Що робити якщо штовхають на роботі

Тема у розділі 'Львів кримінальний', створена користувачем dama66682, 31 лип 2009.

1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А заява що змінить? Це тільки ще більше може розлютити клієнтку.. Щоб заспокоїти істеричку, треба її відверто ігнорувати - вона перебіситься і знайде іншу жертву для виливання жовчі..

2. mavka

mavka Well-Known Member

звичайний поганий сервіс. дуже багато помилок. в Штатах в такому випадку (від помилок та недорозумінь не застрахований ніхто) цілують ручку клієнтові, ставлять двері, перед тим 150 разів вибачаються - якусь частину сервісу можуть запропонувати безкоштовно. найголовніше, не допускають ні до яких агресивних тілорухів від самого початку, до клієнта треба мило посміхатися, зі всім погоджуватись, заспокоїти й виправити помилку.
    директор цієї фірми - профан в сервісі. й не тільки, враховуючи його відношення до топікстартера. треба йому це якось пояснити. :)

П.С. поганий сервіс в нас не тільки на тій фірмі, де роблять двері. поганий сервіс у багатьох місцях - на летовищах, в банках, на пошті, в туристичних фірмах, на базарі. тому на місці тої жінки може і є будь-хто.

• Подобається Подобається x 1
  3. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

йо :) в Штатах перенасичений ринок, тому за клієнта ладні в одне місце цілувати. Там відомості про фірму , яка зробила помилку розходяться миттєво, і її після цього ігнорують. ТОму легше переступити через себе і вибачитись і на додачу зробити безкоштовний сервіс втративши 150-200 доларів а завтра заробити 500, аніж навпаки. А до агресивних тілорухів не допускають тому, що знають як швиденько припреться поліція і що кому за то буде.
    Просто дана ситуація (з дверима) описана однобоко, і тому не ясно хто винен більше. Чому жіночка відмовилась від поставки нових дверей? Чи була пропозиція від фірми залагодити ситуацію? Чи пробував директор ввічливо збити людину з емоцій? Тому що якби були винні менеджери фірми в тому що не ті двері записали-привезли, то на місці директора я пожертвував би 100 гривнями, а якщо просто попали на істеричку (є такі що дістають задоволення від того що комусь своє Я доказують), ну то горбатого(у) могила виправить.

4. dama66682

dama66682 Active Member

Звичайно що так,вона просто не хотіла.
    Знаєте,мені здається,що вона просто хотіла поскандалити,бо ще казала:"Знаєте,мені не шкода грошей,я вам навіть зараз дам 100грн на морозиво.....та можу тих 1200грн тобі віддати"-це нормально?
    мені здається що вона така і є.
    Але після зустрічі з директором,мені стало аж тошно побачивши його улибочну фізіономію і підсмішками:"Яка вона вже по рахунку?Третя?"-в цей момент просто хотілося підійти і впалити в одне місце щоб стіна віддала,:aggressive:але ж я не мужик і не істеричка щоб таке робити і якусь совість маю.

5. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

а не смію питати, в нього там ото місце як боксерська груша що аж від стіни мало віддати? :))
    Навіяно : Чоловік приходить з спортзалу, і ніби хвалиться :"Ото руки болять. Але нічо, якщо болять, значить м'язи ростуть". Жінка підходить до нього:"Кажеш ростуть, коли болить?" і як вріже ногою йому по причинному місцю :"ну, ну, подивимось" :))

• Подобається Подобається x 1
  6. dama66682

dama66682 Active Member

Ну що ж,розкажу що було далі.Я звільнилася,зараз студентка.Не жалію,що пішла з роботи,менше нервів,більше вільного часу на природі.Частіше бачу рідних,друзів.Все просто супер.Дякую усіх хто прокоментував мою історію.ПА)))))

а де твій аватар? :)