Що робити, якщо ти любиш людину а вона тобі не відповідає хоча б якоюсь взаємністю

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем P1MPusy, 24 лис 2007.

1. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

Відповідь: Що робити, якщо ти любиш людину а вона тобі не відповідає хоча б якоюсь вз

з роками приходить розуміння абсурдності цього твердження ;)
    Ситуація гарно - буквально двома штрихами - змальована у Конан Дойля в "Загублений світ" (The lost world) :D

Додано через 4 хвилини
    На початках - хлопчина йде на авантюру через палке кохання, після діалогу:
    І коли хлопчина виконав всі захцянки коханої і став знаменитим.... :D - ви не повірите - але вона не пожалкувала ;) а от хлопчина - той довго реготав....
    http://conan-doyle.narod.ru/other/lostwrld.ru.txt
    Ось діалог з обранцем, з "щасливим суперником" ;)

2. консультант

консультант Дуже важлива персона

Відповідь: Що робити, якщо ти любиш людину а вона тобі не відповідає хоча б якоюсь вз

Так я знаю непоодинокі випадки, як зі сторони жінок, так і чоловіків, в яких колись були почуття без взаємності. Зате, коли пройшов час і в людини щось не склалось в сімейному житті, вона починає згадувати юнацькі чи дівочі роки, як хтось за нею упадав, а вона, чи він не звертали уваги. Тепер, небажана колись людина, яка вмирала від почуттів, живе щасливо і заможньо з іншою. Доля заслуги є в людини, яка на жаль відштовхула чисті почуття іншої. Це може і бути влане стимулом для роботи над собою. Та й осуджувати людину, яка не відповідає взаємністю - не правильно. Навпаки, нею можна пишатись, що не сфальшивила у своїх почуттях. Тому що колись це могло б бути набагато боляче...[​IMG]

• Подобається Подобається x 1
  3. Альона

Альона Well-Known Member

А може, тому і нема взаємності?! Що значить "не знаю,що робити, я не знаю, що казати " ? Потрібно і казати- освідчуватись, і робити- приділяти увагу коханій людині, відстоювати своє почуття, бути наполегливим, кінець кінців !!!

• Подобається Подобається x 2
  4. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

мені така ситуація не принесла задоволення. поки він(вона) пожалкує, тобі вже стане байдуже. все перегорить

5. консультант

Не можу заперечити але трохи можливо і не так. Любов - це почуття, яке запалюється між двома серцями навіть з першого погляду. Очі можуть сказати про все, навіть те що людський мозок не сформулює. Це невидимий зв"язок, який блокує всі інші думки і почуття, залишаючи в пам"яті лише образ любимої людини. Якщо таке почуття виникло з обох сторін - це дійсно Любов, як має шанс на життя. Якщо воно одностороннє, то переконувати когось в чомусь немає змісту. Це створити неможливо штучно, воно виникає спонтанно, незалежно іноді від нас. Можливо це і є процес гармонійного поєднання двох споріднених душ, які знайшли одне одного, щоб доповнити...[​IMG][​IMG]

Додано через 17 хвилин
    Не думаю, що перегорить... Почуття і відчуття в спогадах не пропадають. А якщо навіть перегорить, то залишиться моральне задоволення від того, що Ви були достойною кандидатурою тому, хто не звертав уваги на Вас, а тепер жаліє про це...![​IMG]

6. Альона

Альона Well-Known Member

А я буду стояти на своєму: жінки люблять рішучих, наполегливих, і впевнених у собі !!!

• Подобається Подобається x 5
  7. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

Не всі, деяким подобається роль "мами":cowboy:

• Подобається Подобається x 4
  8. маюнка

але не нахабних

• Подобається Подобається x 3
  9. a.ilchenko

a.ilchenko Well-Known Member

(C) невідомий

10. Альона

Альона Well-Known Member

a.ilchenko, дуже прошу, не розказуйте що стало з тою прекрасною принцесою!!!

11. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

а давайте ще поговоримо про "трикутник".....
    "не відповідає взаємністю" -- значно легше вирішити, аніж такий "трикутник"... [​IMG]

12. маюнка

давайте поговоримо. "такий" - це який?

13. консультант

А чому..., ні давайте вже до кінця ! З принцом все зрозуміло, йому "поїхала криша", а що ж з принцесою...?[​IMG]

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

Чому "криша поїхала"?Звичайний чушко.таких в армії в д... копають...

15. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

"такий" -- який не має логічного вирішення, коли керуються одними емоціями....
    наприклад, коли є сім’я, і раптом (!) дружина закохується в іншого чоловіка і усвідомлює, що це він "єдиний"....

16. маюнка

на жаль, я не можу поки що давати відповіді на питання щодо сімейних стосунків, адже сама в таких не перебуваю.
    але з висоти свого ...з висоти свого ідеалістичного юнацького польоту думаю, що якщо дружина закохується в іншого то їй варто дати час, закоханість - скороминуча, кохання - ні. а вона має ще сто разів подумати чи буде предмет її обожнювання так само цінувати і любити її,як це робить чоловік. колись прочитала таку фразу: "жити разом треба з людиною, з якою в старості все одно буде про що поговорити".
    просто в погоні за новими враженнями, у вирі емоцій не треба сліпнути.
    напевне, я не відповіла на запитання щодо "трикутника". але відчуваю, що для такої відповіді мені, слава Богу, ще бракує досвіду.

17. bora

bora Well-Known Member

Щось схоже було.Правда не у сім"ї. Людину відпустила, бо знала, що це ілюзія і краще ніж я його не зрозуміють. Коли він повернувся з вибаченнями - було пізно, в мене було своє життя. В таких випадках потрібно не зациклюватись на ситуації як би вона не вирішилась, а пам"ятати, що життя продовжується і його треба прожити добре з тим, хто і тебе також цінує.

18. demetris

demetris Well-Known Member

Щось тут вже самі "старі пердуни" (я в т.ч.) позбиралися...

Питають же що робити? А тут все про "мине, дурниці...", "скіотки таких ще буде...", "не зважай. полюби 3 зразу..."

Насправді треба щастя своє кувати самому.

В мене колись була симпатія (це мяко кажучи) ще в студентські роки, але разом бути тоді не судилося... спочатку я "тупив", потім якось не порозумілися (прсто як в кіно)... не бачились більше року... зустрічалися випадково, я був з дівчиною (з якою вже хотів розходитись), і Вона побачивши нас - гідно вирішила не нав"язуватись. Пройшов час, були нові знайомства, стосунки розчарування... А я періодично згадував про неї, боячись зустрітись... знав теж про її стосунки з кимсь. Ті стосунки були не такі вже й добрі (тепер знаю, що були зовсім погані), але звідки мені тоді було знати...
    Тепер все ще згадую ті події... (я її ніколи не забував). І не забуду.

...Хто ж свою дружину забуде! Ми майже випадково зустрілись, і все... більше я її не втрачу ніколи. Одружені, бавимо доню,, плануємо їй братика-сестричку.

до чого історія? До того не знати що робити, але важливо порозумітися!!! І робити що серце підказує. РОБИТИ ЩОСЬ!!! Бо міг би й до тепер згадувати про неї... будучи з кимось другим, третім і все таке (хоча не факт, що у вас саме цей випадок).

19. bora

bora Well-Known Member

В цьому Ви абсолютно праві...як і ті, що казали - скільки ще таких буде. ІМХО, але коли серце дійсно говорить, що вона є єдиною - поради не питаєш, а точно знаєш, що зробиш такіто божевільні вчинки і такіто гарні))...бо методи немає. Дійсно тебе ведуть почуття. Тут, вибачайте, але враження, що то лише симпатія.

20. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

Що робити, якщо ти любиш людину, а вона тобі не відповідає хоча б якоюсь взаємністю?

я завжди як це чую, згадую слова з пісні: "біда не в тім, що ти мене не любиш, біда, що я тебе не можу розлюбити"

як не люблять, то певно нічого з тим не зробиш, треба знайти спосіб розлюбити

а де твій аватар? :)