Відповідь: Що робити з ісламом? Як на мене, то команда УПЦ МП - більше схожі на екстермістів (принаймні в плані захоплення територій під забудову або недіючих церковних споруд), а також в плані втручання в політику (пригадайте "Вибір-2004"). Щось я не чув, щоби мусульманські громади наїжджали на християнську церкву. Чи я просто чогось не знаю ?
Відповідь: Що робити з ісламом? Не подлизывайтесь к исламу. Омар сказал, что уже не модно иметь по 3 жены...
Відповідь: Що робити з ісламом? Если б я был султан, я б имел трех жен, и тройной красотой был бы окружен. Но с другой стороны, что не говори, но с такой красотой тещи тоже три.:D
Відповідь: Що робити з ісламом? Адресу не підкажете? Схожу за своїми червінцями. :bazar: В Криму своє духовне управління яке не визнає «управління» сектанта Здається є управління в Донецьку.
Відповідь: Що робити з ісламом? Перепрошую за повернення до жартівливої підтеми. Цікаво, українські мусульмани знайшли якусь лазівку в законах, щоби мати 3-х дружин (легально) ?
Відповідь: Що робити з ісламом? А якщо такий варіант: чоловік, який має потрійне ім"я, оформлює три паспорти. І тричі одружується (як три брати).
Відповідь: Що робити з ісламом? Не думаю, що гра коштує свічок, це все одно не законо... Взагалі мати до 4-х дружин, це право чоловіка, але там такі умови, що навіть, в країнах, де це дозволено законом, заводять других жінок дуже рідко. Восновном коли перша, безплідна.
Відповідь: Що робити з ісламом? За то, что при живой жене еще несколько берет... Особенно, если зятек победнее братьев жены окажется, неужто, не просветят? За сестру не заступятся?
Відповідь: Що робити з ісламом? А Ви пропонуєте, що краще, якби він її кинув? Якщо він не може прогодувати двох дружин, то він не має права брати другу, тут без варіантів...
Відповідь: Що робити з ісламом? Нет, такая религия меня вот не прельщает и все тут. Старорежимная какая-то...Женских прав не вижу, значит, мне тудЫ не надоТЬ.
Відповідь: Що робити з ісламом? Чому ж немає прав? Як раз те, що він не має права її просто взяти і кинути, це вже і є права. У нас або кинув, або просто наліво пішов би... Ось де немає прав...