічних місцях в процесі утримання глобального лідерства.Зараз Штати будуть тиснути Китай за допомогою сепаратистів і думаю будуть уйгурів підтримувати і тібетців а Афган зручна база.Взагалі помилка мусульман що вони все це розглядають як новий похід хрестоносців-це в ісламі політика і віра неподільні а Захід вже давно секулярний.
    Тепер по ісламу .християнству і інших вірах.Якщо подивитись на карту світу то християнство в основному властиво європейцям.іслам -ближній схід і буддизм -далекий схід.Тобто Бог дав різним расам різний шлях до Його зрозуміння який виходить з різниць в культурі.генетиці і традиціях.Українці як нація формувались десь з 14 століття і весь шлях усвідомлення українців як окремого етносу звязаний з християнством і неможливо розділити часто традиції народні від релігійних.Тому для мене українець який перейшов в іслам це варіант духовного трансвестита,це заперечення вікового досвіду пропаленого в генах.
    Іслам зажди був контрпродуктивним через свою зарегульованість.Якщо християнство якби каже людині-оце карта і в кінці дороги вічність .будеш іти памятай про декалог про інших людей але можеш ідти різними дорогами то іслам каже-2км і поворот наліво там привал 15хвл потім обід 2 хв і так всю дорогу-нема вільного свідомого вибору і прийняття Бога через серце і розум лиш виконання простих правил(може тому що араби були не в стані зрозуміти свідомий вибір і треба було палкою товкти)
    А Європу через 10-12 років чекає хвиля або диктатур або буде громадянська війна що Штатам на руку-знов інтервенція і допомога і дальше керування.До реч хай хтось скаже мусульманам що як навіть вони зроблять халіфат в Європі то з голоду будуть пухнути бо хто тоді робити буде на соціальні допомоги-нема на світі успішної економічно мусульманської держави яка не видобуває нафту і інженерів і науковців нема толкових-
    трохи сумбурно получилось-

16. аксакал

Особисто з Вами ми вже давно порозумилися, :handshake:
    треба ще Сергія умовити.:)

Додано через 3 хвилини
    А назва нібито нейтральна.:eek:

Додано через 6 хвилин
    Заградотряди по-голандські, пан натякає? :D
    Але поки що вони особисто різікують, пригадаємо режисера Ван Гога.:suicide:

17. SerhijS

Те саме кажуть язичники про християн :)

Так дійсно, на данний час прикладів небагато.
    Але в чому причина?
    Чи завжди це було?
    А причина саме в тому, що народи які сповідують іслам почали відходити від своєї релігії. За іслам приймають звичаї та традиції які до ісламу мають такеж відношення як я до балету.
    Бо коли мусульмане трималися своєї релігії був розквіт. Розвивалася медицина, наука, техніка.
    А, що було в Европі в ті часи?

Додано через 1 хвилину
    В чому?

Додано через 10 хвилин
    :sad::padonak:

18. coolzak

coolzak Well-Known Member

який розквіт-всі здобутки сходу це те що хапнули у персів-а потім тотальне ніц-араби тільки торгувати можуть

• Подобається Подобається x 2
  19. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Та ладно відретушовані новини постити, з мусьлімьських сайтів...
    Вже не перший раз...

Ті самі артиклі, але з інших, незаанґажованих джерел, дещо по-іншому виглядають і сприймаються... ;)

20. SerhijS

Переймали та вдосконалювали.
    Будемо приклади наводити?
    Торгувати теж треба вміти :)

А в якому стані була тодішня Европа яка мала величезну спадщину? Що з цією спадщиною стало?

Я не лише з ісламських сайтів новини беру. Звичайно якщо ви помітили ;)

а де твій аватар? :)