Відповідь: Що робити з ісламом? думаю, тут ви когось цитували... у цій фразі... Але цілком з нею згоден!
Відповідь: Що робити з ісламом? Я з Вами згоден на 100% Питання про одяг починаю не я можете перечитати. А хтось дуже стурбований проблємою жінок в ісламі. Не відповіш - напишуть, тема нє удобная ось з'їхали. Відповідаю, ви агресивний
Відповідь: Що робити з ісламом? Сергію, зараз в Українському суспільстві досить інших проблем - спільних для людей будь-якої віри. І коли звичайну бійку футбольних фанатів хтось намагається перевести у політичне русло - це тривожні симптоми. Наприклад, двічі били вікна в Київській Синагозі. Фашисти ? Ні, футбольні фанати. + вікна пошти, + 2 кафе. А галас тільки навколо Синагоги. Ви розумієте, куди я веду ? Все, мир-дружба! А якщо особисто Ви, Сергій, хочете викликати ідиосинкразію особисто у мене, Бориса, то скажіть мені фразу типу "Тільки ми пізнали істину а ви всі помрете (в Армагедоні, в пеклі і т.п.)". Мабуть і Вам неприємно дещо чути. Ну так з"їдемо з теми. ОК ?
Відповідь: Що робити з ісламом? Жарт. Якщо чесно то ми всі помремо. Головне, що не знаємо коли. Салям!
Відповідь: Що робити з ісламом? Шановні форумляни й форумлянки! Тут - філософсько-релігійна гілка, а не "салон-подіум". Може чиїсь дописи діють на Сергія провокативно. Ну такий вже темперамент у Сергія, ну так вже реагує людина. Крім "ганчірок" інших запитань немає, подумайте ? З повагою до всіх учасників дискусії.
Відповідь: Що робити з ісламом? Я більше не буду відповідати на питання про одяг. Не хоче носити afterstep паранджу, ну то хай не носить! Вам дозволяю не носити паранджу
Відповідь: Що робити з ісламом? Я теж вважаю, що хустку чи паранджу чи ще якийсь інший прикриваючий убір має вибирати сама жінка зі свого внутрішнього покликання, а НЕ НАВ"ЯЗЛИВО! Мене цього робити би ніхто не змусив, бо розцінюю цей чинник як фактор обмеження моєї волі, я свободу я ціню у житті понад усе. Саме тому, християнство - це моя релігія, бо Бог залишає за мною право вибору! І це для мене найбільше щастя!
Відповідь: Що робити з ісламом? ги, я радий, що парочка моїх постів "дістала" вас аж настільки, що, крім набутого словесного поносу, ви ще й забули канву суперечки Те, що ви не вмієте уважно читати - я вже давно пересвідчився. Але от підколки на рівні початкової школи - ну то вже дійсно файно! Скажіть, невже обрізання та навернення в іслам робить всіх людей настільки недалекими? -- Приклад - ісламські студенти - переважна більшість так сказати, лице ваше! горілку п'ють лише як стемніє - шоб Аллах не бачив і не сумував з того приводу
Відповідь: Що робити з ісламом? Свобода понад Законом Бога! Можна не молитися - це обмежує свободу. Можна до церкви не ходити - це обмежує свободу. Так в нас є свобода вибору, обнак якщо назвався віруючим то будь ласка виконуй приписи своєї релігії.
Відповідь: Що робити з ісламом? ну не треба бути таким впевненим в силі свої слів Просто в мене гарний настрій. Про подібне писалося в сусідній темі. Навчіться читати. А що таке ісламські студенти? Ви в релігійному закладі начаєтеся?
Відповідь: Що робити з ісламом? Позиція деяких течій християнства на покриття голови жінкою. Це не відповідь, це інформація. Джерело: http://rusbaptist.boom.ru/pokry.html
Відповідь: Що робити з ісламом? Борис, обратите внимание... Сергей, тем или иным способом все равно возвращается к тому пресловутому покрывалу, а не другие форумчане. Видно для него это очень важно, как знак власти над равноправным человеком - женщиной... В "Вечной книге", можно найти подтверждение цитатами всех своих убеждений, такая уж это книга... Но ведь Сергей выбрал из всего только это: