Відповідь: Що робити з ісламом? Ну так... хочаб їх... тільке не як вони ставились до "народних вірувань", а саме до того - "що деякі українці, через певний час, <b>відмовляться від Христа</b>(ас) і знову стануть Перуну і Ярилу молитися?" P.S. Коли, Ви, казали - "не всі...", то мали на увазі Християнство?
Відповідь: Що робити з ісламом? Дорочі один із "ідеологів", цього сайту ієрей Даниїл Сисоєв, по-національності татарин, то ні хто його не дорікає, що він в "россіянина перехрестився" народ напевне, більш цивілізований...
Відповідь: Що робити з ісламом? Мир Вам! Дякую, що поравили А це, взагалі, дуже важке питання, не можна тут казати однозначно, а потрібно кожен випадок роздивитися окремо. До того, тут це буде оффтоп. Ну що ж, це погана риса характеру, особливо до віруючих людей. Для мене немає релігій, адептів яких я сприймаю "не так". До речі, звідки, Ви знаєте, про "надто інакший світогляд"? В літературі прочитали? Чи таке враження на Вас ЗМІ справляють? Більшість не завжди права. До того побутовий шовінізм ну не прикрашая людину... т.б. віруючу... Що, стосується бомжів, то я взагалі з алколезалежним людьми намагаюсь не спілкуватися (прошу не рівняти, це з віруючими ), а з панками звичайно В них дуже свіжі думки, і штампами - крок вправо, крок вліво і ти вже не українець, - не мислять. P.S. Я все-таки хочу взнати Вашу думку про Лаврентія Черніговського, і його погляд на Україну і український народ. Ви погоджуєтесь з ним?
Відповідь: Що робити з ісламом? Оппа попались ...а я то думаю невже Омар Люлька блаженіший Блаженного...
Відповідь: Що робити з ісламом? Мир Вам! Принципової різниці немає, "Іса" це на арабський манер, "Ісус" на слов'янський. Аби, тільки було зрозуміло, про якого Ісуса(ас) йдеться. Я в розмові з україномовним співрозмовниками відаю перевегу "слов'янському" варінту. Я ж все таки українець... хоча на цьому форумі, мене від української нації "відлучили" ...
Відповідь: Що робити з ісламом? Можна і законами, але не в нашій країні - політеліта не та. Є багато ситуацій коли мислити не потрібно - треба знати!!! Тому, що немає нічого свіжого (навіть в світлих головах панків), є просто незнання досвіду попередників.
Відповідь: Що робити з ісламом? франко двічі відмовлявся від християнства, його позиція мені цілком зрозуміла... саме тому на його могилі зображено символ: коло і хрест у ньому (і це не вайт павер — скінхедський символ)... пс. а маю я на увазі конкретно свідків єгови...
Відповідь: Що робити з ісламом? тільки в ісламі "іса" пророк, а в християнстві "спаситель"... це дві великі різниці...
Відповідь: Що робити з ісламом? Ні - зазвичай, складаю думку про кожну конкретну людину з її висловлювань і з "лівих закидів" - також Ось-ось. Кілька слів стосовно штампів.... Згідно штампів (тобто за означенням) панки мають бути брудні (до сантиметру - не бруд, більше - саме відпаде) і вічно п'яні. А приклад бомжацького містечка чудово змальовано в фільмі "Небеса обітовані". Крім того - як в старому анекдоті - п'яний назавтра протверезіє, а "троха не такий" залишиться незмінним... Ви би не могли вказати першоджерела, звідки то можна почитати? або дати лінк на відповідний матеріал в інеті?
Відповідь: Що робити з ісламом? Це дуже принциповий момент! Та дуже цікавий! Скажіть, будь ласка, а в чому саме "спасительство" Ісуса(ас) проявилося? Від чого саме Ісус(ас) спас? Конкретний приклад, два аборегена острова Паски, один помер в 62 році до н.е., а другий 148 р. н.е., і питання, як саме проявилось "спасіння" другого аборигена?
Відповідь: Що робити з ісламом? Можливо ніяк, бо ні перший, ні другий, ні той шо зараз дивиться телевізор, бо вони не були віруючими, хоча.... хто знає
Відповідь: Що робити з ісламом? І з кількома, представниками цієї релігії потрібно проспілкуватися, що б склалася об'єктивна картина? Повірте мені, про панків, як і про мусульман у Вас доволі не об'єктивні дані. Не потрібно у всьому довіряти кінематографу, та відомству "ОБС"(одна бабка сказала) Цікавий анекдот, запам'ятаю. Тільки будь-ласка дайте об'єктивні критерії "не такого". Атеїсті віруючих вважають "не такими", вони об'єктивні? Будь-ласка http://www.zaistinu.ru/articles/?aid=459 Особливо мене цікавлять ці слова: "В Польше была тайная жидовская столица. Поляков понуждали завоевывать Русь. Когда поляки завоевали часть Руси (России), то отдали ее в аренду, в том числе и православные монастыри, церкви и священников. Священники и православные люди не могли самостоятельно никаких совершать треб. Православных теснили и притесняли со всех сторон, покровительствуя Польше, католичеству и унии. Очень не нравились слова: Русь и русский, поэтому назвали завоеванные поляками русские земли сначала Малороссией. Потом опомнились, что здесь есть слово Рос, и перезвали Окраиной. Слово окраина — это позорное и унизительное слово! Какая окраина?! Чего и почему окраина, когда за этой мнимой окраиной находятся другие страны и государства?! И позже узаконили нам слова «Украина» и «украинцы», чтобы мы охотно забыли свое название русский и навсегда оторвались от Святой и Православной Руси."
Відповідь: Що робити з ісламом? Погоджуюся, оце і є місія пророків, донести слово Боже до людей! Тому я сприймаю Ісуса(ас) тільки як пророка.
Відповідь: Що робити з ісламом? Немає таких ситуацій коли мислити не потрібно!!! Хай орангутагів старше покоління навчить правильно обривати банани, а людина хай мислить і порівнює.
Відповідь: Що робити з ісламом? ім’я — це орфоепія, властивості вимови... гавриїл, наприклад, джабраїл.... хіба це так суттєво?...
Відповідь: Що робити з ісламом? А сам Бог не може своє слово донести людям, тільки пророки? Чи Ви вважаєте, Бог мав би насилу всіх зробити дітьми Божими? Людині даний вільний вибір.
Відповідь: Що робити з ісламом? гм... навіть бридко коментувати марення російського попа з яскраво вираженими антисемітськими висловлюваннями.... Про панків - я сказав лише означення. Яке вони самі визнають. не більше і не менше. Про мусульман загалом я теж не висловлювався - я просто "голослівно" стверджую, що українець-мусульманин - це щось на кшалт негра-арійця.