Відповідь: Що робити з ісламом? Звичайно немає! І терористів також немає, і нарко-, рабо-торговців. Взагалі нічого немає, що не передбачено Кораном. Уявіть собі, що в немусульман - все те саме..... в теорії. Всі проблеми починаються на на етапі практичної реалізації всіх цих прав. Вона може піти в Конституційний суд. І суд на протязі...нетривалого часу винесе справедливе рішення, якщо звичайно ніхто не буде чинити тиску на суддів, ніхто з суддів не захворіє, чи чоловік не звільнить когось із них з роботи. ) Одним словом - все як у нас.
Відповідь: Що робити з ісламом? добре, що Ви відрізняєте побут, терроризм і все інше від релігії. багато чього з того, що перелічили дійсно прикривається Ісламом та ім"ям Аллаха (Свят Он и Велик)... так само прикривались ті , що організовували ррізню в ім"я Христа та різні крестові походи робили.. так само прикривалися Богом багато людей із різних народів та різних рас, але терроризм, зло - не має ні релігійної ні національної ознаки.. і Іслам проклинає террор! тобто в іншіх релігіях чи в "светской" жизни? це трохи різні поняття. спочатку треба відокремити "у нас" - це у кого? а потім робити висновки.
Відповідь: Що робити з ісламом? До речі, пригадала собі. У мусульманстві вважають, що кожна людина народжується (тобто є вже від народження) мусульманином, але потім за вибором власним чи своїх батьків стає християнином, буддистом і т.д.
Відповідь: Що робити з ісламом? Вибачайте за оффтоп. А ви знаєте іврит? Бо я хотіла знати зміст цієї пісні.
Відповідь: Що робити з ісламом? Ітак, ми дійшли до того, що помазаник=месія=христос. Але, що робити з Кіра? А помазаник - це ширше поняття, ніж месія, чи христос, бо помазаником міг бути і священник і пророк і їх було багато, а Христос був один, нє? Тому коли йде мова про помазанника Кіру, то про кого йде мова?
Відповідь: Що робити з ісламом? Ви можете читати: а) чужий переклад Корану, що не є Святим Письмом(не я придумав). б) свій перклад Корану, що також, як і кожен переклад Корану не є Святим Письмом. Ще варіанти є?
Відповідь: Що робити з ісламом? з Вами потрібне не металеве, а просто сталеве терпіння. помазаник не може бути ширшим поняттям за машиах чи христос, бо ЦЕ ВСЕ ОДНЕ СЛОВО ТРОЬМА МОВАМИ ну якщо Ви вже так не зрозумієте... а стосовно Кіра - він був наведений як приклад з метою показати , ЩО НЕ ОДНОГО ІІСУСА (мир йому) називають в Біблії машиахом, (тобто христом тобто ПОМАЗАННИКОМ як і написанно в українському варіанті Біблії... невже ЦЕ не зрозуміло? НЄ. Ісус (мир йому) був як особистість - один, але "христос" використовується НЕ ТІЛЬКИ до нього, а і до ІНШИХ ЛЮДЕЙ невже Ви досі не розумієте, що і христос і машиах - це ОДНЕ слово яке перекладється на українську саме як ПОМАЗАННИК та ВИ ж САМІ казали спочатку не "про помазанника Кіру" (тобто не кому чьому у відношенні до Кіра) а "до свого помазанця Кіра" (тобто Кір сам як раз і є тим помазанцем) цітую Вас же... дивина та й годі.. Ви взагалі читали що, Вам Омар написав стосовно його здивування ? це як раз його наступний пост з Вашим.. то про кого йде мова? про Кіра, який був царем, тому його називали ПОМАЗАНЦЕМ або ХРИСТОМ (на грецькій) або МАШИАХ (на івріті) "заговариваетесь батенька" (с) одне.. тільки чьому з великих літер? що значить "не зовсім"?? я ж особисто вже Вам раз 15 точно те казав... а) що є перекладом Корану, є лише перекладом Корану а не КОраном. соррі за тавтологію.. б) найвидатніші вчені дуже обережно ставляться до перкладу та ТОЛКУВАННЮ Корану, а Ви гадаєте, що я отак взяв перевів Останнє Послання і сиджу читаю цей переклад? ееее.. Мих, без образ, ок? але ВИ мене здивували.. тому що ГОЛОВНИЙ варіант, як я вважаю, видно неозброєнним оком. Ви взагалі абули про те, що якщо я знаю арабський алфавіт та вимову, то я можу читати саме Коран а не перклади з тлумаченням? тобто САМЕ Коран на арабській) чи Ви читаєте Біблію без коментарів та тлумачень та самі все тлумачите як Вам заманеться? ...
Відповідь: Що робити з ісламом? колись нахватався ідей - і Біблію проштудувати якимога глибше - саме як дослідник, і арабську вивчити щоб вільніше читати Коран, і іврит вивчити об розмовляти з іудеями про релігію саме на івріті, але єтакий фактор як час який спиває дуже швидко і мало що встигаєшь робити, тому на разі надалі алфавітів , та трохи читання (за арабську) справа не продвинулась..
Відповідь: Що робити з ісламом? не "ок". будь який переклад НЕ Є Кораном. але це не значить, що це не Святе Письмо, тому що якби щось було "искажено" - от тоді б це не було Святим Письмом, бо туди щось було б додано... невже не відчуваєте істотної різниці?
Відповідь: Що робити з ісламом? та читати і перекладати - то є різні речі. Читати Коран, як святе письмо - можете, а розуміти, - як переклад, а не як святе письмо...
Відповідь: Що робити з ісламом? а я й не казав, що Ісайя показував - не перекручйте будь ласка мої слова Ісайя пророкував.. а я навів приклад, що не лише Іісуса (мир йому) називали помазанником (тобто христом) у Бібліії , а й інших людей окрім нього