Що робити з ісламом?

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем KabMiner, 9 лют 2007.

1. Forpost

Forpost Стоїк

Відповідь: Що робити з ісламом?

То про яке чисте поклоніння йде мова ?

2. Омар Люлька

Омар Люлька Well-Known Member

Ну так... хочаб їх... тільке не як вони ставились до "народних вірувань", а саме до того - "що деякі українці, через певний час, <b>відмовляться від Христа</b>(ас) і знову стануть Перуну і Ярилу молитися?"

P.S. Коли, Ви, казали - "не всі...", то мали на увазі Християнство?

3. Омар Люлька

Дорочі один із "ідеологів", цього сайту ієрей Даниїл Сисоєв, по-національності татарин, то ні хто його не дорікає, що він в "россіянина перехрестився" народ напевне, більш цивілізований...

4. Омар Люлька

Мир Вам!

Дякую, що поравили ;)

А це, взагалі, дуже важке питання, не можна тут казати однозначно, а потрібно кожен випадок роздивитися окремо. До того, тут це буде оффтоп.

Ну що ж, це погана риса характеру, особливо до віруючих людей. Для мене немає релігій, адептів яких я сприймаю "не так".

До речі, звідки, Ви знаєте, про "надто інакший світогляд"? В літературі прочитали? Чи таке враження на Вас ЗМІ справляють?

Більшість не завжди права. До того побутовий шовінізм ну не прикрашая людину... т.б. віруючу...

Що, стосується бомжів, то я взагалі з алколезалежним людьми намагаюсь не спілкуватися (прошу не рівняти, це з віруючими :) ), а з панками звичайно :) В них дуже свіжі думки, і штампами - крок вправо, крок вліво і ти вже не українець, - не мислять.

P.S. Я все-таки хочу взнати Вашу думку про Лаврентія Черніговського, і його погляд на Україну і український народ. Ви погоджуєтесь з ним?

5. Forpost

Forpost Стоїк

Оппа попались ...а я то думаю невже Омар Люлька блаженіший Блаженного...

6. Омар Люлька

Мир Вам!

Принципової різниці немає, "Іса" це на арабський манер, "Ісус" на слов'янський. Аби, тільки було зрозуміло, про якого Ісуса(ас) йдеться.
    Я в розмові з україномовним співрозмовниками відаю перевегу "слов'янському" варінту. Я ж все таки українець... хоча на цьому форумі, мене від української нації "відлучили" :sad:...

7. Омар Люлька

Ну попався, що ж поробиш.... :sad:
    Добре, Ви, мене підловили...

• Подобається Подобається x 1
  8. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Можна і законами, але не в нашій країні - політеліта не та.

Є багато ситуацій коли мислити не потрібно - треба знати!!! Тому, що немає нічого свіжого (навіть в світлих головах панків), є просто незнання досвіду попередників.

9. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

франко двічі відмовлявся від християнства, його позиція мені цілком зрозуміла... саме тому на його могилі зображено символ: коло і хрест у ньому (і це не вайт павер — скінхедський символ)...

пс. а маю я на увазі конкретно свідків єгови... :)

10. duncan

тільки в ісламі "іса" пророк, а в християнстві "спаситель"...
    це дві великі різниці...

11. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Це відома річ.
    Мені саме за ім'я було цікаво.

12. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

Ні - зазвичай, складаю думку про кожну конкретну людину з її висловлювань ;) і з "лівих закидів" - також ;)

Ось-ось. Кілька слів стосовно штампів....
    Згідно штампів (тобто за означенням) панки мають бути брудні (до сантиметру - не бруд, більше - саме відпаде) і вічно п'яні. А приклад бомжацького містечка чудово змальовано в фільмі "Небеса обітовані".
    Крім того - як в старому анекдоті - п'яний назавтра протверезіє, а "троха не такий" залишиться незмінним...
    Ви би не могли вказати першоджерела, звідки то можна почитати? або дати лінк на відповідний матеріал в інеті?

13. Омар Люлька

Це дуже принциповий момент! Та дуже цікавий!
    Скажіть, будь ласка, а в чому саме "спасительство" Ісуса(ас) проявилося? Від чого саме Ісус(ас) спас?
    Конкретний приклад, два аборегена острова Паски, один помер в 62 році до н.е., а другий 148 р. н.е., і питання, як саме проявилось "спасіння" другого аборигена?

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Можливо ніяк, бо ні перший, ні другий, ні той шо зараз дивиться телевізор, бо вони не були віруючими, хоча.... хто знає

15. Омар Люлька

І з кількома, представниками цієї релігії потрібно проспілкуватися, що б склалася об'єктивна картина?

Повірте мені, про панків, як і про мусульман у Вас доволі не об'єктивні дані. Не потрібно у всьому довіряти кінематографу, та відомству "ОБС"(одна бабка сказала)

Цікавий анекдот, запам'ятаю. Тільки будь-ласка дайте об'єктивні критерії "не такого". Атеїсті віруючих вважають "не такими", вони об'єктивні?

Будь-ласка
    http://www.zaistinu.ru/articles/?aid=459

Особливо мене цікавлять ці слова:

"В Польше была тайная жидовская столица. Поляков понуждали завоевывать Русь. Когда поляки завоевали часть Руси (России), то отдали ее в аренду, в том числе и православные монастыри, церкви и священников. Священники и православные люди не могли самостоятельно никаких совершать треб. Православных теснили и притесняли со всех сторон, покровительствуя Польше, католичеству и унии.

Очень не нравились слова: Русь и русский, поэтому назвали завоеванные поляками русские земли сначала Малороссией. Потом опомнились, что здесь есть слово Рос, и перезвали Окраиной. Слово окраина — это позорное и унизительное слово! Какая окраина?!

Чего и почему окраина, когда за этой мнимой окраиной находятся другие страны и государства?! И позже узаконили нам слова «Украина» и «украинцы», чтобы мы охотно забыли свое название русский и навсегда оторвались от Святой и Православной Руси."

16. Омар Люлька

Погоджуюся, оце і є місія пророків, донести слово Боже до людей! Тому я сприймаю Ісуса(ас) тільки як пророка.

17. Омар Люлька

Немає таких ситуацій коли мислити не потрібно!!! Хай орангутагів старше покоління навчить правильно обривати банани, а людина хай мислить і порівнює.

18. duncan

ім’я — це орфоепія, властивості вимови...
    гавриїл, наприклад, джабраїл....
    хіба це так суттєво?... ;)

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

А сам Бог не може своє слово донести людям, тільки пророки? Чи Ви вважаєте, Бог мав би насилу всіх зробити дітьми Божими? Людині даний вільний вибір.

20. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

гм... навіть бридко коментувати марення російського попа з яскраво вираженими антисемітськими висловлюваннями....

Про панків - я сказав лише означення. Яке вони самі визнають. не більше і не менше.
    Про мусульман загалом я теж не висловлювався - я просто "голослівно" стверджую, що українець-мусульманин - це щось на кшалт негра-арійця.

а де твій аватар? :)