Що робити з ісламом?

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем KabMiner, 9 лют 2007.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Що робити з ісламом?

Е, ні..... Вирвати цитату із контексту і прокоментувати на свій лад...
    Ісус допоміг жінці, чи ні? Допоміг. Значить не тільки для ізраїльтян прийшов? Ви тут 100% не праві.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Забув... маючи багато жінок, я б взагалі компутера не бачив....

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

От уявляю: Мих і в нього чотири жінки і в яку сторону світу він не рухнеться..... ні, я не уявляю....

4. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

а чотири тещі - як воно?

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

:eek: :eek: :eek: :eek: :D

6. tradakad

tradakad Well-Known Member

ну а щось більш суттєве аніж подколи - можете сказати? так би мовити "по делу"

давайте трохи дифференцюємо - чия саме теорія* моя особисто? чиї саме реалії життя? мої особисто? трохи поконкретніше можна?

я й бачу , що нажаль, більшість людей саме так і будують свої щанна про Іслам. а ще туди додається телевізор, змі та таке інше...

а я (як я інші мусульмани) в своєму житті базуєються на КОрані, Сінні нашого Пророка (с.а.в.с.) та нормах Шаріату...

а "в кине" багато чього можно побачити...

здється там деякі жінки ще в чадрах ходили чи в паранджах? так? Ви мабуть будете страшенно здивовані ,але в Ісламі немає ні паранджі ні чадри...

знову книги, повісті, романи.. шановний - не переплутуйте грішне з праведним, не в"язуйте в одне національні традиції та "устої" та норми Ісламу

4 жены - это не правило. можно и одну. кстати.

навскидку для справки. каждой из жен должно: уделяться равное количество денег ,внимания, времени.

у каждой должен быть свой дом, каждую жену мсульманин обязан содержать, одевать, кормить, развлекать, делать подарки и т.д. и т.п. и жена вправе развестись с мужем если муж не выполняет этих обязанностей...

жена удовлетворять мужа (когда он не болен). жена не обязанна ни готовить ни заниматься хозяйством..

жена не обязанна рабоать (как я говорил ) муж обязан содерать ее.

жена вправе обладать собственным имуществом или деньгами на которые муж права не имеет. естественно если жене хочется - она может например бизнесом заниматься...

главное - слушать мужа если его слова не противоречат Корану и сунне Прорка (с.а.в.с.)

7. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Допоміг??? Та він кровоточивій дозволив доторкнутися і не почав кричати, що вона нечиста і він тепер теж нечистий, і до храму не побіг із голубами! Це не просто допомога, він її віру ще більше підсилив!
    ЦЕ щодо кровоточивої.
    Щодо крихт та песиків, то там прихований зміст є. ;)

8. tradakad

tradakad Well-Known Member

жінка просила допомоги - Ісус сказав, що посланий для ізраїлю, але вона наплягала - і Ісус змилостивився і таки допоміг... а те що значить для Вас чи не значить, це лтве висновки НЕ ГЛЯДЮЧИ НА слова САМОГО Ісуса (мир йому) - чи по Вашому він казав їй неправду лише з тією метою, щоб насправді можна було читами "между строк" і самому розуміти сенс його дій? я ж кажу -самому можна по всякому нарозуміти, але слова Ісуса (мир йому) говорять інше.. чи Ви не вірите його словам? я не провокую Вс. я просто запитую...

9. SerhijS

SerhijS Well-Known Member

А, що ви знаєте про шаріат? Крім страшилок.

Ага, звичайно, набагато радосніше бути однією дружиною, а чоловік у той час буде ублажать коханок. Наробити дітей потім кинути їх, одружитися на іншій. Це набагато приємніше. :)
    А взагалі зараз полігамія дуже рідке явище бо кожну дружину ТРЕБА забезпечити матеріально, кожній ТРЕБА окремий будинок і ще багато чого ТРЕБА.

10. Liliyah Romanova

Я вже то саме писала, не чують. :sad:
    Усім "про це" в голові і тещі...

• Подобається Подобається x 2
  11. zet

zet Дуже важлива персона

А кто будет определять противоречат ли слова мужа корану? Он сам? :)
    Ничего хорошего я ваших перечисленных пунктах для словянки не обнаружила. Я не игрушка и не кукла, чтобы мне гарантированно уделять или не уделять внимание. Я и сама в состоянии уделить внимание любимому мужчине, если он любимый, если он заслужил, но не подарками или деньгами, а любовью своей, уважением и верностью. Если буду очень любить, то не прощу неверность, но позволю выпросить у меня прощение. А если буду еще и мудра, то сделаю вид что не заметила небольшого загула, а только дам почуствовать свою вину любимому.. Но я славянка! Я сама буду решать как поступить, а не потому делить любимого с другими, что мне за это будет гарантирован кусок хлеба. Я сама на тот кусок в состоянии заработать.

12. afterstep

шановний пане - чи як вас там? от підзабув - хіба сяду підчитаю ;)
    --
    я не хочу вас ні в чому переконувати - ви вже переконані ;) і навіть підколювати не хочу - вас вже не підколеш. Навіть нагадувати, що просто так відкинути звичаї своєї країни і прийняти звичаї чужини - історичного ворога - теж не буду ;)
    Воно якось так склалося, що в коростені в селах народ і "бурячанку" поважає, і салом закушує... Хоча - шаріат у виняткових випадках може це пробачити ;)
    --
    Шановний (як же ж то звертатися?)
    Я розумію, що у вас так склалася доля, що ви на ці граблі наступили - звиняйте, більше я в цю гілку лазити не буду ;) але ви якраз видаєте уявне за дійсне, ви пробуєте створити свій новий абстрактний світ ;) Шкода праці - та то ваша праця, і ваше право марнувати її ;)
    --
    Звиняйте - більше не лізтиму. Надто вже ваші дописи "предментні" щоб на них відповідати...
    "Художня література", "ЗМІ".... Міняйте штампи, шановний!

13. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Ну дык! Мы такие!;) :D

14. Liliyah Romanova

Ходіть на сусідню гілку оффтопити. :D

15. afterstep

що він гнучкий, як українське законодавство ;) як фірман поверне - так воно і буде ;) а далі все від пурєдності фірмана залежить ;)
    Про страшилки ви казали не писати - то про смертні гріхи не згадуватиму... Причому зауважте - в християнстві смертні гріхи не викликають негайної страти ;)
    ну, і ще шаріат у виняткових випадках закриває очі на поїдання мертвечини, крові, свинини... так узбеки і казали - РА - то саме той передбачений шаріатом виняток ;)

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вигадка. Нема там такого. Це просто Ваша вигадка. В Ісая 45:1 слово Христос, Месія просто не зустрічається.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ісус цим показує нам, що він спасає кожного - була б віра.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Саме про песиків тут йдеться, а чоловік читає і думає, що все так просто.

19. Омар Люлька

Омар Люлька Well-Known Member

Дійсно, не завжди є час відповісти на Форумі... тут вибачайте...
    Ну що, дивилися в Євангеліях, описання дитинства Ісуса(ас)? Можете в Марка і Івана не дивитися, тільки в Луку і Матфія... Мені цікаво Ваше враження на рахунок прочитаного?

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це запитання я вже не раз читаю і не тільки від Вас напевно. Що Ви хочете почути? Читали трішки, а є запитання?

а де твій аватар? :)