Відповідь: Що робити з ісламом? а мусульманську Росію уявляєте? а Францію? а скільки там мусульман Вам відомо?
Відповідь: Що робити з ісламом? Цитата: Допис від Мих Прихід Бога завжди в потребі... Люлька: Для язичника звичайно, але не для монотеїста... Дивна позиція.
Відповідь: Що робити з ісламом? Тоді чому свідки Ісуса називають просто посередником, не ангелом, не Богом, а просто - посередник.
Відповідь: Що робити з ісламом? Ліліє, якщо Ви не проти, то я відповім на це Ваше повідомлення. Ви, що наповному серйозі вважаєте, що мусульманскі батьки меньше люблять своїх дітей ніж христянскі? Чи навпаки діти менше люблять батьків, ніж і християнських сім'ях? Чи братів і сестер? Просто в Ісламі любов, це щось реальне, а не деклеративне. Дійсно я не можу сказати, що я люблю все людство, когось я люблю, когось ні. Це чесні почуття, і взагалі навіщо Богу моє лицемірство? Не цей рахунок блискуче виразився російський бард Олександр Башлачов: І дійсно, хтось з християн цього форуму може сказати, що "чужих не известных", він любе так як і "как подругу, как дочь, как невесту"?
Відповідь: Що робити з ісламом? Все таки хотілось би в форумських християн дізнатись про дитинство Ісуса(ас), якщо і не три роки, то хочаб днів десять....
Відповідь: Що робити з ісламом? Ну про це ж написано в Євангелії! А його можуть читати не лише історики!
Відповідь: Що робити з ісламом? По моїм данним, в грецькому тексті в фразі - "ось син Мій єдинородний" не має слова "мій", лише - "ось син єдинородний", тобто син в якого тільки один "родитель".
Відповідь: Що робити з ісламом? А ще синами Бога в Біблії називають також усіх євреїв... І всі вони єдинородні?
Відповідь: Що робити з ісламом? Ну чому ж повернути? Якщо там не стоїт "мій", то не був Ісус(ас) єдинорідним Сином Бога. Так просто сином Бога, як янголи чи юдеї...
Відповідь: Що робити з ісламом? Просто, в такому ракурсі я ніколи цю фразу не здогадався зрозуміти....
Відповідь: Що робити з ісламом? Юдеї - так, всі, якщо Ієремія каже правду. дивимося (Ієр. 1:9) та (Ісход, 4: 22) а всі інші (не юдеї) доречі у юдеїв називаються гої, і одна з причин цього саме це. ось прочитайте будь ласка
Відповідь: Що робити з ісламом? Головне, Коран ми не можемо обговорювати, бо оригіналу ми не розумієм, а решту можна списати на перекладача. Вигідна ситуація, нє?