Що робити з ісламом?

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем KabMiner, 9 лют 2007.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Що робити з ісламом?

і це нормально, але вони не народжені від Святого Духа, а від людини...

2. tradakad

tradakad Well-Known Member

а. вже бачу. дякую що процітували

главу тільки додайте будь ласка.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

шукав по Біблії.
    Йосип не був біологічним батьком, але Він був чоловіком Марії і опікувався як земний батько.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

будь ласка.

5. SerhijS

SerhijS Well-Known Member

І де він назвав себе Сином Божим?

І ще питання, чому Іван Хреститель вже після того як минув час, сидячі у в'язниці посилав своїх учнів до Ісуса (мир йому) питати чи він Христос?

6. Forpost

Forpost Стоїк

Мих на то не дасть відповіді не його рівень

7. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

може, щоб вивести у більш нейтральне русло - виведемо суперечку в площину мусульманство vs іудаїзм? адже то протистояння актуальне й по нині ;)

8. SerhijS

Ассаляму алейкум!
    Я так зрозумів він мав на увазі, що типу християнство це вже пройшло і тепер вони білі та пухнасті :)

9. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

SerhijS, а ви шиїт чи сунніт?

10. Омар Люлька

Омар Люлька Well-Known Member

За те, що опікувався, то молодець, але ж принципова потреба, щоб в майбутньому Царю-Помазанцю текла кров Давида(ас)...

11. SerhijS

Якщо ви про звичаї які перетворюють наш народ на худобу, та дибілів то я і до прийняття ісламу намагався з ними боротися.

Я навіть не буду нагадувати :) як Володимир не те що сам, а навіть насильно всю державу духовно підкорив тогочасному реальному ворогу.
    А що таке історичний ворог?
    І хто більше зла зробив Україні? Татари які в багатьох випадках казакам допомогали, чи християнська Московщина та християнська Польща?
    Які мусульмане запровадили кріпацтво? Які мусульмане знищили Січ?

• Подобається Подобається x 1
  12. SerhijS

Сунніт

13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

1 І сталось, коли Ісус перестав навчати дванадцятьох Своїх учнів, Він звідти пішов, щоб учити, і по їхніх містах проповідувати.
    2 Прочувши ж Іван у в'язниці про дії Христові, послав через учнів своїх,
    3 щоб Його запитати: Чи Ти Той, Хто має прийти, чи чекати нам Іншого?

4 Ісус же промовив у відповідь їм: Ідіть, і перекажіть Іванові, що ви чуєте й бачите:
    5 Сліпі прозрівають, і криві ходять, стають чистими прокажені, і чують глухі, і померлі встають, а вбогим звіщається Добра Новина...
    6 І блаженний, хто через Мене спокуси не матиме!

7 Як вони ж відійшли, Ісус про Івана почав говорити народові: На що ви ходили в пустиню дивитися? Чи на очерет, що вітер гойдає його?
    8 Та на що ви дивитись ходили? Може на чоловіка, у м'які шати одягненого? Аджеж ті, хто носить м'яке, по палатах царських.
    9 По що ж ви ходили? Може бачити пророка? Так, кажу вам, навіть більш, як пророка.
    10 Бо це ж той, що про нього написано: Ось перед обличчя Твоє посилаю Свого посланця, який перед Тобою дорогу Твою приготує!
    11 Поправді кажу вам: Між народженими від жінок не було більшого над Івана Христителя! Та найменший у Царстві Небеснім той більший від нього!
    12 Від днів же Івана Христителя й досі Царство Небесне здобувається силою, і ті, хто вживає зусилля, хапають його.
    13 Усі бо Пророки й Закон до Івана провіщували.
    14 Коли ж хочете знати, то Ілля він, що має прийти.
    15 Хто має вуха, нехай слухає!
    16 До кого ж цей рід прирівняю? До хлоп'ят він подібний, що на ринку сидять та вигукують іншим,
    17 і кажуть: Ми вам грали, а ви не танцювали, ми співали вам жалібно, та не плакали ви...
    18 Бо прийшов був Іван, що не їв і не пив, вони ж кажуть: Він демона має.
    19 Прийшов же Син Людський, що їсть і п'є, вони ж кажуть: Чоловік ось, ласун і п'яниця, Він приятель митників і грішників. І виправдалася мудрість своїми ділами.

20 Ісус тоді став докоряти містам, де відбулося найбільш Його чуд, що вони не покаялись:
    21 Горе тобі, Хоразіне, горе тобі, Віфсаїдо! Бо коли б то в Тирі й Сидоні були відбулися ті чуда, що сталися в вас, то давно б вони каялися в волосяниці та в попелі.
    22 Але кажу вам: Легше буде дня судного Тиру й Сидону, ніж вам!
    23 А ти, Капернауме, що до неба піднісся, аж до аду ти зійдеш. Бо коли б у Содомі були відбулися ті чуда, що в тобі вони стались, то лишився б він був по сьогоднішній день.
    24 Але кажу вам, що содомській землі буде легше дня судного, аніж тобі!...
    25 Того часу, навчаючи, промовив Ісус: Прославляю Тебе, Отче, Господи неба й землі, що втаїв Ти оце від премудрих і розумних, та його немовлятам відкрив.
    26 Так, Отче, бо Тобі так було до вподоби!
    27 Передав Мені все Мій Отець. І Сина не знає ніхто, крім Отця, і Отця не знає ніхто, окрім Сина, та кому Син захоче відкрити.

28 Прийдіть до Мене, усі струджені та обтяжені, і Я вас заспокою!
    29 Візьміть на себе ярмо Моє, і навчіться від Мене, бо Я тихий і серцем покірливий, і знайдете спокій душам своїм.
    30 Бож ярмо Моє любе, а тягар Мій легкий!
    (Матв.11:1-30)

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вiд Iвана 17

1 По мові оцій Ісус очі Свої звів до неба й промовив: Прийшла, Отче, година, прослав Сина Свого, щоб і Син Твій прославив Тебе,

18 Ніхто Бога ніколи не бачив, Однороджений Син, що в лоні Отця, Той Сам виявив був.

34 І я бачив, і засвідчив, що Він Божий Син!

49 Відповів Йому Нафанаїл: Учителю, Ти Син Божий, Ти Цар Ізраїлів!
    50 Ісус відповів і до нього сказав: Через те віриш ти, що сказав Я тобі, що під фі?овим деревом бачив тебе? Більш від цього побачиш!

16 Так бо Бог полюбив світ, що дав Сина Свого Однородженого, щоб кожен, хто вірує в Нього, не згинув, але мав життя вічне.

17 Бо Бог не послав Свого Сина на світ, щоб Він світ засудив, але щоб через Нього світ спасся.

18 Хто вірує в Нього, не буде засуджений; хто ж не вірує, той вже засуджений, що не повірив в Ім'я Однородженого Сина Божого.
    (А Ви вірите?)

35 Отець любить Сина, і дав усе в Його руку.

36 Хто вірує в Сина, той має вічне життя; а хто в Сина не вірує, той життя не побачить а гнів Божий на нім перебуває.

20 Бо Отець любить Сина, і показує все, що Сам робить, Йому. І покаже Йому діла більші від цих, щоб ви дивувались.
    21 Бо як мертвих Отець воскрешає й оживлює, так і Син, кого хоче, оживлює.
    22 Бо Отець і не судить нікого, а ввесь суд віддав Синові,

ЩЕ, ЧИ ДОСИТЬ?

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чому? А духовний звязок не рахується?

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

кріпацтво - ні, а от рабство - прошу дуже. Прикували до галери і греби так років 20.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

рейди на Україну робили і жінок викрадали для розваги чи то колекціювання.

18. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

це не мусульманство....
    це екноміка кочових народів (читай: кримських татар) на цьому була зав’язана...
    коли погромили кримське ханство, за легендою правителями були гіреї — нащадки темучина, то й економіка занепала...
    тому й така невтішна доля в кримських татар...

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

мусульмани ні Січ не нищили, ні жінок не викрадали.

В Османській імперії напевно 99% турків були мусульманами.

20. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

нищили та знищили (таки наші однофорумчани-мусульмани праві) московити...

а де твій аватар? :)