Що робити з ісламом?

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем KabMiner, 9 лют 2007.

1. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Відповідь: Що робити з ісламом?

Так Ви не заперечуєте моєму порівнянню?! Думав, викличе шквал емоцій...
    За свою конфесію я впевнений :) рубати мусульман за те що вони мусульмани не будуть, але - якщо вже згадувати Косово, хто кого там виніщів?

Невже не достатньо висловив? Сучасна Християнська Церква не бере на себе каральної функції, може й Іслам через 500-1000 років дійде до цього. А світська влада (адже корні Європи таки християнські) не каменує, а саджає.

Віруючий християнин заминіть кару на довічне ув"язнення. До речі, робеспьєрів запровадила до "удови" наступна хвиля республіканців.

Бен Ладен сам хвалиться. Той, хто бажає миру, не пристав би до нього як союзник. Хоча б через огиду. І не став би чекати інших доведень. Тобто не карати, а просто не ставати йому спільником.

• Подобається Подобається x 2
  2. coolzak

coolzak Well-Known Member

Мусульмане обещают поглотить Британию и США исламом

В то время как Лондон судит исламских террористов за взрывы в метро 07/07/2005, тысячи мусульман собрались в понедельник на площади перед Центральной мечетью Лондона, чтобы потребовать суверенитета,
    Мужчины и женщины в традиционных исламских одеждах восторженно приветствовали проповедников, пророчащих падение правительства Великобритании и поглощение исламом Соединенных Штатов.

Лидер объявленного вне закона радикального движения британских мусульман "Аль-Мухаджирун" Анджем Чудари заявил, выступая перед собравшимися, что "настанет час, когда мусульмане будут управлять Великобританией".

Чудари проорал перед толпой проклятья в адрес властей, обозвал Блэра "террористом", и послал к черту "святая святых" – королеву Елизавету.

Другой мусульманский лидер Абу Сейф призвал собравшихся не совершать ошибки. "Британское правительство, королева, члены парламента, - все они ваши враги, враги Аллаха и враги мусульман".

Абу Сейф, представляющий группировку "Хизб у-Тахрир" ("Партия освобождения"), активисты которой подозреваются в атаках на Лондон и Глазго, пояснил, что борется за свободу веры. Он утверждает, что такого понятия как демократия не существует. "Предположим, что я мусульманин, живущий в США. Разве я могу в полном объеме соблюдать свою религию? Могу ли я, например, призвать к свержению правительства или становлению Исламского государства? Нет. Так в чем же вы видите свободу и демократию?", - заявил он.

Абу Сейф, как всегда, обвинил Великобританию и США в развязывании войны в Ираке и Афганистане, а также в произраильской позиции в разрешении палестино-израильского конфликта. " Мы требуем, чтобы евреи оставили Израиль и отдали всю территорию мусульманам. Только тогда конфликт будет разрешен", - предложил исламский проповедник. Правда, куда следует выселить евреев, а заодно и арабов-христиан, радикальный лидер не уточнил.

Абу Сейф подчеркнул, что христиане и евреи никогда не смогут найти общий язык с мусульманами. На вопрос одного из репортеров "можно ли что-нибудь сделать для достижения мира", он заявил, что "единственная возможность стать друзьями – перейти в Ислам и принять Аллаха, как единственного Бога на земле".

• Подобається Подобається x 1
  3. isa_abu_ali

isa_abu_ali Member

Я лично никого не обещал поглотиьь :) Но Британии лучше убрать свои войска из Ирака и Афганистана, как и всем странам НАТО. А иначе они будут получать то, что заслуживает противник, как сторона, участвующая войне. Глупо приводить слова каких то Абу Сейфов, в то время как страны с мусульманским населением подверглись интервенции, оккупанции, и массовым убийствам. Вы на дела посмотрите, на дела, а не на слова.
    Британия не оккупирована , скажем, войсками Афганистана, по площади Трафаглгар не топают сапоги солдат Египта. А происходит все ровно наоборот. Так в чем претензии то? Ась?

• Подобається Подобається x 2
  4. аксакал

Ось, додаю (невже не огідно?):
    "Арестован врач, поставлявший умственно отсталых смертниц "Аль-Каиде"."
    http://newsukraine.com.ua/news/98478/

5. Омар Люлька

Омар Люлька Well-Known Member

Ну от і добре, коли я перший прочитав побачання Кулзака, щоб Афганістан бомбили касетним бомбардування, я навіть зусумнівався, що він християнин (хоча звісно, я був не правий, і приношу Кулзаку, свої вибачення), а серед других конфесій, як вважаєте, такі думки сильно поширені? Читав, я російських православних-НС, які тако вважали...
    А щодо Косова, коли вирізали, до скинення Мілошевича, чи після? Якщо до, то албанців, там вирізали, а після вони почали мститись, що звичайно не правильно, невинні люди, до того, що їх вирізали, не причетні... До речі, Ви вкурсі, що попередній лідер албанців, Ібрагім Ругова, що прагнув, незалежності Косова, мусульманин перешовший в Католицизм?
    Висловили достатньо, це більше питання богословське, ніж політичне, я знаю, що Богом був даний Закон, за яким віруючі повинні в тому числі, і чинити каральні ф-ції, і відмовитись від Ясного Божого Закону, ради законів язичників, це зрадити Його...
    Це я знаю, це був теоретичний приклад, тобто навіть якщо цей революціонет, пізніше буде рікою кров лити, все одно, йому потрібно, дати довічне ув"язнення?
    Так, він хвалився значно пізніше, до війни, він присягався талібам, що непричетний...
    От давайте, відносно правд віри, і це питання розглянемо, у Вас підзахистом, є деяка людина, робится страшний злочин, і в причетності, до цього злочину звинувачують саме, цю людину. Ви в неї запитуєте, Ви в нього запитуєте, чи він причетний до цього злочину, він Вам клянется, що ні. Ви просите в обвинувачів, щоб вони привили докази, що саме він, це зробив, вони це робити і не збираются, але вимагають, щоб Ви його видали. Ви б, це зробили, чи без, доказів, не видавалиб?

6. аксакал

Не знав. А чому попередній?

Можете вважати як хочете, але я наводив цитати з Біблії (а історикам це відомо також з інших джерел), що каменування є запозиченим людським звичаєм.
    Можете вважати як хочете, але - ІМХО - Ісус Христос втілився людиною не тільки щоб просто виконати кожну йоту з пророкованого, але й підправити викривлене. Бо за надто ретельним виконанням обрядів (як носити тефілін, скількі метрів пройти у суботу) забулося головне: а) любити Бога і б) любити ближнього.

Припустимо, Бен Ладен їх обдурив, але коли з"ясувалось що обдурив, союз не розірвали, ні?

7. Омар Люлька

Тому що, він помер, кілька років назад...

Додано через 2 хвилини
    Тобто, Тора спотворена, і довіряти Левит, не варто, Ви так вважаєте?

Додано через 5 хвилин
    Який союз? Зараз вони, вже не при владі, а в Афганістані керує, американцька маріонетка Кирзай.

8. аксакал

Сам? Адже перебіжчик? А хто зараз керує?

Завжди між чорним та білим є багато відтінків та кольорів. Довіряємо, але співставляємо і перевіряємо.

Чи Ви знаєте, що коли знайшли кумранські сувої, виявили помилки переписчиків, але дуже і дуже мало, що робить їм честь.

Не при владі, але таліби досі в союзі з Бен Ладеном.

9. Омар Люлька

Так сам, якщо непомиляюсь, в нього був рак. А хто зараз, незнаю. Ховали його з почестями, але по-світському, а не по-католицькому обряду.

Додано через 2 хвилини
    Добре, покажіть мені, хочаб припущення вчених(але серйозних вчених), що в Левиті є спотврення, і я думаю, цю тему можна закрити...

Додано через 5 хвилин
    Звідки в Вас, ці дані? Я знаю, коли загинула Пхуто, пакистанські таліби, заявили, що ніякого відношення до цього немають, тоді, як аль-Каїда, якщо не помиляюсь, взяла відповідальність.

Додано через 12 хвилин
    З.І. До речі, до того, що він перебіжчик, я ж казав, що стосується тільки країн, що живуть за Шаріатом, а албанці, за ним жити не бажають :sad:

10. Олена_ua

Олена_ua Well-Known Member

Те, що убивство людей є ясним Божим Законом є наругою над Божою Святістю, Його Безконечним Милосердям і Любов’ю. Цю брехню ви поширюєте часто і вперто.
    Нехай вас Бог простить.

Без внутрішньої перебудови виконання церемоній є нікчемною подобою спражнього вшанування Всевишнього.

11. Омар Люлька

Олено, так Ви теж вважаєте, що в Левит, було спотворено? Адже, там Сам Бог, оговорив, коли людей потрібно вбивати?
    Тоді можливо, Ви приведете, хочаб гіпотези, вчених, що каменування в Левит було вписано, а не заповідано Богом?
    З.І. Олено, а Ви, що підтримуєте окупацію, Ірака та Афганістана?

12. аксакал

Дякую. Боже, дай йому прощення його гріхів і вічне спочивання.

Ось що було під рукою вдома - коментарі до брюсельського видання Біблії.
    "Левит 20.
    В этом новом разделе говорится о наказаниях, и под этим углом зрения повторяются уже данньіе предписания.
    Суровость уголовньіх наказаний соответствует духу того времени. Тогдашний ягвизм бьіл приспособлен к нравственному уровню древнего человека. Лишь постепенно (с эпохи великих пророков) пробуждается новое этическое сознание, явившееся доброй почвой для семян Евангельского учения."
    До усієї книги Левіт сказано, що це опис людської обрядовості та норм повединки.
    Про книги пророків написано інакше - пророки були "посредниками между Богом и народом".
    Я ще пошукаю.

З новин, звідки ще? Щодо Беназир Бхуто. Виявляється, таліби вже дистанціюються від Бен Ладена - то добре.

[/QUOTE]З.І. До речі, до того, що він перебіжчик, я ж казав, що стосується тільки країн, що живуть за Шаріатом, а албанці, за ним жити не бажають :sad:[/QUOTE]

І слава Богу що не бажають. А то б зарізали як курку.

13. Львiва

Львiва Well-Known Member

isa abu ali
    Вы служили в Российской армии?
    Интересно, мой муж правду мне говорит, что там почти одни мусульмане срочниками служат (в основном из Дагестана)???
    Он был на военных сборах в одной из воинских частей Ивановской области.

14. Омар Люлька

А те, що він ж сепаратист, який життя боровся, за незалежність Косова від Сірбії, для Вас, за негативний бік, його діяльності, чи нейтральний?
    Ну автор, цих слів виражає, тільки своє суб"єктивне бачення, хіба наприклад, в 5ст. луди стали добріші ніж тоді? І як відомо, найбільше людей померло в 20ст. :sad:
    З новин, я чув, що до війни, він в них ховався, після їхньої поразки, я не чув однозначно, що вони з ним співпрацювали, хоча хто зна, можливо, вони союзники поневолі, і вони змушені співпрацювати будь ским, доки чобіт окупанта, топче їх землю...
    Чому ж відразу, при його бажанні, дали б виїхати в Брюсель, або відразу Гаагу, Мілошевича, там чекати...

15. аксакал

Що, правило "про померлих або добре, або нічого" в Вас не практикується? Адже так, так... В Азербайджані спеціально послали солдат руйнувати хачкари на цвінтарях.

Це "суб"єктивне бачення" насправді є коментарем колектива поважних богословів з офіційного видання. Надто стислий, правда.
    А чого ж не взяли до уваги: "До усієї книги Левіт сказано, що це опис людської обрядовості та норм повединки.
    Про книги пророків написано інакше - пророки були "посредниками между Богом и народом".?
    Ця точка зору нашої Церкви виплекана багаторічними богословськими дослідами Писання і Традиції, а також історічними й археологічними науковими дослідами.

Ісус Христос навчав любови, але це не всіх влаштувало і в 1-м ст., і в 5-м ст. і зараз в 21-м ст. як бачимо не всіх влаштовує.

Не буду поторюватись про різницю між шляхетною партизанською війною і тероризмом, добре?

Навіть таке "м"яке" рішення Вас особисто не влаштувало б, ні? Але відомі - з новин - факти короткої розправи. А буде покарання чи схвалення самосуду - вбитому вже не домогти.

P.S. Не тільки в Новому завіті, а й в Старому завіті сказано: не роби іншому того, чого собі не бажаєш. Пригадується, Іслам також пристає на це.

16. Олена_ua

Олена_ua Well-Known Member

Назвіть хоч одну причину, чого б то Левит мали спотворювати.

Є наявні докази того, що Св. Письмо є точне і вірне.

Ви Омаре все намагаєтесь одягти на Творця свою сорочку, це вже і смішно і трагічно водночас.

Може ви не чули: Бог дав -Бог взяв, чи ви забули долю Ковчегу Завіту. Його доля це доля Ст. Заповіту, а Нового ви не приймаєте - всеперемагаючу Жертву Господа нашого Ісуса Христа, яка відкриває тим що її приймають шлях до Бога і прийняття Св.Духу, щоб бути Ним очищеним і освяченим.

Не знаю вже як вас розворушити чесне слово.:sad:

Прагнення волі в українців у крові.

Не підтримую жодної окупації так само як і деяких окупованих. Тих, що схожі на дорослих бородатих дядьків, які граються у політику і тикають пальцями на далеку гамерику і англію, шоб люди дивилися у далечінь і не бачили шо у них під носом робиться.

Зневажаю тих, що не воюють з озброєними людьми, а з неозброєними випадковими перехожими.

17. coolzak

18. аксакал

Отак, без тиражування образливих малюнків, було б краще. Християнин мусить пам"ятати: не роби іншому того, чого собі не бажаєш.

Тут є про що подумати: тут і мстивість мусульман, і нешляхетний вчинок карикатуриста, і вишкіл даньської поліції.

19. coolzak

Ми наразі ще не на форумі де живуть по законам шаріату і для мене в тих малюнках нічого образливого нема-для мусульман взагалі зображення людини це недопустимо то може картинну галерею закриємо або всім жінкам паранджу надінем бо це для них теж образливо?
    Хай не читають газет і форумів бо як траплять на щось образливе то ще розізляться і будуть бігати палити різати кого не попало

20. coolzak

Новая волна беспорядков в Дании

Агрессивно настроенные молодые люди, главным образом мусульмане устроили в столице королевства погромы. Хулиганы поджигали автомобили, громили витрины, и переворачивали мусорные баки.

Чтобы утихомирить толпу, полицейским пришлось применить слезоточивый газ. 17 зачинщиков беспорядков задержаны.

а де твій аватар? :)