Що робити з ісламом?

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем KabMiner, 9 лют 2007.

1. zet

zet Дуже важлива персона

Відповідь: Що робити з ісламом?

Согласна, что это период модернизации, но как-то больно хлопотно у них это происходит из-за наложения мировых энергетических проблем.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

На днях мав можливість зайти у мечеть, але не наважився і пожалів, що не запитав у наших форумчан-мусульман правил поведінки у мечеті.

3. zet

zet Дуже важлива персона

1) надо обязательно быть мужчиной
    2) не забыть снять обувь...:)

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Про мешти я якраз найбільше боявсі.

• Подобається Подобається x 1
  5. Олена_ua

Олена_ua Well-Known Member

То беріть запасні у торбу зі собою...:D

6. SerhijS

SerhijS Well-Known Member

Наша пєсня хороша, начинай сначала.
    Знову про неофітів. :)
    Шановний, якби у Ісуса (мир йому) не було неофітів у вигляді Апостолів які доречі майже всі померли не своєю смертю. Як би вони не були затяті християнства могло і не бути взагалі.

Дивлячись, що мати на увазі під модернізацією. Бо модернізація деяких «християнських» конфесій під сучасні запити відомо до чого призводять :).

Якщо всі такі моральні то чому не відмовитися від нафти і таким чином не фінансувати терористів не бути так би мовити подєльніком. Чи комусь це не вигідно? Кому?

Хто фінансував цих феодалів?
    Хто підтримував цих радикалів?
    Хто допомогав цим течіям?
    Коли отримаєте відповіді стане зрозуміло з яких демократій ноги ростуть.

7. SerhijS

Це чому?

8. Олена_ua

Християнство існує не завдяки затятості Апостолів, а завдяки Богу.
    "Саме Боже Слово, предвічне, невидиме, світло від світла, джерело життя, образ незмінний і рішення, Слово Отця, полишає свій вид, носить тіло задля тіла, лучиться із розумною душею задля моєї душі, очищуючи буття". (св. Григорій Богослов)
    Цілком згідна, особливо у англіканській церкві...
    Перепрошую, а терористи звідки узялися????

9. SerhijS

Звідти звітки беруться всі терористи, незалежно від приналежності.
    А взагалі зараз це слово пхають куди треба і не треба.
    Тоді припустимо, що всі Апостоли вирішили не проповідувати Слово Боже, не йшли в маси, не написали Євангелій, не організовували перші громади. Що тоді?

10. Олена_ua

Вони не могли цього не зробити, бо це було від Бога...Божою справою, яка мала поширитись по усіх куточках землі. І хто повірить Богові, той спасенний...
    Ось і поясніть мені, звідки беруться терористи...

11. SerhijS

Звідки ви знаєте? Ось взяли і послухали знайомих які їм втирали, що ви неофіти трохи часу пройде і попустить, не рипайтесь.

Спочатку поясніть, що ви маєте під словом терорист?

12. Омар Люлька

Омар Люлька Well-Known Member

Ісламу, як раз потрібно повертатись до витоків, а не модернізуватись. Адже віротерпимістьзакладена в основі нашої релігії. Процитую кінець статті про Мехмеда ІІ, з Кирило-Мофодіївської енциклопедіїї:
    Притому, що це дуже не одозначна фігура. До Умара ІІ, Абдуррахмана ІІІ, не кажучи про Праведних Халіфів(хай буде Аллаг до них милосердним), йому в проявах гуманізму далеко.

13. Омар Люлька

Знову подвійні стандарти, ми ж не про Вашу сестру, чи племіницю говорим, а про

жінку яку Ви бачите, в перший та останній раз. Чому Вас панкерша, не обурює, а

дівчина в хусинці обурює?
    Ну, для чого Ви кажете не правду? Поясніть будь-ласка!
    Ходять жінки в мечеть, тільки для них, на відміну від чоловіків, не є обв"яковим бути присутніми, на п"ятничній молитві.

14. Омар Люлька

Взутя обов"язково зняти, шкарпетки можете зняти, а можете й не знімати, як забажаєте, при мечеті обв"язково є місце, де можна ноги помити. Не можна в шортах заходити. Не можна шуміти, адже в цей час можуть молитись... Ну так восновном все... Заходьте не бійтесь, коли в Києві в Ар-Раїдівській мечеті був, то брав свого друга християнина, він заходив роздивлявся поки я там молився.

15. Melody

Melody Well-Known Member

А які правила для жінок?

16. zet

zet Дуже важлива персона

Не одна религия пыталась вернуться к истокам, но заканчивалось это всегда расколом. Идти всегда нужно только вперед...

17. Омар Люлька

Одяг, той самий що і звичайно мусульманка носить, нічого особливого надягати не потрібно. Молимся окремо, я вже пояснював причини. Місць, де жінці заборонено ступати в мечеті немає. ;)

• Подобається Подобається x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Омаре, а в мусульманстві бувають чудеса сьогодні у прямому смислі слова, або видіння?

19. Омар Люлька

Тут Вам потрібно, до послідовників суфізму звертатись, я ним не являюсь. Але я читав, що в них багато різних див. Не знаю точно правда, чи ні. Я в цьому відношеню скептик.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зрозуміло Ваше відношення, а як Іслам на це дивиться?

а де твій аватар? :)