Відповідь: Що робити з ісламом? Аргумент може і вагомий, але не 100%. Я думав, що Коран, як Євангелія писалися за Божим надхненням, а виявляється - ні.
Відповідь: Що робити з ісламом? не зрозумів... Старий Заповіт складається з багатьох книг, наприклад, Тора (п’ятикнижжя) — написано було моісеєм... а коран?...
Відповідь: Що робити з ісламом? :D :D :D зірка? У християнстві, СергійС, таке поняття, як самий хороший християнин, чи самий відомий, чи самий популярний - немає і звучить смішно. Не знаю, чи ісламі це може не так? може вислів "самий відомий ісламський проповідник" звучить нормально, але з точки зору християнства.... даруйте...:D
Відповідь: Що робити з ісламом? Знаєте, тут на гілці є два мусульманина, але вони раніше були християнинами і вони Біблію знають десь так само, як ми - решту, а от Коран ми - зовсім не знаємо (про себе), а наші друзі знають, трошки краще, ніж ми:D , і тому важко щось дізнатися нове у цій релігії.
Відповідь: Що робити з ісламом? Та я звідки знаю? Вони там на чомусь з памяті на арабській писали. Рахувати "на чомусь", що це вже Коран, чи коли вже він був у вигляді книги? Я хотів щось дізнатися, але наші мусульмани або не розговорчиві, або і самі не знають.
Відповідь: Що робити з ісламом? Новий Заповіт писався одразу по воскресінню Ісуса, коли написали Коран?!. хто дасть чітку відповідь?
Відповідь: Що робити з ісламом? Як це не вагомий? Якщо в одному перекладі одне, а в іншому взагалі інший то який істиний? З чого ви це взяли? Сури Корану передавалися Мухаммаду, від проголошував іх і люди запам'ятовували та записували їх. А ось початок однієї з книг Нового Завіту. Тому, що багато хто брався складати оповідання про речі, які сталися між нами, як то нам передали ті, що були від початку наочними свідками й слугами Слова, вирішив і я, вивідати про все докладно від початків, тобі написати за порядком, високодостойний Теофіле, (Лк.1:1 - 3) З даного тексту очевидним стає, що суб'ектом цього "доброго послання" (по грецьки - "євангеліон") є не Бог, а людина, причому не очевидец, а оповідаючий с чужих слів одно з багатьох оповідань Іісусового вчення. Муххамад проголошував їх починаючи з 610 р до самої кончини в 632 р. Тобто на протязі 22 років. Якщо ви прочитали статтю то там йдеться про те, що відома людина вирішила знайти протиріччя та помилки в Корані і що з цього вийшло. А насправді я не люблю такі повідомлення і сам. Невже?
Відповідь: Що робити з ісламом? Пророк Мухаммад (хай благословить його Аллаг та вітає) отримував сури Корану, передавав людям, а вони їх запам'ятовували та записували. І звичайно арабською тобто мовою якою вони були дані . Ісус (мир йому) не проголошував Євангеліє грецькою, тільки чомусь книги Нового Заповіту написані грецькою.
Відповідь: Що робити з ісламом? Пупер, Коран був написаний пророком Мохамедом. Властиво, Пророк є і основоположником ісламу як релігії. Ось деякі деталі з його життя. Народився в 570 році, походить з Хашемісьтського клану, який являється гілкою Курейшського племя. Виглядає досить трагічною особою. Відразу після народження помирає батько, коли мав 5 років, померла мати. Його дід взяв його до себе, але через 2 роки помирає так само. Має великий інтерес до духовних питань. В віці 12 років познайомився з сирійським монахом, який був його вчителем. В віці 25 років його дядько женить його на 40 річній богатій вдові яка йому народила 4 дочки і 2 сина, які знову ж таки дуже швидко померли. Дуже часто "замикається" в пустельній печері, де за його твердженням з 610 року йому почав зявлятися архангел Гавриїл, який заставив його вивчити напамять все, що він йому продиктував, тобто Коран, який згодом і був записаний. Мохамед починає збирати своїх прибічників, які становляться першими мусульманами і які були в основному друзі і родичі Пророка. З цього часу вони починають поширювати Іслам, в основному за допомогою зброї. Не гребують і пограбуванням купецьких караванів, купців забивають. Іслам поширюється швидко. Мохамед мав ще багато жінок, найбільш кохана - Айша з якою проводить свої останні дні де і помирає 6 липня 632 року.
Відповідь: Що робити з ісламом? дякую, педро... просто у всіх (пардон: більшості) релігій священні книги писалися по смерті пророка... не оминуло це і Біблію, і буддизм тощо...
Відповідь: Що робити з ісламом? От Педро про мусульманство одним постом більше ясності вніс про цю релігію, ніж ми тут 17 сторінок мусолимо разом з представниками цієї течії.