Таки правда. Скільки разів там проходив... І чому вона мені запам'яталася як 'Сеінт Мері'??? Ось знайшов розцінки та іншу інформацію про готель Санта Марія
В Трускавці є чотири вида розваг. 1) Пити призначену воду і спілкуватися з людьми, послухати вірші "прокурорши"... 2) Пройтися по місту в пошуках пам'ятників та музеїв, яких там не багато. Один з музеїв - імені Михайла Біласа. Подивитися картини біля туалету. 3) Ввечері сходити до костьолу і послухати орган, або сходити на постійних гастролерів - Вітальку, Віктора Павлика та Зіброва, ну ще колись були Аллегрова та "кроліки") Пити алкоголь в Трускавці - це не логічно, бо після води - і пива не хочеться( 4) Перед бюветом стоять туристичні агенції та запрошують до поїздок на добу - двое по околицям і пам'яткам, наприклад: - в долину нарцисів приблизно квітень-травень - на річку порибалити на форель, обсмажити та поїсти її там - на пасовисько с кіньми - в Почаїв, Мукачево і т.і. Аби трохи грошей було і бажання.
Якщо приїхали на лікування в Трускавець не на своєму авто - робити нічого, або їздити по екскурсіям. Був без авто - три тижні втрачено ))
Я за тиждень нахлебтався там різної води, що більше нічого не хотів, не те що кудись їхати. А зараз там платна вода чи як?
Мені дуже радили цей готель Курортный отель Лесная Песня - лучший санаторий в Трускавце. Отдых в гостинице Трускавца, кажуть файне СПА, може хтось вже був і може поділитись думкою яка склалась про даний заклад.
Відпочивати))) Гарно тут. Гарне курортне містечко) Чисте і свіже повітря. На процедури можна походити, порибалити) кравива наша Україна - Відпочинок в Трускавці. Санаторії та готелі Трускавця, ціни 2018 | УкрВестТур