Відповідь: Що робити з ісламом? ніби ніхто не знає коли виник іслам?.... ви би ще порівняли зі зороастризмом....
Відповідь: Що робити з ісламом? так чого ви порівнюєте з юдаїзмом?.... давайте одразу зі зороастризмом... найстарша світова релігія вважається...
Відповідь: Що робити з ісламом? Прочитайте, що пише Люлька і зрозумієте. А він каже, що все почалося з Адама.
Відповідь: Що робити з ісламом? А я іслам поважаю. Я про нього багато не знаю. Я так лиш, понадкушувала трохи знань, але поважаю. Миху, ви так даремне. Марія чи не єдина жінка, згадана в корані. І поважають її також.
Відповідь: Що робити з ісламом? Чому це? Коли Ви критикуєте чужу релігію (будь-яку) Ви що ставите себе на рівні Бога? І нам дано знати, що все обмежене в часі та просторі, не може бути всемогутнім. Чи Ви з цим тверженням не згодні?
Відповідь: Що робити з ісламом? Це загально християнське пояснення я вже чув, питання чому? Невеличка підказка, можливо не всі пророчества виконались? А ще, я часто чув від традиційних конфесій Християнства коли вони критикують адвентистів, свідків та ін. аргумент, що в нас два тисячоліття зберігаєтся традиція, а ви півтора століття назад появились, і вже беретесь нас повчати як Біблію розуміти. Аргумент справедливий, але чого ж його не застосувати до юдеїв? У них давніша традиція ніж в християн, то справедливо їхнє розуміння "Машиаха" брати за вірне, ІМХО. Значить спочатку требе повірить, що Бог прийшов, а вже потім в приході Бога можно і сенс побачити? Але ж і пророк також? Якщо вірити откровенню, то звичайно не просто пророк, хіба кожному пророку довелося побувати в Раю? Тому, логіка "не об'явлено про пророка, значить пророка небуде", тут не проходе. Ну, що були і є християни монотеїсти, я не заперечую, але ж з Трійцею, не все чисто...
Відповідь: Що робити з ісламом? Тут, ІМХО, в нас однаковий погляд. Бог створив в цьому світі все, в т.ч. добро і зло, а вже в людини(як і в диявола) право на вибір. Ви мене не зрозуміли, ми вважаємо, що всі монотеїсти, що пішли за останім пророком, того часу, це мусліми, але самі вони себе так звичайно могли і не називати (що й не дивно, навіщо євреям використовувати, арабський термін?).
Відповідь: Що робити з ісламом? а ви розкажіть більш детально про свою віру 1 і стане зрозумілим чому ви її обрали... щодо трійці — це наріжний камінь... свідки теж не приймають "трійцю", я теж, якщо чесно, не зовсім розумію цю філософію...
Відповідь: Що робити з ісламом? Ой, Пупере, це наврядчи в формат форуму вмістится... Я ж і в цю тему забрів, тільки сказати, що українці теж можуть бути мусульманами...
Відповідь: Що робити з ісламом? можуть, чому ж ні?... у мене є хороший знайомий, щоправда, він шиїт (здається)... а ще купа родичів, з ними я не знайомий, але знаю, що вони є (ще з боку дружини)...
Відповідь: Що робити з ісламом? Хрестові походи були спрямовані на те, що зупинити мусульманство. Якщо б не христові походи, то сьогодні Європа могла б бути мусульманською.