Що робити з ісламом?

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем KabMiner, 9 лют 2007.

1. Forpost

Forpost Стоїк

2. Омар Люлька

Омар Люлька Well-Known Member

Відповідь: Що робити з ісламом?

Я, як і 90% мусульманської Умми, сунніт.

3. Омар Люлька

Перейшов. Років десь так 3-4 назад, я був ісламофобом, зневажав Іслам (як і інші релігії та неправославні конфесії) перше моє знайомство з Ісламом було саме як спроба висміювання цієї релігії, але чим більше взнавав я цю релігію тим більше моя позиція змінювалась. І врешті решт, я в минулому році прийняв Іслам.

4. Омар Люлька

Ми віримо, що Іслам (як віра покірності Богу) з'явивився ще с Адамом(ас). Міслім, це той, що йде за останнім пророком, тобто до Ісуса(ас) юдеї були муслімами, після Ісуса(ас) і до Мухаммада(савс) християни. Мухуммад(савс) не створював нову релігію, а тільки відновив стару.

5. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

у мене схожа ситуація зі свідками: чим більше їх взнавав — тим більше переконувався у їх правоті... :)
    зі свідками не спілкувалися?... ;)

6. Омар Люлька

Отут деякі переклади є: http://www.koran.ru/
    Але взагалі будь який переклад, це бліда тінь арабського оригіналу.

7. Forpost

Forpost Стоїк

чи дивились той художній фільм про молодого хлопця який прийняв іслам він ,фільм, мене зворушив(потряс)

8. Омар Люлька

Коли я ще був православним, то багато читав Дворкіна ;), то протой період і писати небуду, а пізніше деяке спілкування було, але після того як вони взнавали, що в принципі я не дуже Біблією цікавлюсь, дискусії припинялись, але враження про свідків в мене не погане. Останій раз спілкувався коли, про кінець "ложной религии" листівки розносили.

9. Омар Люлька

Ви про "Мусульманин"? Так дивився.

10. Forpost

Forpost Стоїк

о видите сунніти можуть зі свідками спілкуватись, а християни бояться як чорт ладану

• Подобається Подобається x 1
  11. Forpost

Forpost Стоїк

12. Омар Люлька

Дякую за відповідь! Цікаво, а звідки внього взялася така влада? Хто його такою владою наділив? Бог?

13. Омар Люлька

Острів просто роблений під заказ, соцреалізмом віддає.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Але без такого підходу ми ставимо себе на рівні Бога. Ми ж апелюємо тільки тим, що нам дано знати.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

1. А вони, розіпявши Ісуса, не змогли Його прийняти як Того, Кого вони чекали. І вони..... ще Його чекають - Месію.
    2. Для того, щоб прийняти: "Христос є Бог", треба прийняти Ісуса, як тОго, який описаний у пророцтвах. Якщо ж це відкинути, тоді і не можливо Ісуса прийняти як Бога. Це є необхідна умова, але недостатня.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

1. Іван не просто пророк. Він апостол, свідок подій, що були в часИ Ісуса.
    Я не читав ЩО говорили пророки про Іванове пророкування. Не чув.
    2. Про Мухаммада я нічого не знаю, а християнство постійно вірить в єдиного Бога з часів Ісуса. І до Ісуса книжники говорили про Єдиного Бога. Не бачу проблем.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бог дав йому вільну волю, от він і збунтувався і пішов проти Творця. Це як людина, створена Богом, живе у світі, створеним Богом і може скоїти вбивство. Звідки в людини така "влада"?

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

А я думав, що мусульмани появилися не так давно відносно. Маєте якусь літературу, де мусульмани згадуються так давно, як скажімо юдеї?

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

А може Ви погано знали християнство, але намагалися критикувати Іслам і тому не могли встояти?

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

а де твій аватар? :)