Відповідь: Що робити з ісламом? Ва Алєйкум ас-Салам ва РахматуЛлагі ві Баракатуг! Дуже радий, тебе брате бачити на цьому форумі.
Відповідь: Що робити з ісламом? Ну, сприймаю і мирюсь, нема проблем. А дехто натомість намагається тлумачити ці "путі господні" і робити вигляд, що вони дуже справедливі. А я не даю порад Богові. У Нього своя мораль, якщо Він існує. Але ж тут нема примусу. Хіба що в тому, що, не маючи ніякої роботи, важко вижити; людина змушена на якусь влаштовуватись. Але можна вибирати між різними місцями роботи (якщо тільки не йдеться про надто вже "депресивний регіон"). А Ви натомість вірите в Бога-монополіста. Нема можливості вибрати іншого. Вибір лише між пеклом і підкоренням; трохи схоже на вибір між гаманцем і життям. Правда, насправді людина просто може вибрати іншу релігію, але ж Ви думаєте, що інші релігії хибно описують світобудову. Так, це Його вина, бо Він недостатньо чітко інформує людей про те, яка релігія істинна. Якби інформував, то не було б у світі такої різноманітності релігій. Це схоже на те, що було б, якби юридичні закони ніде не публікувались, а люди лише здогадувалися б про них за якимись переказами; а тюрми мали б таку особливість, щоб ніколи не було відомо, хто потрапив у тюрму; і щоб, незважаючи на це, чітко діяв принцип, що незнання закону не звільняє від відповідальності. Ще й як буде здивована, якщо вона, наприклад, вірила у християнство, а дізналася, що Суд буде ісламським, або навпаки.
Відповідь: Що робити з ісламом? Ну що Ви, дівчинко-Черешенько... Які сестри, це ж мугаметянство!!! Ви взагалі на цю гілку певно ще й без паранджі заглянули?! :ninja: Ай-я-яй, сказано ж, пункт другий - притримуватись шаріату!
Відповідь: Що робити з ісламом? Та бачу, що дискримінація тут страшна! Треба мовчати і носа свого нікуди не пхати. Ну що ж, доведеться тоді дотримуватись і замовкнути навіки !
Відповідь: Що робити з ісламом? Отак, вже краще... В муслімстві жінка повинна знати своє місце! Буцім вам тут хтось право давав говорити?! І взагалі, ісламський рай для чоловіків, жіночки туда лише в якості гурій... :dance:
Відповідь: Що робити з ісламом? Все, полишаю це місце чоловікофобії, цей патріархальний форум тоді! Іду шукати прогресивнішого і феміністичнішого !
Відповідь: Що робити з ісламом? Радикализм религии свидетельствует только о ее молодости и незрелости. В свое время и среди христиан были Крестовые походы, но повзрослели и попустило. И женщину ограничивали очень сильно, но повзрослели и тоже попустило. Встречала я мусульман очень хороших людей, но до паранджи они, кстати, не унижались.
Відповідь: Що робити з ісламом? Чув таке, чув Значить за вашою логікою чим старіша релігія тим флегматичніша? Так? А хіба зараз немає крєстового похода? Офіційно попустило, чи підлаштувалися? Ісламу і не треба «попускатися», жінка в ісламі має значно більше прав ніж вам показують по телебаченню. А паранджу і не треба носити, хіджаб інша справа. А чому обов'язково уніжаться? Значить ходити як повії це символ жіночності?
Відповідь: Що робити з ісламом? Сергію, а хіба вимоги до зовнішнього вигляду жінки в християнському храмі (або синагозі) - це "як повії" ?
Відповідь: Що робити з ісламом? так. Тільки хтось бачить красу жінки, а хтось зосереджується на низості своїх поглядів. То всіх пловців запхаємо в скафандри? лиш через те, що в деяких чоловіків брудні думки в голові?
Відповідь: Що робити з ісламом? ??? Я про інше. Просто шановна zet чомусь важає обяг жінки згідно закону Бога уніжєнієм. Ось я і питаю, може те що половина жінок зараз ходять як повії це нормально?
Відповідь: Що робити з ісламом? це не одяг. паранджа - це упаковка свого товару/худоби для кращого збереження. Тобто - мішок на голову, і нічого очі на моє майно п'ялити.
Відповідь: Що робити з ісламом? Сергію, жінка, приймаючи Іслам, думає, погоджується (чи не погоджується і не приймає). Якщо добровільно приймає - то не є приниження. Щодо стилю жінок - кому що подобається. В тому числі мешканцям і мешканкам колишніх республік Середньої Азії. Тоді чому турки так чіпляються до слов"янок - туристок та заробітчанок ?
Відповідь: Що робити з ісламом? P.S. до речі: свого часу іранський шах Реза Пехлеві вирішив дозволити НЕ носити паранджу. Указ не подіяв. Тоді він видав указ в іншій редакції: "Паранджу носити необов"язково. Обов"язково лише жінкам - (перелік хвороб та покарань) і повіям". Розповідали про це мешканці Середньої Азії - і слов"яни, і корінні. Останні ніби не засуджували шаха. Зрозумійте, я не критикую Іслам та його зовнішню атрибутику. Але Ваші порівняння здаються мені в якійсь мірі "контрастними".
Відповідь: Що робити з ісламом? Навіть коли тут з'явиться мусульманка і буде писати, що вона самостійно прийняла рішення. Всерівно ж будуть писати, що це не так.