Що робити з ісламом?

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем KabMiner, 9 лют 2007.

1. SerhijS

SerhijS Well-Known Member

Відповідь: Що робити з ісламом?

Я зрозумів ваш нятяк на страшних "ісламських терористів" і тому я розділю питання про камікадзе на дві відповідді.

Особисто я не підтримую. Вибухівку можна використати і більш раціонально і ефективніше.

Ви впевненні, що з хмарочосами все відбувалося так як Вам показуюють в телевізорі?
    Ні, те що літаки туди приземлилися це дійсно факт, а ось чому і хто і навіщо їх туди приземлив? Ось питання.
    Ну не вірю я, що на місці руйнування можна було знайти вцілілий паперовий пашпорт "терориста", а ось чорні скриньки знищив вогонь.
    Ну не вірю я в те, що літак міг зруйнувати хмарочос і тим паче так швидко. В Іспанії хмарочос горів здається більше доби і при тому горів ВЕСЬ, а не лише кілька верхніх поверхів. І нічого встояв.
    А потім ця аналогія з Росією. Пам'ятаєте?:moskali:
    Вибори Царя. У Мутіна Пудака найнижчий рейтинг і ось в Москві висаджуються в повітря житлові будинки. Хто винен? Ну звісно чеченці! Значить бум мочіть в кльозеті. Рейтинг зашкалив ну а далі ви знаєте.
    А потім, ще підпал Рейґстаґу, щось схоже.
    Правда амерікоси люблять спецєфектів більше.:cowboy:

А як щодо мордувань християн в Іраку, Палестини, Судані... тільки за те що вони християни?
    Якщо тільки за те, що вони християне чи ще хтось то негативно.

А взагалі треба дивитися на ПРИЧИНИ того, що з'являються бомбісти:ninja:, а то так можна і партизанів 2-ї світової війни оголосити терористами.

Додано через 6 хвилин
    І все ж, можна посилання на тему на форумі islam.ru ?:clapping:
    Чи ви самі не бачили цієї теми?

2. Олена_ua

Олена_ua Well-Known Member

Омаре, це заважке для мене питання. Можна щось простіше?
    Питання в тому чому людям даються Писання? Мабуть для того, щоб зафіксувати знання, які Бог відкрив людям про Себе в достатній мірі для спасіння людини, яка не встояла в праведності і почала занепадати. Новий Завіт говорить про те, яким шляхом Бог вирішив врятувати людину від вічної смерті для вічного життя у Його Царстві. Все залежить від того чи людина повірила Богові і погодилася бути таким шляхом врятованою, чи вона далі перебуває у гордині і вважає що сама без Божої допомоги може себе врятувати виключно своїми вчинками. Тобто віра стоїть на першому місці, а саме Писання - це Божа наука, яку людина приймає чи відкидає. Крім віри ще надія і любов. Благодать на благодать.
    Але вони для українців не є звичайними, а дійсно мають блатний відтінок.
    Євхаристія, літургія - це слова церковного вжитку і мабуть для нецерковних людей є незвичними, але не для Вас імхо.

3. Омар Люлька

Омар Люлька Well-Known Member

А що тут важкого? Ми або світло, або темрява, там третій варінт, не вказаний...

4. Олена_ua

Але ж я не суддя...))))):no:

5. Омар Люлька

А ми хіба про це зараз, балакаємо? А так, Бог давав не одне Писання, і ті які взяли, декілька з них, але не прийняли Останнє Слово Боже, тобто Коран, є людьми Писання, приблизно, так ми вважаємо, ви звичайно будете вважати інакше, адже в нас своя віра, в вас своя...
    Я не норузумію критерії "блатності"? Чому слово дьякон, не є блатним? Чи там митрополит? Чим, слово "мушрик" блатніше слова "метрополит"? Можливо, Вам, так і здається, але хіба можете Ви казати, за інших людей?
    А те, що незвичайне, так слово монах, слов’янам в 988, казалось незвичайним, але хіба воно від того робилось блатним?

Додано через 5 хвилин
    А як, Вам тоді знати, чи можна християнам з нами співпрацювати? І чи можна сказати, що всі хто не "темрява", є однозначно світлом?

• Подобається Подобається x 1
  6. Олена_ua

Можливо я не зовсім зрозуміло висловилась. Перші християни не мали на руках Біблію в тому вигляді, яку маємо ми, але це не означає, що вони не були християнами, хоч і не були людьми Писання у поданому вами розумінні. Вони мали віру і це первинне.
    Омаре, я попросила вас не ображатися на моє враження від цих слів, але ви образились, тому щиро прошу у вас вибачення.
    Християнам можна співпрацювати з усіма людьми, тільки не переступати Божі заповіді.

7. Омар Люлька

Ну так, їм було послане Писання, хоч воно і дещо відрізнялось, від сучасного... А про те були, вони християна, чи ні мова зовсім не шла, я просто намагався Вам пояснити, що в терміні "люди Писання" немає нічого образливого...
    Олено, я зовсім, не образився, і Вам, немає за що, просити вибачення, я прості дійсно, не зрозумів, в чому "блатність" полягає...
    Значить, ми таки є світлом :)

8. Олена_ua

Я не маю сумнівів, що Св. Письмо є, було і буде незмінним, просто у християн не прийнято поділяти віруючих на людей Писання, людей Корану чи людей Тори. У нас немає таких понять.
    Дякую, що не образились :radist:
    Ой, не думаю що я вже таке світло. :o Ось Христос - то правдиве світло.

9. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

В цілому дуже задоволений Вашими відповідями. Вас би у провід Іслама!

Але. Асоціація 11 вересня з Росією і Райхстаґом (німці так кажуть) особисто мені здається хибною, адже США не така вже тоталітарна держава як оті згадані. А про різницю між партизанами та терористами я вже писав: вона в об"єктах нападу.

P.S. Бачу, Олена розгубилася. А в нашому Катехизмі Католицької Церкви розтлумачується так. Бог в нас з одного боку однаковий (Творець усього видимого і невидимого) і в одночас відмінний (в нас він "має право" уособлюватись як хоче - ми в першу чергу згадуємо Бога-Отця, Бога-Сина и Бога-Св.Духа, хоча пам"ятаємо його втилення в палаючий кущ, вітерець, хмару і т.ін., а для Вас Він є лише в однині, а наприклад Бог-Син є лише людиною).

Додано через 2 години 2 хвилини
    Дуже смілива людина, ні?
    "Вы спросили меня, не боюсь ли я за свою жизнь, зная, что обращение в христианство, безусловно, в тысячу раз усугубит смертный приговор, вынесенный мне за вероотступничество. Вы абсолютно правы. Я знаю, навстречу чему иду, но приму свой жребий, высоко подняв голову, распрямив плечи, внутренне убежденным в правоте моей веры." (http://www.katolik.ru/modules.php?name=News&file=article&sid=30220)

10. SerhijS

Ну чому ж?
    Знайдіть і подивіться фільм "Розмінна монета", там дуже детально з технічного боку доводиться, що не могли хмарочоси впасти лише від тарану їх літаками (тим паче так швидко). І що руйнувався за допомогою направлених вибухів всередині приміщень.
    Що просто не міг пасажирський авіалайнер нанести такі малі руйнування Пентагону.

11. coolzak

coolzak Well-Known Member

то було в темі міжконфесійний діалог здається а на решту питань напишу пізніше-роботи багато

12. аксакал

Якщо вірити цієї нової версії, Усама Бен Ладен - безсоромний брехун, адже він пишався цім як своїм досягненням. Додам більше - в усіх новинах показували, як у Палестині, Ірані і ін. мусульмани святкували з пальбою у повітря. Що ж тепер змінилося?

Тепер щодо "не могли". Могли - якщо архитектори не зробили достатнього на цей випадок запасу міцності та протипожежного захисту.

Для наочності: про абсолютну безпеку для "Титаника" казали геть усі, навіть спочатку не вірили у правдивість новини про його загибель. Тільки потому вчені-суднобудівники знайшли причини, як таке могло трапитись, і внесли відповідні зміни у вимоги до безпеки суден.

13. SerhijS

Якщо брати до уваги фільму де так званий Бен Ладен хвалиться то здається там багато не зрозумілих речей. По данним ЦРУ він лівша, а в кіно користується правою рукою. В нього на пальці золота каблучка, а це заборонений метал для мусульманина чоловіка тим паче ісламіста:).
    В інтерв'ю пакистанській газеті в 2001 році напередодні захоплення Афганістану він відкидав звинувачення.
    НЕМАЄ доказів причетності Усами до тих подій. Лише ПРИПУЩЕННЯ.

Цікаве інтерв'ю: http://www.centrasia.ru/newsA.php4?Month=3&Day=20&Year=2002

Друже! Я був в той день в Россії у родичів. Як всі раділи:radist:. Гамерику наказали! Майже свято, дехто випивав з цього приводу.:moskali:

Завалилося ДВІ ВЕЖІ та це маленька яку ніхто не таранив.
    Що, дибіли будували?

[SIZE=+2]Руйнування Всесвітнього торгового центру і так звана Війна з тероризмом[/SIZE]

Оскільки літак і пальне спочатку мали однакову траекторію, по зіткненні металеві частини літака послідували тім же шляхом як реактивне пальне. Цей шлях був крізь кут Південної Вежі. Сталеві колони, що несуть основне навантаження, було розміщено у центрі вежі і тому більшість металевих уламків літака не зачепили центральні сталеві колони, які внаслідок цього залишились в основному неушкодженими від зіткнення.
    Таким чином ані зіткнення з літаком ані пожежа не пошкодили Південну Вежу достатньо аби пояснити її руйнування, і отже Південна Вежа зруйнувалась з якихось инших причин.
    Пожежа у Південній Вежі була меньш сильною за пожежу в Північній Вежі. Але Південна Вежа зруйнувалась першою, у 9:59, по 56 хвилинах від зіткнення, в той час як Північна Вежа зруйнувалась у 10:29, по 1 годині 44 хвилини від зіткнення. Якби пожежа була б причиною руйнування, то Північна Вежа, де пожежа була сильнішою, мала б зруйнуватись першою. Або, иншимим словами, якби пожежа спричинила руйнування, тоді Південна Вежа, що зазнала удару після Північній Вежі, і горіла меньш сильно, зруйнувалася б після (а не перед) Північної Вежі.
    [/quote]
    Ви можете показати Боїн 757 на цьому фото

14. аксакал

Не обов"язково одразу - "дебіли"! Як суднобудивник з багаторічним стажем, я нагадав про "Титаник":

Для наочності: про абсолютну безпеку для "Титаника" казали геть усі, навіть спочатку не вірили у правдивість новини про його загибель. Тільки потому вчені-суднобудівники знайшли причини, як таке могло трапитись, і внесли відповідні зміни у вимоги до безпеки суден.

Ще - відносно останньої загибелі судна. Аналогічне незрозуміло швидке потопання після отриманого бокового удару сталося з круїзним лайнером "Адмирал Нахимов". Але зараз вже не нема, видно, таких зірок-вчених як Бубнов і Крилов, тому все списали на зношеність судна. Це вже друга така сама аварія, що сталася всупереч усім розрахункам і теоріям. Отже, треба добре було проаналізувати ще тоді.

Отак і щодо хмарочосів. Наскільки мені відомо, НИХТО НІЯКИХ ТЕОРЕТИЧНИХ ВИСНОВКІВ НЕ ЗРОБИВ, і досі - ще вищі! - хмарочоси будують за такими ж правилами. А Пентагон - 4-поверхова будівля з традиційного каміння, вона ще не таке витримати може.

Отже, можете тішитись думкою про дурість американців - мовляв зробили самі ось таке, щоб влізти до халепи, що звалася війною проти тирана Саддама. Але, враховуючи що в США секретні матеріали підлягають оприлюдненню через 70 (не помиляюсь?) років, я вважаю аналогію з націстами недоречною.

Додано через 27 хвилин
    Ось це - приклад партизанських дій:
    http://www.rbc.ua/rus/newsline/2008/03/27/337249.shtml
    "На юге Афганистана в результате нападения боевиков погиб военнослужащий НАТО, еще один пострадал, передает Associated Press со ссылкой на заявление альянса."

15. SerhijS

Я не казав, що саме Штати це зробили.
    Я кажу, що Усама і так звані "ісламські терористи" тут не дочого, не той рівень. Вони для биття.
    Дуже багато "але" та "чому".
    Кому це було вигідно? Найбільш виграла військова промисловість. Чи ні?

Додано через 2 хвилини
    Так значить з правилами весе гаразд?
    Чому ж впали?

Ви знайшли залишки авіалайнера біля Пентагону?

16. аксакал

Перечитайте будь ласка. Навпаки, бачу, що теоретичні висновки нажаль не зроблені і правила не скориговані. Чекаймо на повторення трагедій.

[/QUOTE]Ви(???) знайшли залишки авіалайнера біля Пентагону?[/QUOTE]

Подивиться уважніше на наведене Вами фото, може знайдете там мене біля Пентагону?:beee:

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

він розвалив і полетів далі?

• Подобається Подобається x 2
  18. SerhijS

Улибнуло.

19. аксакал

"В Ираке уничтожена гробница упоминаемого в Ветхом Завете пророка Даниила, - сообщает Христианский Мегапортал invictory.org со ссылкой на информационное агенство "ТБН". Гробница была расположена в городе Баакуба к северу от Багдада... Боевики беспрепятственно скрылись."
    http://www.katolik.ru/modules.php?name=News&file=article&sid=30246

20. SerhijS

Всем идущим туда, в случае их кончины, отныне будет отпущение грехов. Пусть выступят против неверных в бой, который должен дать в изобилии трофеи, те люди, которые привыкли воевать против своих единоверцев — христиан... Земля та течёт молоком и мёдом. Да станут ныне воинами те, кто раньше являлся грабителем, сражался против братьев и соплеменников. Кто здесь горестен, там станет богат

а де твій аватар? :)