Що робити з ісламом?

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем KabMiner, 9 лют 2007.

1. Омар Люлька

Омар Люлька Well-Known Member

Відповідь: Що робити з ісламом?

А ми виходячи з даної цитати, преставляємо собою, світло чи темряву?
    :) Цікаво дізнатись, щоб розтавити капки над "і".
    Ну так аналогічно!.. Ми теж словом "кафір", не харектеризуємо людські риси...
    З.І. А що Вас ображає, в термінні "людина Писання"? Ций термін вказує, що ви не мушрики (тобто язичники)

2. coolzak

coolzak Well-Known Member

ви ж у себе на форумах пишете що християни язичники бо вірять в трійцю-дві правди?

3. Омар Люлька

Ну людей Писання відділяє від мушриків, сам Бог, через Коран...
    Тому, просто сказати, що християни, це язичники - було б невірно, дотогож, було багато християн, які вчиння про Трійцю, не розділяли...

4. coolzak

а просто так чи ні відповісти-чи християни які вірять в Трійцю є язичники чи ні

5. Омар Люлька

Ну а Вам, яка різниця, скажу я "ні", Ваше ставлення до Ісламу зминится в кращій бік? Тільки чесно?

6. coolzak

тобто ні-а далі наступне питання-що повинен мусульманин робити з язичниками?

7. Омар Люлька

Я доречі, ще не відповів, а лише перепитав Вас.
    Мусуламинин, повинен воювати з тими хто воююте нам, без залежності, це язичники чи люди Писання.

Все таки можна і я Вам питання задам, а я на християнських форумах, читав, що Християнство, проповідує любов до ближнього, та пробачення ворогам, як це може поєднуватись з закликами до касетного бомбардування людей, які тобі нічого поганого не зробили? Чи я не правільні християнські форуми читаю?

8. coolzak

ну то прошу відповісти а не питанням на питання бавитись-
    чи християни які визнають трійцю є язичники(так чи ні)
    що каже Коран про трактування язичників(цитати)

9. Омар Люлька

Спробую, а потім надіюсь від Вас, також почути відповідь.
    Одной думки, в мусульман по данному питаню немає, і якби я не відповів, Ви можете на форумах, найти від мусульман протилежну думку. Особисто, я вважаю, що християни, не язичники, хоча Трійця, це алемент язичництва. Так само й алавіти, в них теж, своя Трійця, язичниками не являються.
    Язичники, це ті, що вірять в декількох богів (двох і більше). Цитати, шукати небачу сенцу, це займе час, який я міг би використати корисніше.

З.І. Тепер надіюсь, Ви відповісте не мої питання...

10. SerhijS

SerhijS Well-Known Member

В ісламі християне не трактуються як багатобожники, навіть при тому, що вірять у трійцю,почитають ікони тощо.

А ось про відношення до багатобожників які мирно відносяться до мусульман.
    А если кто-нибудь из многобожников просил у тебя убежища, то приюти его, чтобы он услышал слова Аллаха. Потом доставь его в безопасное для него место.
    (Сура "Покаяние", 9:6)

Це щодо людей Писання: Воистину, уверовавшим, Иудеям, Христианам и сабеям - всем тем, кто уверовал в Аллаха и в Судный день, кто творил благое, уготовано воздаяние от Аллаха. Нет над ними страха и не будут они печальны.
    (Сура "Корова", 2:62)

Если бы Аллах не даровал одним людям возможность защищаться от других, то непременно были бы разрушены монастыри и церкви, синагоги и мечети, в которых премного поминается имя Аллаха. Аллах помогает тому, кто Ему помогает. Воистину, Аллах - Всесильный, Великий.
    (Сура "Хадж", 22:40)

http://www.harunyahya.ru/terrorism/people_of_the_book_the_muslims.html

• Подобається Подобається x 1
  11. coolzak

Наверное тут много раз говорилось,повторюсь еще раз.Мы не поклоняемся одному и тому же Богу.
    Везде, где побывала грязная нога христианина-смерть, кровь, убийства, насилие, жестокость, бесчеловечность

Только христиане сеют по миру нечестие, насилие, проливая всюду кровь. Не будь христиан, не было бы войн.

Додано через 10 хвилин
    от таких вот зверей и выращивают в семинариях, которые потом в церквях кадилом машут и учат обычных людей мусульман ненавидеть. Попы-это настоящие сатанисты, хуже обычных кафиров. Вся мировая злость исходит из служителей церкви.

12. SerhijS

З якого нашого?
    Посилання плз.

13. coolzak

іслам.ру

14. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Нагадаю: Ви вже питали на цієї гілці, і були відповіді. Головна різніця у ставленні до таких злочинців. Не буду повторюватись.

15. SerhijS

Ні, ні.:agree:
    там великий форум.
    на тему де це було написане будь ласка.

Виконую свою роботу, ріжу м'ясо. Думки різні в голові копошаться. Вирішив дещо написати.
    Спірне питання однако.

Ви з чимось не згодні?
    Можете велимишановний пане спростувати?

Я не знаю з якого приводу це було написане. Якщо дасте посилання прочитаю і стане ясно. Гадаю там з прикладами було наведено або про конкретну ситуацію. А висмикнути і сказати: ось у вас на форумі так написане, це жлобство.

Додано через 3 хвилини
    І як ви ставитеся до касетних бомбордувань, до використання заборонених видів зброї, окупації нарешті.

16. Омар Люлька

Так, я в Вас питав, і Ви мені дали відповідь. Тому в Вас я б це не перепитував... Але, Кулзак, особисто казав, щоб було добре, якби Афганістан, бомбили ковровим методом, і на той момент, ці його слова ніхто не засудив.... От мені і цікаво, як особисто він би, відповів на моє питання... Можливо, Кулзак, і представляє істинне Християнство?

Додано через 23 хвилини
    Ну, а чим їхні слова відрізняются від Ваших, наприклад про гангрену? Можливо, вони прочитавши Ваші слова, або Ваших єдинодумців, так озлобились, не думали про це?
    З.І. То, Ви, все таки відповісте на мої питання? Миж на Ваші відповідаємо...

17. SerhijS

А це про "мужиків" з айцями :shutup:
    Стаття брата Салмана з Пітеру.

18. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Додано через 1 хвилину

Осуджую, це можна було б зрозуміти з моїх постів. 1. Суперечить Християнсьтву. 2. Нагадую - Папа Іоан Павло ІІ посилав листи проти агресії.

Зустрічне питання - виключно заради симметрії: як Ви ставитеся до терористів-камікадзе на танцмайданчиках, в автобусах, тих що таранили хмарочоси з мирними бізнесменами? А як щодо мордувань християн в Іраку, Палестини, Судані... тільки за те що вони християни?

19. Олена_ua

Олена_ua Well-Known Member

Ісус Христос є світлом для світу. Далі вирішуйте самі.
    Розумію.:) Людина Писання означає не язичник, а людина Корану - мусульманин. Оскільки я християнка, то правильніше мабуть називати мене людиною Нового Завіту.:beee:

Омаре, не ображайтесь, але як на мій погляд, то слова кафір і мушрик звучать надто по-блатному.
    Тю, так тут йдеться про християн з грязними ногами. Повірте, що більшість християн і ноги миють і шкарпетки перуть :)

20. Омар Люлька

Оскільки, ми вважаємо, Ісуса(ас) Пророком Божим, то і ми є світлом, вірно?
    Особисто, я можу Вас так називати :) Просто Писання, це термін узагальючий, бо юдеї, туди теж належать... Так туди можна, і інших монотеїстів выднести...
    Звичайні арабські слова... Для когось, і євхристія з літургією, здаються не менш блатними словами :)

а де твій аватар? :)