Відповідь: Що робити з ісламом? Хочу сказати так як мусульмани піклуються, залицяються , дбають про жінку не вміє жоден християнин!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповідь: Що робити з ісламом? Ви мабуть свою жінку дуууууже любите...:y: Мабуть вона для вас найкраща))))
Відповідь: Що робити з ісламом? А чому одразу "не вміє"? Чи мало прикладів у житті, в літературі? Але справа в іншому: мусульманин (не мусльманка!) має право "на раз" розвестись, православним це важче, а католікам взагалі заборонено. Тобто в христіянському шлюбі жінка більш захищена від несподіванок.
Відповідь: Що робити з ісламом? Хочу зауважити, що іслам виник у суспільстві, де жінка була надзвичайно безправною. І іслам збільшив її права в порівнянні з тим, що там було. Але треба, щоб було ще більше прав, а мусульмани консервують стародавні досягнення і не хочуть іти далі.
Відповідь: Що робити з ісламом? І так, як вони принижують посля одруження, дійсно не вміє жоден християнин. Я знаю реальні факти кінцевого кінцевого результату виходу заміж християнок за мусульман.
Відповідь: Що робити з ісламом? Наверное ...это благодаря..некоторому искуственному физиологическому строению мужчин мусульман? Где то слышал...что есть даже женщины...богословы..в мусульманстве...
Відповідь: Що робити з ісламом? На рівні побутових фактів можна дійти лише до взаємних образ. Тим більш що заперечити Консультантові нічим. Бачимо також, що нема чого відповісти по суті на мое 1184 (28 вересня).
Відповідь: Що робити з ісламом? Фильмец советский вспомнили?Комедийный...забыл название... Показывали по РТР..про судьбу...российских женщин..вышедших замуж за арабов...не все так просто..у них там с разводом...основные аргументы...бесплодие...или измена... Нельзя разводится с беременной...с кормящей матерью...нельзя оставлять...без средств к существованию....:cowboy:
Відповідь: Що робити з ісламом? 2 SerhijS Якщо я не помиляюся, то на форумі УНТП вам докладно пояснили, хто ви (мусульмане) і яке місце повинні займати в Україні. Ви певне не зрозуміли?
Відповідь: Що робити з ісламом? а-а-а. Нажаль, не настільки докладно. Принаймні про активні дії ніхто не поширювався