Що робити,коли кричать на твою дитину?

Тема у розділі 'Діти', створена користувачем Olarovecka, 12 сер 2016.

1. Olarovecka

Olarovecka Pk.xrf

Вчора виникла ,так як для мене і мого синочка ,не приємна ситуація.зайшли ми з одних із міні-маркетів львова,купити синочку іграшку,він захотів трактора,продавець дала йому трактор ,але він почав вередувати і казати ні той тлятор і показував пальчиком на інший.що робить продавець:дістає цю іграшку і до малого з криком закрий рот перестань кричати .я до неї сказала :що хто дав право її кричати на мою дитину,вона відповіла що її ще цілий день працювати, а її будуть нервувати ,я їй сказала що вона продавець і працює з людьми ,вона відповіла,якщо мене не влаштовує щось тоді не ходіть сюда.щоб ви зробили в такій ситуації?мені покликали якогось дядька який видивився на мене як на дуру і сказав ну то я вибачаюся ,що ще??я прийшла додому і пожалілася чоловіку,чоловік подзвонив у поліцію і ми прийшли знову туди ,вона вибачилася,але я могла ще накатати заяву,я звісно відмовилася від такого продовження,тоді ще чоловік підїхав і розказав продавцеві його права.і от сижу і думаю чи не задалеко я зайшла???як ви б поступили іменно в цій,чи схожій ситуації ,і чи взагалі хамили вашим дітям в схожих ситуаціях ,можливо синочок насправді себе якось не так поводив(нам 3 р. буде у вересні)

• Тупо Тупо x 2
  2. manur

manur Well-Known Member

Ще ні. Для початку в школу поверніться. Підозрюю, що ви там багаааааато пропустили.

• Подобається Подобається x 3
  3. Olarovecka

Olarovecka Pk.xrf

Яка різниця з помилками чи без,я ж не на екзамен української прийшла!

• Тупо Тупо x 1
  4. prius

prius Well-Known Member

Ви не поважаєте свою дитину,бо заяву ненаписали,і продавець який репетував на вашу дитину далі працює

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. manur

manur Well-Known Member

Пані собі уявила, як вся поліція буде ржати з її заяви, ото й вирішила НЕ писати.

• Подобається Подобається x 3
  6. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я наприклад сказав щось типу "ходи сину, бо ше нас покусає до біди" і пішов би в інший магазин...
    Хоча зазвичай коли проходить перша емоційна реакція нахамити в відповідь, то я стараюсь не гадити людям, мені від того і так користі ніякою, а в неї хто зна яка ситуація, і чого вона злиться....може місячні, може кіт насрав на кАвйор, а може і щось серйозне....

• Подобається Подобається x 2
  7. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

красиво нахамити у відповідь :)

8. Olarovecka

Olarovecka Pk.xrf

Ви звикли жити як в радянському союзі,тому для вас це смішно і звичайно.Для мене це дико коли продавець обходиться так із дитиною,так як часто буваю в англії ,це просто неприємлива поведінка так як на мене.І поліція не сміялась би,А СМІЯЛАСЬ би колишня МІЛІЦІЯ!

• Тупо Тупо x 2
    • Смішно Смішно x 1
  9. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

взагалі, дивуюсь людям, що дозволяють собі не те що кричати, навіть просто звертатися до чужих дітей
    батьківський інстинкт захисника настільки сильний, що коли поєднається ще й з відповідним темпераментом, то сміливцю тому буде непереливки

зараз ваш хлопчик ще маленький і не все розуміє, що відбувається, але пізніше, коли ситуація вимагає захисту дитини - не можна вагатися
    дитина повинна: а) бути впевнена, що батьки завжди захистять; б) не боятися в майбутньому відстоювати себе й своїх близьких; в) не звикати до думки, що краще потерпіти й змовчати, ніж дати відсіч нахабі

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  10. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

знаєте є такий вид покупеця якого вже через 5 секунд спілкування хочеться послати на Х..й прямим текстом , і викинути за шкірку . Оскільки я не був свідком данного діалогу і чую тільки одну сторону конфлікту то не можу давати оціночної думки. Але деякі клієнти реально хаміють і приносячи прибуток в 2 грн вимагають щоб йому лизали зад як начебто він особисто мене збагатив на $ 1 000 000 не менше.
    Красномовний приклад із життя ! в аптеці коли купуєш обємний товар , або кілька одиниць , дають бекоштовно фірмовий кульочок маєчку з логотипом аптеки, якщо 1 пластинка аспірину дають прозорий пакетики маленький , ситуаціє дід купив в продмазі половинку чорного - йому дали такий самий прозорий 2-копієчний кульочок для половинки хлібу ! він йде в аптеку купує аспірин 1 пластинку 10 таблеток і йому дають ще один такий самий пакетик , дідо визвіряється на аптекаршу ! ЦЕ не такий ДАЙТЕ МЕНІ ВАШ ПАКЕТ !!!! !!!! саме так голосно з інтонацією наче йому наступили на дві ноги , або облили брудом з ніг до пят . Дід вистояв чергу щоб отримати свій пакет маєчку з аспірином а тут такий облом.

Бути бідним не гріх, бути точним і економним не гріх, але бути долбо№;%м - не треба ! ЦЕ в жодному разі не стосується конкретної ситуації в темі ! це опис того як "образили" бідного пенсіонера інваліда і т.д. і т.п.. Не бачачи ситуацію на свої очі всі б стали на бік бідного несчастного пенсіонера. А я бачу аптекаршу у якої 1000+ 5 покупців в день в якої набати рука і чітка логіка не вміщається в маленький пакетик - даю великий , а клієнт виМАХУЄться . Справа не в тому що їй шкода пакет - діє логіка і автоматично відпрацьована дія . Дідо отримав свій пакет, а аптекарші зіпсували настрій як і мені свідку цього дійства, був би не дідо я б звісно повівся по іншому .

Останнє редагування: 13 вер 2016
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  11. Hyligan

Hyligan Іронічний

Курва, я таких маю по два десятки на день :))), ше рідко, але бувають особливо гидкі, з першого слова починають хамити і домахуватись до чого завгодно, (ціна, якість, чого шкарпетки до шльопанців вдів, чого досі не в шахті, як подобає мужику :haha: а потім просять дати щось дешевше:facepalm:, з вдячності чи шо :cools:.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  12. Makarenko Anna

Makarenko Anna Well-Known Member

Що це за продавець! Яке вона має право кричати на дитину! Я б їй швидко рот закрила.

а де твій аватар? :)