Відповідь: Що робити з ісламом? Перейшов. Років десь так 3-4 назад, я був ісламофобом, зневажав Іслам (як і інші релігії та неправославні конфесії) перше моє знайомство з Ісламом було саме як спроба висміювання цієї релігії, але чим більше взнавав я цю релігію тим більше моя позиція змінювалась. І врешті решт, я в минулому році прийняв Іслам.
Відповідь: Що робити з ісламом? Ми віримо, що Іслам (як віра покірності Богу) з'явивився ще с Адамом(ас). Міслім, це той, що йде за останнім пророком, тобто до Ісуса(ас) юдеї були муслімами, після Ісуса(ас) і до Мухаммада(савс) християни. Мухуммад(савс) не створював нову релігію, а тільки відновив стару.
Відповідь: Що робити з ісламом? у мене схожа ситуація зі свідками: чим більше їх взнавав — тим більше переконувався у їх правоті... зі свідками не спілкувалися?...
Відповідь: Що робити з ісламом? Отут деякі переклади є: http://www.koran.ru/ Але взагалі будь який переклад, це бліда тінь арабського оригіналу.
Відповідь: Що робити з ісламом? чи дивились той художній фільм про молодого хлопця який прийняв іслам він ,фільм, мене зворушив(потряс)
Відповідь: Що робити з ісламом? Коли я ще був православним, то багато читав Дворкіна , то протой період і писати небуду, а пізніше деяке спілкування було, але після того як вони взнавали, що в принципі я не дуже Біблією цікавлюсь, дискусії припинялись, але враження про свідків в мене не погане. Останій раз спілкувався коли, про кінець "ложной религии" листівки розносили.
Відповідь: Що робити з ісламом? о видите сунніти можуть зі свідками спілкуватись, а християни бояться як чорт ладану
Відповідь: Що робити з ісламом? Дякую за відповідь! Цікаво, а звідки внього взялася така влада? Хто його такою владою наділив? Бог?
Відповідь: Що робити з ісламом? Але без такого підходу ми ставимо себе на рівні Бога. Ми ж апелюємо тільки тим, що нам дано знати.
Відповідь: Що робити з ісламом? 1. А вони, розіпявши Ісуса, не змогли Його прийняти як Того, Кого вони чекали. І вони..... ще Його чекають - Месію. 2. Для того, щоб прийняти: "Христос є Бог", треба прийняти Ісуса, як тОго, який описаний у пророцтвах. Якщо ж це відкинути, тоді і не можливо Ісуса прийняти як Бога. Це є необхідна умова, але недостатня.
Відповідь: Що робити з ісламом? 1. Іван не просто пророк. Він апостол, свідок подій, що були в часИ Ісуса. Я не читав ЩО говорили пророки про Іванове пророкування. Не чув. 2. Про Мухаммада я нічого не знаю, а християнство постійно вірить в єдиного Бога з часів Ісуса. І до Ісуса книжники говорили про Єдиного Бога. Не бачу проблем.
Відповідь: Що робити з ісламом? Бог дав йому вільну волю, от він і збунтувався і пішов проти Творця. Це як людина, створена Богом, живе у світі, створеним Богом і може скоїти вбивство. Звідки в людини така "влада"?
Відповідь: Що робити з ісламом? А я думав, що мусульмани появилися не так давно відносно. Маєте якусь літературу, де мусульмани згадуються так давно, як скажімо юдеї?
Відповідь: Що робити з ісламом? А може Ви погано знали християнство, але намагалися критикувати Іслам і тому не могли встояти?
Відповідь: Що робити з ісламом? http://www.banderivets.org.ua/index.php?page=pages/zmistb/zmistb28 кому цікаво...