Вчора виникла ,так як для мене і мого синочка ,не приємна ситуація.зайшли ми з одних із міні-маркетів львова,купити синочку іграшку,він захотів трактора,продавець дала йому трактор ,але він почав вередувати і казати ні той тлятор і показував пальчиком на інший.що робить продавець:дістає цю іграшку і до малого з криком закрий рот перестань кричати .я до неї сказала :що хто дав право її кричати на мою дитину,вона відповіла що її ще цілий день працювати, а її будуть нервувати ,я їй сказала що вона продавець і працює з людьми ,вона відповіла,якщо мене не влаштовує щось тоді не ходіть сюда.щоб ви зробили в такій ситуації?мені покликали якогось дядька який видивився на мене як на дуру і сказав ну то я вибачаюся ,що ще??я прийшла додому і пожалілася чоловіку,чоловік подзвонив у поліцію і ми прийшли знову туди ,вона вибачилася,але я могла ще накатати заяву,я звісно відмовилася від такого продовження,тоді ще чоловік підїхав і розказав продавцеві його права.і от сижу і думаю чи не задалеко я зайшла???як ви б поступили іменно в цій,чи схожій ситуації ,і чи взагалі хамили вашим дітям в схожих ситуаціях ,можливо синочок насправді себе якось не так поводив(нам 3 р. буде у вересні)
Ви не поважаєте свою дитину,бо заяву ненаписали,і продавець який репетував на вашу дитину далі працює
Я наприклад сказав щось типу "ходи сину, бо ше нас покусає до біди" і пішов би в інший магазин... Хоча зазвичай коли проходить перша емоційна реакція нахамити в відповідь, то я стараюсь не гадити людям, мені від того і так користі ніякою, а в неї хто зна яка ситуація, і чого вона злиться....може місячні, може кіт насрав на кАвйор, а може і щось серйозне....
Ви звикли жити як в радянському союзі,тому для вас це смішно і звичайно.Для мене це дико коли продавець обходиться так із дитиною,так як часто буваю в англії ,це просто неприємлива поведінка так як на мене.І поліція не сміялась би,А СМІЯЛАСЬ би колишня МІЛІЦІЯ!
взагалі, дивуюсь людям, що дозволяють собі не те що кричати, навіть просто звертатися до чужих дітей батьківський інстинкт захисника настільки сильний, що коли поєднається ще й з відповідним темпераментом, то сміливцю тому буде непереливки зараз ваш хлопчик ще маленький і не все розуміє, що відбувається, але пізніше, коли ситуація вимагає захисту дитини - не можна вагатися дитина повинна: а) бути впевнена, що батьки завжди захистять; б) не боятися в майбутньому відстоювати себе й своїх близьких; в) не звикати до думки, що краще потерпіти й змовчати, ніж дати відсіч нахабі
знаєте є такий вид покупеця якого вже через 5 секунд спілкування хочеться послати на Х..й прямим текстом , і викинути за шкірку . Оскільки я не був свідком данного діалогу і чую тільки одну сторону конфлікту то не можу давати оціночної думки. Але деякі клієнти реально хаміють і приносячи прибуток в 2 грн вимагають щоб йому лизали зад як начебто він особисто мене збагатив на $ 1 000 000 не менше. Красномовний приклад із життя ! в аптеці коли купуєш обємний товар , або кілька одиниць , дають бекоштовно фірмовий кульочок маєчку з логотипом аптеки, якщо 1 пластинка аспірину дають прозорий пакетики маленький , ситуаціє дід купив в продмазі половинку чорного - йому дали такий самий прозорий 2-копієчний кульочок для половинки хлібу ! він йде в аптеку купує аспірин 1 пластинку 10 таблеток і йому дають ще один такий самий пакетик , дідо визвіряється на аптекаршу ! ЦЕ не такий ДАЙТЕ МЕНІ ВАШ ПАКЕТ !!!! !!!! саме так голосно з інтонацією наче йому наступили на дві ноги , або облили брудом з ніг до пят . Дід вистояв чергу щоб отримати свій пакет маєчку з аспірином а тут такий облом. Бути бідним не гріх, бути точним і економним не гріх, але бути долбо№;%м - не треба ! ЦЕ в жодному разі не стосується конкретної ситуації в темі ! це опис того як "образили" бідного пенсіонера інваліда і т.д. і т.п.. Не бачачи ситуацію на свої очі всі б стали на бік бідного несчастного пенсіонера. А я бачу аптекаршу у якої 1000+ 5 покупців в день в якої набати рука і чітка логіка не вміщається в маленький пакетик - даю великий , а клієнт виМАХУЄться . Справа не в тому що їй шкода пакет - діє логіка і автоматично відпрацьована дія . Дідо отримав свій пакет, а аптекарші зіпсували настрій як і мені свідку цього дійства, був би не дідо я б звісно повівся по іншому .
Курва, я таких маю по два десятки на день , ше рідко, але бувають особливо гидкі, з першого слова починають хамити і домахуватись до чого завгодно, (ціна, якість, чого шкарпетки до шльопанців вдів, чого досі не в шахті, як подобає мужику а потім просять дати щось дешевше, з вдячності чи шо .