Відповідь: Що робити з ісламом? Деякі псевдосуфії, можуть заявити, що і магія дозволена, а намаз прирівняти до йоги (зустрічав таку думку), це звичайно виводе їх з Ісламу, але не заважає успішно продавати свої книжки. Західного читичу, якраз це й потрібно, східна таємничість.
Відповідь: Що робити з ісламом? Російське ТБ, їх ще прозвало ваххабістами, так їх ще називають в Ірані.
Відповідь: Що робити з ісламом? Повірити, всім серцем, що немає божества окрім Бога Єдиного, та Мухаммад його раб та посланець, та бажано при двох свідках (не Єгови ) це засвідчити, і Ви вже мусульманин.
Відповідь: Що робити з ісламом? Мих, вы поаккуратнее с исламом.. Они не признают наше ВСЁ. т.е. сало кушать нельзя будет. Выдержите?
Відповідь: Що робити з ісламом? это одна из причин. почему меня удивляет попытка взрастить ислам на нашей почве. При наших традициях в питании, то это очень самонадеянно. Или прийдется переписать некоторые нормы ислама , а то ж будут наши люди ночью втихаря сало трескать.
Відповідь: Що робити з ісламом? Я боюся, що Омар на нас образився. З нашою кухнею важко, а ще важче зрозуміти українців, які йдуть в іслам (без осудження), адже традицій - ніяких, інша мова, інші поняття. Важко все це зрозуміти мені - простому хлопові.
Відповідь: Що робити з ісламом? Так и я о том же.. Традиции воспитываются веками. Мы даже сами не представляем насколько разное мировосприятие у нас сформировалось. Я даже не в обиду, чисто практически... Воспринимаю это, как прихоть, что ли.. Не вижу у нас почвы для этого, разве что татары.. Так это другой народ и другие традиции (даже в кухне..)..
Відповідь: Що робити з ісламом? На протязі багатьох віків пророки пророкували про прихід Месії. Люди з великою надією на Нього чекали. І ось збулося!!!. Чи могла ця подія залишитись у таємниці??? Зрозуміло, що ні!
Відповідь: Що робити з ісламом? 12 травня 2005 року в Києві у приміщенні Національної академії управління (НАУ) відбулась науково-практична конференція «Україна в системі духовних, економічних та політичних координат глобалізованого світу». На ній муфтій України шейх Ахмед Тамід в своєму докладі «Тероризм та глобалізація» розповів про небезпеку ваххабізму - релігійно-політичної течії, що заснована у XVIII ст. Мухаммадом ібн Абдуль-Ваххабом. Погляди представників цієї деструктивної течії особливо непримиренні по відношенню до не згідних з ними мусульман, яких вони не вважають віруючими та закликають знищувати, як грішників. В XVIII ст. прихильники Мухаммада ібн Абдуль-Ваххаба в історичних хроніках вихвалялися тим, що лише в одному населеному пункті вони вбили чотири тисячі чоловік і розпорювали животи вагітним жінкам. А його сучасні послідовники поширюють листівки, у яких пишуть, що вбивство тих, хто без поважної причини не тримає Піст, є Богоугодною справою. Слід зазначити, що нині книги засновника ваххабізму можна знайти в усіх куточках колишнього Союзу в перекладі різними мовами, в тому числі в України.
Відповідь: Що робити з ісламом? Додам. Сьогодні по радіо сказали, що таліби хочуть вбити Бекхема, Руні і ще якогось футболіста, бо вони погано впливають на ісламське виховання дітей та підлітків. цІКАВО, НЄ? "Радіо Ера"